Pendik kavakpınar mahallesinden habip öztürk isimli vatandaş eşiyle boşanma aşamasında olduğu sırada annesinden minik defneyi süpriz yapacağım diye almış. Ve Minik defne daha yaşında, kendi babası tarafından katledildi. 7 yaşında ki prenses babası tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Baba habip öztürk ise kızını öldürdüğü bıçakla intihar girişimin de bulundu şu an ağır yaralı olarak hastane de. Ben isterim ki ölmesin bu vicdan azabı ile ömrümün sonuna kadar yaşasın...
İyi uykular minik defne. İyi uykular prenses.
Çocukların artık ölmemesi için ne yapmak gerekiyor?
Boşanacaksanız evlenmeyi ya da çocuk yapmayın arkadaş. Olan çocuklara o masum yaşta oluyor. Artık millette yoldan çıktı. Şeyinin derdine düşen evleniyor afedersin. Tövbe tövbe yine sinirlerim zıpladı. Bunu öyle bir koğuşa atacaksın ki orada tozunu bulamayacaklar. 😡😡
Ağaç yaşken eğilir. Şimdiden ilkoukllarda ortaokullarda lislerde eğitimin olduğu her yerde şiddet yerine iletişimi kullanmayi öğretmeli. Çocukların evrensel birer insan olması için eğitmeli. Böyle bir eğitim Finlandiya da var. Kiva programı adı. Geriye kalan yetişkinler için yotube da sosyal medyada tvlerde şiddeti anlatan psikologlar gosterilmeli. Sevgiyi iletişimi her yerde anlamalı. Bu olayların arka planı araştırılıp dersler çıkarılıp kitaplar haline getirilmeli anlamaya ve anlatmaya çalışmalı. Bu saydiklarimin hepsi gerekli nitelige sahip bir yetkili için çok yapılabilir şeyler. Ama takan kim onemseyen kim
Söylelerini görünce bende o occların boğazını kesmek istiyorum. Ne suçu var ya küçücük meleğin. İnsan değil ki bunlar dişlerimi sıkıyorum sinirden su haberleri görünce.
Şu haberleri görünce laz damarım atıyor elimde olsa parçalarım fakat değil işte her suç işleyen pişmanım diyor. Bu adamın ölmesini istemiyorum yaşasın ki yaptığının hesabını vicdanı ile ödesin
Söyleyecek çok şey var kardeşim fakat elden bir şey gelmiyor kanunlarımız caydırıcı olsaydı kimse böyle şeyler yapamazdı. Son 1 ayda farklı illerden bildiğim kadarıyla bu 4. Ne istiyorlar meleklerler güçleri çocuklarımı yetiyor adılerin
En yakınındaki koruması kollamasi gereken bir insan bunu yaparsa nasıl güvende büyüyecek bu çocuklar? gözümuze guvenemedigimiz zamandayiz maalesef... Allah annesine ve tüm sevenlerine sabır versin
Allah belasını versin güzel kardeşim ulan varya iki tane köpeğim var bir tane muhabbet kuşum var muhabbet kuşuma kardeşim bakıyor yemın ederım onlara bir şey olunca kalbim acıyo içim gidiyo zarar verdiğimi düşündüğüm an (bazen çok seviyorum ve hayvanlar boğuluyor veya saatim falan severken canlarını acıtıyo) hemen özür dilerim ulan gvat ne istemiş küçücük bebekten valla artık dünya iğrençleşti belki masum meleklerin ölümü bu pis dünyadan gitmek üzüldüm
Abi delirmemek elde dil bu canım kadinlar hadi dielimki evlendin baktin ki bu bok pislik leş ya nediye bole hayvana cocuk yaparsin nie koruyamazsin allahini seven biri artik su slaak cahil kadinlari kisirlastirsin bolelerine ana baba unvanini lekelemelerine musade edilmesin illallah artik insan kendi canina kendi cocuguna esine anasina babasina kiyarmi bunlar nasil cins cildircam olan eskiden benim babam senin babani dover die ovundugumuz babalik bitti simdi beni kurtar dedigimiz babaliklar cikti tiksindim ya bole pisliklerden kendimizi koruyalim
Bakın idamdan baskaa çözüm yolu yok artik hapis cezasi kucumseniyor girerim çıkarım nolucakk ki moodu var bu ha*yvanlarda Idam gelsin Kimin canı yakildiysa aynı şekilde onların da canları yakilsin Bu ne yaaaa!!! Kadin siddetleri bitmezdi simdi de çocuk cinayetleri. Noluyoruz yaa Noluyoruz Hapiste su içicek yemek yiyecek bu pislikler Artik IDAM GELSİN.
Eğitim verilmeli... Bu öyle basite alınacak bir eğitim değil anaokulu evde eğitim vaktinde başlanılıp bilinçlendirmek gerekiyor. şu an ki topluluk için bunlar biraz geç kalınılmış gibi fakat bir sonraki topluluk için en azından bu oranlar düşürülüp telafi edilebilir diye düşünüyorum.
Sırf intikam olsun dlye çocuğu öldürdü iişte p hale gelecek kadar ne yaşıyorlar anlamıyorum Allah sevdiklerine büyük sabır versin…. Allah rahmet eylesin
Sadace çocuklar için kanun hazırlanmalı. Yeterli delil durumunda çocuğu öldüren ve tecavüz eden kişi ağır işkencelere maruz kalmalı Bu şekilde diğer yetişkin cinayetler de azalacaktır.
Cidden bu ülkede her önüne geleni aile ve çocuk sahibi yapmamak gerek! Bu nasıl bir cinnettir, bu nasıl bir gözü dönmüşlüktür, bu nasıl bir zalimliktir!
Vicdanı olan kişi bunu yapar mı sanıyorsunuz ki vicdan azabı çeksin? Umarım ölür de dünya bir pislikten daha temizlenmiş olur. Yoksa içeri girip paşalar gibi yatacak.
İnsanlar neden anlamıyor eşinden boşanıyor olabilirsin bu gayet normal aynen evlilik gibi. Bir bedeli olmamalı hele bu bedeli çocuklar asla ama asla ödememeli...
Ruh hastası katil herif. Şunların durumunu gören fark eden biri birilerine zarar vermeden önce bu pislikleri niçin psikiyatri kliniğine yatirmaz anlamıyorum
Çocukların ölmemesi için evlenecek çiftlerin psikolojik kontrolden geçirilmesi, evliliğin ardından yılda bir bu kontrollerin yeniden yapıllması şart. Bir canlıyı kasten öldüren kişileride idam edersek sorun kalmaz.
İdam yani baska ne olablr çözümü? 2 aylık bebeği döverek öldüren adamı nasıl hapiste öldürdülerse böyle pisliklerinde halk veya yasal yollarla hayatına son verilmeli
Anne baba ehliyeti gelse ne olabilir ki kişi anlık cinnet ile yapmış psikoloji önceden sağlam olsa bile sonradan takdir ederseniz ki bozulabilir. Yalnış anlaşılma olmasın tabii ki babayı savunmuyorum sabah sabah içimi sıkan gözlerimi dolduran haberi okuyunca ölmesini değil yaşamasını bu vicdan azabıni çekmesini istiyorum
Anne baba olma bir ömür sürer, bu ehliyeti verirken de devamlı kontrol edilmesi lazım. Anne- babanın ara ara psikolojik testlere tâbi olması gerekiyor. Biz çok şey söyleriz ama bizim söylemlerimiz giden yavrucakları geri getirmez. İnşallah başka yavrular bu durumlara kurban gitmez..😕
Söyledikleriniz aslında olması gerekenler. Psikolojik fiziksel şiddetle büyüyen çocuklar gerçekten çok fazla. Ve bu durum geleceğini mahvediyor. Annenin herşeye söylenmesi babanın olur olmadık vurması çocukta silinmeyecek etkiler bırakabilir bırakıyorda örneklerini bazen bu site de denk gelebilirsiniz