Esenlikler,
Filistinlilerin Türklere yaptigi tarihi ihanetleri saymiyorum bile. Rusya 36 Türk askerini öldürdügünde sesini cikarmayan bizim Islamcilar, Araplar ölünce neden sokaga dökülüyor?
Askerlerimiz Suriye'de vuruldugunda kactane Islamci Rus konsoloslugu önünde protesto etti?
Siz bu insanlara gercekten Türk diyebiliyormusunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tarihe bakarsak bir sürü ihanet var hangi birine nefret duyacağız? Ayrıca yalan yanlış kaynaklara bakma onların çoğu algı oluşturmaya çalışıyor Müslümanları terörist gibi gösterip öldürülmesini mübah kılıyorlar kendilerince
Türküm ne hamasi nede israili savunurum ama israilin yaptigi katliam da ses cikarilmayacak cinsten degil
Hepimiz üzülüyoruz ama fanatik derecesiyse onlar mülteci kısım
Haklısın kardeşim, bu filistinliler dedelerimizi katletti ben asla desteklemiyorum doğu Türkistan'da zulüm var onlara neden sesleri çıkmıyorda bize ihanet eden Araplara sesleri çıkıyor bunlar türk olamaz
Sen tarihini gerçekten iyi okuduğunu düşünüyormusun? Yanlış veya eksik bilgilerle sormuşsun soruyu
Evet iyi okudum, dediklerimde dogru. Sen ama neden inkar ediyorsun? Arap misin?
Yoo arap değilim arap sevici de değilim. Sadece tarihi yanlış bilenler çok var bir de doprusunu bilip bilerek çarpıtanlar var. Sen ikisinden birisin ama hangisim
ne yapsak peki
israili mi destekleyelim
Ben Israili destekliyorum.
Kardeşim orada Müslüman insanlar ölüyor bebekler ölüyor kadınlar ölüyor ayni. şey senin karına kıza gelse böyle konuşabilecekmisn
@Kerem0506
Bu olaylar en basta Hamas teröristlerin kadinlari ve bebekleri öldürmesi ile basladi. Israil sadece kendisini savunma hakkini kullaniyor.
Sivillere zarar vererek savunma hakkı olmaz savaşında bir adabı vardır
@Kerem0506 israili haklı gören birine ne denir ki.. islama kılıç kaldıranlar cennet yüzü görmezler..
Geçmişte olmuşta burada halkın sucun yokki bebeler kadınlar ölüyor vahşet var burada
@Kerem0506 soru sahibi gibi cehennemlik insanlar İnşallah CENNET YÜZÜ GÖRMEZLER..
Isallah
Islama kilic kaldiranlar diyor. Senin Müslüman dedelerini öldürenler en basta Filistinlilerdi. Din ile kafayi yemis Türklügünü unutmus cakma araplar sizi.
@Kerem0506 duydun bu israil tohumu, zafer onların olmayacak.. azraili görünceye kadar gaflet içinde olacaklar..
yanlış soyleme
filistinli yunan değildir
fıransızlar antepi işgal etmişlerdi.. korkunuz kıçınıza kadar olacaktır.. dinden imandan mahrum gideceksiniz ve size acumayacağız, Allah. cc bile size mağfiret etmeyecektir..
Filistinliler ingilizler ile birlik olup Türkleri öldürdüler. PKKyi egitenlerden filistindi, son olaylarda Ermenistanida destekleyenlerde Filistindi.
Dünyadan haberin yok, cölüne dön arap.
Bizi desteklemediler diye hespi ölsün mü yani?
Desteklemedikleri ile bitmiyor. Bizi öldürdüler, onlari kurtarmaya giden Türk askerlerini Allahu Eckber diye bagirarak kafalarini keserek öldürdüler.
Öldürün emrini veren Ingiliz askerleri bile Araplarin Türk askerlerine yaptigi vahseti görünce saskin oldular.
Yetmiyor 30.000 vatanasimizi öldüren PKKyi desteklediler. PKK en basta daha birkac gün önce Filistine destegini acikladi, ayni bog olduklari icin.
Onlari. yapanlarin. hepsi. öldü. şimdi orada agzinda emzik olan bebekler ölüyor. Veya agir yaralaniyor. Dedeleri beni mikmis bile olsa bu cocuklarin olumune sessiz kalamam. Bu tur hikayelerin arkasina saklanip irkcilik. ve nefret soylemlerinizi sirin gosteremezsiniz bence..
Evet dedelerimizi öldürenler öldü ama torunlari bebekleri öldüren PKKyi desteklemeye devam ediyor, isgalci Ermenistani desteklemeye devam ediyor.
Dedeleri öldü evet ama Türk düsmanliklari, Türklere ihaneti hic ölmedi.
Adamlar ekmek. bulamiyor bombalarla kose kapmaca oynuyorlar dertleri tasalari yok senin feror orgutunu mu destekleyecekler? Yaw bi agzinizdan cikani kulaginiz duysun.
Kardesim, Filistinlilerin PKKyi yetistirdigi ve egitim verdigi bilinen bir gercektir. Daha yakin Tarihten haberiniz yok yahu...
Filistin in yetkstirdigine. inaniyorsun. yani? İsrail. yetirstiriyor onlari. Ama. kendi toprginda degil filostin auriye va herlerde yapiyor ki senin gibi safca arkadaslar kendi milletine dusmannolsun israile dusmanlik beslemesin diye.
Kardesim, onlari Filistin yetistirdi, inkarda etmiyorlar. Sen neyin kafasini yasiyorsun? Dünyadan haberin var mi?
Bir cacik bilmiyorsun gelmisin burada Israil yetistirdi diyor. Bas git Arap.
Bizim askerlerimizin İsrail’e karşı savaşmak için derhal göndeeilmesi gerektiğini düşünüyorum..
Hayır onların Türklük umrumda olduğunu sanmiyirum
Evet..