Bu aralar gündem de savaş hazırlığı yapıldığı, savaşa girileceği vs.. var. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bu aralar gündem de savaş hazırlığı yapıldığı, savaşa girileceği vs.. var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Uluslararası Savaş kaçınılmaz zaten de genel seferberlik vs yani neyse
Alışık Bizim milletimiz boş ver
Teşekkür ederim anlatacak çok şey var da ben konuşamıyorum malum doğulu olduğum için konuşursam terörist olurum batılı konuşur ise fetocu olur sistem rayına oturmuş yani yıllardır biz konuştukça terörist dediniz veya dediler bize o yüzden boş ver
Kimin sayesinde başarılı oldular acaba biz konuşurken Bizim milletimiz değil miydi bize terörist diyenler
Tarihten bu güne kadar yapılan otekilestirmeyi unutup yapılan haksızlığı yapılan düşmanlığı unutan kişi ya kan eksikliği vardır yâda neyse hem Kürt diye bir ırk Kürtçe diye bir dil yok diyor bizim milletimiz olmayan bir şey hiç bir şey yapamaz boş ver kanka
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
Evet 3. dunya savaşı riski olduğu söyleniyor bölge fokur fokur
Umarım hazırlanmıyordur. depremler savaşlar pandemi……. Yeterince felaket gördük
Savaş kaçınılmaz zaten, er ya da geç bize gelecek ki bana öyle geliyor ki 5 6 yıla savaşın içindeyiz
Kısa kısa çatışmalar olur iranin İsraile yaptığı gibi ama büyük bir savaş 5 6 yılı bulur bence
Umarım
Dünya savaşı geliyor. Biz de ucundan kıysından bir şekide katılırız.
3. dünya savaşi geliyor kaç yildir bunun hazirliklari var siz farkinda değilsiniz ve bir gün Türkiye de savaş açilacak
Neden
İran'dan farkımız yok
Allah korusn
Ben savaşa girmem :)
Savas kapida zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar