Erbil (Rûdaw) - Eski Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meşal, Kürdistan ve Filistin meselelerinin bir birinden farklı olduklarını belirterek, “Elbette bağımsızlık arzusu Kürtlerin hakkıdır, bunu söylemek onların hakkıdır” dedi. Meşal, Kürt meselesinin “Türkiye, İran, Irak, Suriye çerçevesinde çözülmesi gerektiğini” söyledi.
Daha fazlasi icin:
https://www.rudaw.net/turkish/kurdistan/110420224
Hamas lideri Kürtlerin bagimsizligi hak ettigi ve Kürdistanin bir parcasi Türkiye'de oldugunu söyledi.
Son 2 haftada Hamasi ve filistini destekleyen arkadaslar bu aciklamalar hakkinda ne düsünüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hamas benzeri örgütler Suriye İsrail İran Rusya Ukranya savaşı Ermenistan Kürdistan bölgesel Yönetim, Abd ve diğer Avrupada sömürgenin babasını yapan İngiltere Fransa hepsi Türkiye yi savaşa sokmak istiyorlar. Bu net dinden ırktan milletin damarına basıp halkı bölüştürmek istiyorlar milletimizi kaldırmak istiyorlar. Hepsi benim gözümden tehtit ve terörist hepsinin altında aynı şeye hizmet ettiğini Dünya savaşlarında ki aç köpekliklerini biliyoruz.
Kendi halkını ölüme dizenlere acımam bilerek kadın bebek yaşlı boncuk gibi ölüme dizdiler. Bunların din ve vatan bilinci ile alakasının zerre olduğuna inanmıyorum sapkın ideolojiye itaat edenlerin içindeler. Her biri benim için tehtit. Azerbaycana filistin destek gösterdi mi? Çinin soykırım uyguladığı uygur Türk öz kardeşlerimizi de görüyorlar mı hayır bu kadar dikkat çektimi. Çifte muamele. Artık Allah ile insanları manipüle etmesinler Allah her şeyi görüyor.
Yardım etsek bile örgüt dedikleri o kişiler rehinelere iyi muamele ile dünya da kendilerini iyi gösterecekler ama ayni şekilde kendi halkını öne sürecek. Bunlar silah savunma bilmeyen bebek kadın yaşlı çocuk akıl yoksunluğu değil de ne bu. Yardım etsek bile her yil aynı operasyonlarla kendi insanlarının ölümlerine neden olmaya devam ediyorlar. Ölenleri umursuyorlar mı merak ediyorum Allah için öldüler diye kendi vicdanlarını Allah ı araya alıp rahatlatıyorlar sanırım.
Sonra haberlede çocuklar ölüyor Dünya izliyor Hamasın neye hizmet ettiğini göz ardı ediyorlar neden saldırdı neden İsrail gök kubbe sistemi dedigi o zımbırtı kapatılıp bile bile planlı olduğunu 3. dunya savaşına zorladıklarıni görmüyorlar. İsrail Nato üyesi deģil Ama Abd demokrasi getirdiğini idaa eden ülkelerin içine eden Nato üyesi. Nato diğer üyeler yaptırım yapamıyor mu hayir hepsi aynı halta hizmet ediyorlar Türkiyeyi de ona soktular Avrupa birliğine katılacak ayaklarına savaşci dinine itaat eden diye pof pof layıp gözlerini boyuyorlar milletin. oynadılar içten oyunlarını oynuyorla hala. Iyece araştırmak gerekiyor bunları insanlarimiz vatadaşlarımız gözünü açsın artık.
Bizi daha da bu cendereye sokup savaş çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar bizde de öyle dangalllaklar var ki hıyarım var diyene tuzu alıp koşuyo
Bunlar bastiklari yerde bereket bırakmaz çöle çevirirler. Bu yüzden mücadele edilmeli.
Hâlâ desteklemek diyor yahu
Maç mı lan bu, birinden birini destekleyelim
Ölen bebeklere çocuklara kadınlara masumlara acıyoruz ( iki taraf için de )
Hamas destekçilerinin umrumda değil ki ideolojik takıntıları herşeyin önünde
Nerde o hamasi destekleyip tsk filistine gitsin diyenler buna da cevap versinler
Hayaller güzeldir ama gerçekler farklı olabilir.
Asrın lideri de hamas terör örgütü değildir demiş
İşine bak sen. Kripto recai
Terörist.
Kripto ermeni. Bolemeyeceksiniz bu devleti.