Yoksa gaz alma operasyonu mu bu konuşma bilemedim.
Çünkü Türkiye İsrail'le savaşa girerse kazanma gibi bir ihtimali yok sıfır maalesef.
İsrailin global trilyon dolarlık şirketleri var. ABD desteği var. Var oğlu var.
Yoksa gaz alma operasyonu mu bu konuşma bilemedim.
Çünkü Türkiye İsrail'le savaşa girerse kazanma gibi bir ihtimali yok sıfır maalesef.
İsrailin global trilyon dolarlık şirketleri var. ABD desteği var. Var oğlu var.
Yaşın 19 ve saçma sapan konuşuyorsun. Senin yaşındayken ben askerlik görevime başlamıştım. Sen TSK yı ne sanıyorsun!
Daha korkularından Gazze şeridine kara harekatı başlatamayan bir ordunun Türk ordusuna karşı nasıl galip gelebileceğini düşünüyorsun!
Suriye'de her yer bataklıkken TSK kara harekatı başlatıp sınır güvenliğini sağladı ve yurt dışında pek çok başarılı operasyonları var.
İsralinin elinde süper silah olarak sadece F35 savaş uçakları var ama Türkiye savunma alanında pek çok teknolojik silahlara sahip. F35 için Kızıl Elma çok faydalı işlere sahip olur. Karşısında uçan makinaya karşı pilotlar kısıtlı manevra yapabilir ama Kızıl Elma insansız uçtuğu için G kuvvetine maruz kalan bir pilot olmadığı için F35 lere göre daha keskin manevra yapabilir ve bu düşmanı caydırır.
Hava ve kara üstünlüğü Türkiye'de ve Türkiye'ye bir şey yapamazlar. Yapacak olsalardı bu fırsatı kaçırmazlardı.
ABD yi de gözünüzde büyütmeyin, Afganistana karşı tüm dünyaya rezil oldular
İsrail daha kara harekatından korkuyor şirketler sökmez öyle. 😅
ABD nerede ne yaptı ki sadece sömürü ülkesi ve dünyada ortalığı karıştıran tek devlet.
Biz kazanma ihtimaline bakan millet değiliz, kazanırız. Bunu geçmişte herkes gördü. Herkesin arkasında bir tekme iziniz var. 😎 Bugün de görür ve yarın da görür.
Yalnız Türkiye bu kategori de savaş yapmaz.
Cevap
7Cevap
Cahil secmenin gazini almak icin bos sözler. Isin kötü tarafi cahil secmene oynayim derken Türkiyenin imajini ve dis politakasini yerle bir ediyor...
3. Dünya savaşı başlıyor bu planlı bir durum çünkü nüfus azalması için pandemi yeterli olmadı bu yüzden savaş yoluyla gerekli azalımı yapacaklar baronlar mahsenlerinde keyif yaparken garibanlar ölecek.
Ne azalımı 3. Dünya savaşı kıyamet demek her yer dümdüz olur
Normal savaş değil bu.
Bu kadar önemli bir kararı rte ve meclis tek başına alamaz. Bütün ülkeyi felakete sürüklemek olur bu.
Reis israil e tas bile atamaz. onlarinki danışıklı dövüş.. ama turklerin basinda gercekten mjsluman bir lider olsaydi krdusu son ykllarda dagitilmks olmasaydi israilin tamamini 2 gunde alir. Ama nukleeri de yeriz amerikadan orasi ayri..
Erdoğanın oğlu da hazır olacaksa hazırm ben
🤣
Onu gönderelim o savaşin Türk askerimin kanı tek bir kan akamaz başka topraklar da
Tamam israil fanatiği olduğunu bu kadar belli etme bir daha
Sen de inandın mı 🤣🤣🤣
O önce aldıklarını çıkartsın
O once arap yığıntılarını defetsin
Gaz alıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?