Adamlar sanki daha fazla esir kalmak istiyor ne yapıyorlar la bunlara hayır yapmacık mutlulukta değiller
🚨🇮🇱 The ISRAELI hostages are DAPPING UP HAMAS!
— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) November 30, 2023
LMFAO! pic.twitter.com/4azcJuI0Bn
Adamlar sanki daha fazla esir kalmak istiyor ne yapıyorlar la bunlara hayır yapmacık mutlulukta değiller
🚨🇮🇱 The ISRAELI hostages are DAPPING UP HAMAS!
— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) November 30, 2023
LMFAO! pic.twitter.com/4azcJuI0Bn
Hamas yahudi düşmanı değil. Sivillere yönelik katliam yapma gibi bi nşteti yok. İsrail'in haydutluğuba karşı savaşıyor.
Rehinelere iyi davranıyorlar çünkü amaçları kendi tutsaklarıyla takas etmek, ayrıca olumlu bir hava yansıtıyor İsril'in kural tanımazlığına karşı.
Cevap
7Cevap
Çünkü karşılarına çıkan 100 kişiden, 50 tanesinin sadece kaçırıldığının ama diğer 50 kişiye ne olduğundan daha haberdar değiller.
İstihbarat nerden geldi
Hamas'ın elinden kurtuldukları için olabilir mi mutlulukları?
Nickle yorum gayet uyumlu
Müslümanlığın gereğini yerine getirerek davranıldığı için.
Çünkü Hamas'ın benimsediği İslami Hukuk'ta esirin de hakları ve esire yönelik sorumluluklar var, onlar uygulandığı için.
Yahu cariye (hizmetçi) olsa bile nikahsiz ise yine aklından geçen şey (malum kafa sadece oraya çalışıyor) zinaya giriyor yine. Bir de konuyla alakası ne? Kabahat platformda aslında beyni ile s*ki yer degistirmis kişilere de söz hakkı veriliyor.
Üstelik cariye ile ilgili konuda herhangi bir şey bile geçmiyor. Ben bir sey demedim dersen de diyeceğinin bir adım sonrası zaten buydu. O yüzden düzgün cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz s**** gidin benim yorumumdan.
popodan. net
Akp seçmeninin erdoğanı İslam neferi zannedip oy verince iyi bir şey yaptığını sanması gibi işte bunlarda hamasın himayesinde kendilerini iyi bir şey yaptığını düşünüyorlar
Dayı ne diyorsun
Gayet açık
Anlaşılması çok zor bir şey söylemedim
Hepsi oyun bunlar çünkü
Alla alla Amarika oyunları mı
Aynen aynen Müslümanları da öldürüyor
Vay canına şaka yapıyorsun
Öldürüyorlar tabi ki dolar euro hep amerika oyunları
Umrumda degil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?