ya kahroldum Allah kahretsin kahroldum bittim tükendim
nasıl ağlıyor bir görseniz anne uyan ölmek istemiyorum anne sesleri kulağımda çınlıyor
ya ben sizin dünyanızı ben sizin toprağınızı ben sizin ırkınızın
off off offff
ya kahroldum Allah kahretsin kahroldum bittim tükendim
nasıl ağlıyor bir görseniz anne uyan ölmek istemiyorum anne sesleri kulağımda çınlıyor
ya ben sizin dünyanızı ben sizin toprağınızı ben sizin ırkınızın
off off offff
izlemeyin şöyle şeyler mk izliyosanız da herkesle paylaşmayın. Türkiye'de yaşam zaten çok zor insanların psikolojisi zaten bozuk 1 milyona yakın deprem şehidimiz var her gün haberi gelen asker sehidimiz de oluyor. Her koyun kendi bacağından asılır bırakın filistin de kendi haline kendi üzülsün
ben doğduğumda bana Türk dediler diye Türk olmuyorum
ölen acı çeken her insan benim kalbimi param parça ediyor
anlıyorum acı çekmemek için bencil olmaya kendini zorluyorsun çünkü hiçbir çare elinden gelmiyor
zaten zar zor giden bir hayatın var çaresizsin hayata bağlanmaya çalışırken de kendini kahretmek istememeni de anlıyorum
ama çocuğun haykırışları seslenişi mahvetti beni
insanları katlediyorlar canlı canlı öldürüyorlar nasıl mutlu olucam ben mk
Cevap
1Cevap
neyden bahswdiyosun bilmiyorum ama ölmek cogu zaman daha guzel geliyo
sinavin bitmesi
fiziksel ya da ruhsal her ne sekilde olursa olsun aci acidir ve gbermek her iki sekildede tatlidir
abla konu disinda yaziyorum psikiyatriste görün intihar eğilimin var
iyi değilsin
Onlarda daha acınası halde yoksa korkak insanlk mı bilemiyorm
Yazmaktan başka bir şey yapamacaksin
elimden gelen tek çare yazılımcıyım yetenekliyim bu alanda
en fazla uygulamalarla farkındalık uyandırabilirim
Yahudileri genelleme yapmayın
yok canım ırklara inanan biri değilimdir kaşın gözün farklı diye onlardan olmuyorsun
hükümeti zalim, bazı yahudiler toplanıp meclis basmış abd de katiller diye
insanlık affetmeyecek bunları
Yahudiler çok katmanlı bir ırk... Aşırı kültürlü de var , aşırı dinciside var... Ama Türklere bi zararları olmamış Osmanlı'dan kalan bir minnet var
dediğim gibi Irkçı biri değilimdir Türk Kürt fark etmez benim için çünkü bilimsel literatürde kafatas kemik yapının atanla benzer olmasından başka bir özelliği yok bunun da bir anlamı yok
Kendisine yahudi diyen topluluğun içindeki hayvanların eylemi olarak yorumluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?