https://x.com/Savarona_88/status/1974117079973552351?t=yvHmMBh8Cr8Dz41YqWfjrQ&s=19
Resmen geleceğin isidcileri değilde nedir
https://x.com/Savarona_88/status/1974117079973552351?t=yvHmMBh8Cr8Dz41YqWfjrQ&s=19
Resmen geleceğin isidcileri değilde nedir
Batıyla savaşta en dik duruş islamla mümkün
Ama böyle sakal bırakıp ya Allah demekten bahsetmiyorum
İçmeyeceksin içeceklerini onların, giymeyeceksiniz kıyafetlerini, kullanmayacaksınız telefonlarını
Adamlar tek kurşun atmadan kuşattı ülkeyi daha millet uyanacak
Bu tür soruların özellikle toplumu kutuplaştırıcı bir etkisi olabileceğini düşünüyorum. İnançlar ve dini yaklaşımlar, bireysel ve toplumsal özgürlük çerçevesinde ele alınması gereken derin konular. İnsanları tek bir kimlik veya ideoloji üzerinden tanımlamak, genellemelere ve önyargılara neden olabilir; bu da toplumsal barışa zarar verir.
Peki, sen bu konuda nasıl bir çözüm ya da yaklaşım önerirsin? Tartışmanın pozitif bir yöne evrilmesi için neler yapılabilir? 🌍🙏
Cevap
3Cevap
En büyük tehlike senin zihniyet, İslam düşmanı Zihni lyet
Öyle bir ciddiyimki, selamın aleyküm den rahatsız olan sizler en büyük tehlikesiniz
İran'ın da yemeinde baslatma o şia hainlerini , o selefi isidini de al ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz
Ssizin zihniyetinin en büyük tehdit tehlike, adınızı felsefe koysanız be yvzar günümüz Ebu cehilleri
Kullanışlı usaklariniz bizden değiller , İslam'dan kopup müslüman öldürenler bizden değiller.
Sana gelince , müslüman toprağında sen müslümana tehdit diyemezsin habertn olsun adını felsefe koysan ne yazar sen iylam düşmanı zihniyetin tipik bir ürünü ve bizim için tehditsin
İslamcilik en büyük tehdit mi diyor? Bu nasıl laf sen ne içiyorsun ya bana bir acikla
La burası müslüman ülkesi la , istaiklal marsinda hakka tapan milletim diyor hakka tapan milletim, ay bargaimiz hilal yıldız la nizim
Gelmiş okulda selamın aleyküm diyen pırıl pırıl çocuklara terörist IŞİD diyor sen ne yedin içtin olum
Okulda selamın aleyküm diyen dinim İslam diyen öğrencilere yarinin IŞİD teröristi demek nedir bana bir acikla
fazla felsefe beyni yakar
Hayır islami kullananlar
Degil tabi
Evet
Saçma tahlike bu düşüncan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?