Yaşlı kadın Hamas mücahidine tekrar dönüp elini tutuyor, bu gördükleri muamelenin özetidir. En büyük özette Kızılhaç yetkililerinin rahatlığı, kendilerine zarar verilmeyeceğini biliyor.
Kassam serbest bıraktığı iki sivilin görüntüsünü yayınladı.
— Mehmet Akif ERSOY (@ersoyakif1) October 23, 2023
Kahve vermeleri vs değil de vedalaşırken rehinenin dönüp selam verdiği ve elini uzattığı sahne çok dikkat çekici. pic.twitter.com/ofMS21coXp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kamera önünde işkence yapacak halleri yok tüm dünyanın önünde. Basit bir zoraki gösteri. Belki yaşlı kadınlara dokunmadilar hiç evet ama ya genç kızlara? Bunu tüm dünya biliyor. Ve hepsini serbest bırakacaklar.
Yahu kendini kandır sen kanıtsız delilsiz. Tüm dünya katil terörist olduğunuzu biliyor ve tüm dünya Hamas'ın tecavüz etmediğini, bebekleri kesmediğini biliyor BBC bile bunu söyledi ama onlar da tehdidi yedi. Kendiniz çalıp oynayın
Bir kere daha soruyu bile gizliden sormuşsun koca yürekli cengo. İkincisi ben bu bölgedeyim, sen elinde latte klavye başındasın. Üçüncüsü tüm Yahudiler savaşı desteklemiyor, mesela ben. Ama iki taraf da zıvanadan çıktı. Yanlı medyalar kendi tarafından gösteriyor. Saygılar.
Hamas örgütünü mosad ve cıa'in kurduğunu biliyor musun
Hahaha babanın evladı olduğuna emin misin 😀
Ne kadar seviyesizsin...
Kime neye nasıl inandığınızı anlamak zor
Hamas'ı Mısır'daki ihvanel müslimin kurdu. İsrail'e karşı savaşanlardan Gazze'de sağ kalan mücahitler Hamas'ı kurdu. Hamas CIA mossad kurması olsaydı 30 yıldır yer altında yaşayıp her çıkışında onlarca İsrail askerini öldürmezdi. Daha dün zikkim de bir Hamas mücahidi 10 israil askerini öldürdü. Hele İsrail askerini feda etmez eğer etseydi Gazze'ye kara harekâtı başlardı biliyor ki girerlerse Hamas işgal ordusunu mağlup edecek. Sen halen Hamas'ı CIA mossad kurdu ahmaklığına inan boş ver savaşı
Sen ve senin gibiler öyle zannediyor
Sende herşeyi ABD İsrail kurdu zannet hiçbir şey araştırmaya öğrenmeye gerek yok çok akıllıca
Hamas örgütü Filistin Kurtuluş örgütüne karşı kuruldu, Mahmut Abbas nw dedi hamas Filistin'i temsil etmiyor.
100 yıllık israil gazetesi netenyahu'nun partisine haması desteklemekle suçluyor kanıt olarak da 2019 yılında kendi partisinin milletvekillerine yaptığı bir konuşmayı gösteriyor
Hamasın saldırısı siyonistlerin amacına ulaşmasına sebep oldu
Hamas terör örgütü diyen batı varken bunu söyleyemez söylerse yardım kesilir ve alttan kaynak sağlayamaz Hamas'a. Senin gibi cahillerde söze kanar
Senin gibi analiz yapma yeyeneği olmayan ve din eksenli düşünenler yüzünden masum insanlar ölüyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!