Ne kadar ceza oderim, ödeyecek miyim? Sonuçta ben gitmek istedim ama o sğreçte ülkeyi terk etmene izin vermiyorlar diye sonucu burada bekledim.
En önemli tekrar ne zaman giriş yapabileceğim? 90 gün geçtikten sonra mı ya da çözüm ne bilen var mı
Ne kadar ceza oderim, ödeyecek miyim? Sonuçta ben gitmek istedim ama o sğreçte ülkeyi terk etmene izin vermiyorlar diye sonucu burada bekledim.
En önemli tekrar ne zaman giriş yapabileceğim? 90 gün geçtikten sonra mı ya da çözüm ne bilen var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yasadışı kaldığın için 90 gün sonranın cezasını yazacaklar. Belki sınırdışı da ederler emin değilim. Sınırdışı süresi bitince tekrar giriş yapabileceksin
Yok sadece 12 gün için ceza ödedim. O kadar fazla kalmışım. Yaşak koymadılar fakat yine 180 günde 90 gün kuralına göre, anca 90 gun geçtikten sonra normak giriş yapabilirim..
Evet. Doğrusunu yapmışlar.
İşte şimdi orada ev tutum ve düzenim oldu diye yine giriş yapmak istiyorum ama nasıl bir sebepten yapabilirm 90 gün geçmeden bilmiyorum :(
Hiç bir sebepten. Kanun böyle. Böyle yaşam olmaz ki
Nasıl böyle yaşam olmaz ki? Sebeler var, öğrenci vizeyle, çalışma vizeyle vs vs.. en kolay yolu ne bilmiyorum
Oturma izni alamıyorsan ne yapacaksın ki Türkiyede.
Anlamıyorsunuz, İstanbul'da yaşamak istiyorum, senelrce gidip geliyorum yollarda kaldımV artık ev tuttum ve düzsnim oldu. Şimdi ikamet alıp yasal olarak ülkede kalmak istiyorum.
İstemek başka olması başka. Olmuyorsa zorlamayacaksın. Hayatın gidiyor böyle boş boş
Sizi anlayamıyorum. Hayata xaten mucadele vermek lazım. Bir kere red yedim diye vazgeçecek olursam eğer zayıf bir insanım demek ve istediğimi peşine gidemiyorum. İnsan istediği yerde yaşayabilir. Maddi durum iyi herhangi bir sebepten kalabilirm. İş mi olacak üniversiteye mi başvuracağım farketmez ben en kolay yolunu seçmek istedim sadece. Hayatım boş boş gitmiyor, kendi işim var ve her gün mucadele veriyorum, kendim mutlu olduğum yerde yaşamak istiyorum
Sen bilirsin