Diğer İngiltere vizesi başvurumu 10 gün önce yaptım. 20 gün sonra gelmesi gerekiyor. gelir mi? bodaisy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bilen birileri lütfen yardım İngiltere vizesi başvurumu 10 gün önce yaptım. 20 gün sonra gelmesi gerekiyor. gelir mi? Cevapla Vize Soruları Beğen Paylaş Takip Et
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl daha önce yurtdışında bulundun mu hiç? ne vizesine başvurdun? 0 4 Yorumla bodaisy +1 yıl Öğrenci vizesi. Evet daha önce yurt dışına çıktım Yorumla axiakrep +1 yıl süresini bilmiyorum ama ozaman olumlu cvp alırsın. şu an Türklere vize vermekte pek hızlı depiller Yorumla bodaisy +1 yıl Okuldan kabul falan aldım, ingilteredeki sigortamı da yaptırdım. Devlet bursumu da yatırdı pound olarak. Korkuyorum ama Yorumla axiakrep +1 yıl hadi hayırlı olsun bizi unutma ingiltereye gidince Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yoğunluğa bağlı ne üzerinden başvurdun 0 15 Yorumla bodaisy +1 yıl Öğrenci vizesi Yorumla Mapustayım +1 yıl Dil okulu mu Ben de gitmek istiyorum kaç yıldır aklımda Yorumla bodaisy +1 yıl Doktora Yorumla Mapustayım +1 yıl Oo yakında açıklanır ya Açıklanırsa haber ver bari merak ederim şimdi dkfkdkdkdk Yorumla bodaisy +1 yıl Açıklanmazsa mahvoldum Yorumla bodaisy +1 yıl 10 gün önce başvurmuştum Yorumla bodaisy +1 yıl 20 günüm kaldı Yorumla Mapustayım +1 yıl O da bir şey mi biz 9 ay beklemiştik arkadaşım için 😂 Yorumla bodaisy +1 yıl Ohaaaa ne için gidecekti? Yorumla Mapustayım +1 yıl Ankara anlaşmasıydı onunki Yorumla bodaisy +1 yıl Haa ben ordan bi okuldan kabul aldım sigortamı falan da yaptım daha hizli olur mu sence Yorumla Mapustayım +1 yıl Bence olur çünkü bizim dönemimizde covid vardı Şu an biraz daha hızlı Yorumla Mapustayım +1 yıl Ben de kaçak gelicem artık 😂😂 Yorumla bodaisy +1 yıl Ahahah iyiymiş😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Evet memur bey bu görüş skkfksksksod Yorumla
Capt_Andrey Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gelmez 0 11 Yorumla bodaisy +1 yıl Niye Yorumla Capt_Andrey +1 yıl İngiltere zorlaştırdı bu ara çok gecikiyor, vermeme ihtimali dahi var. Neden gidiyorsun sen? Yorumla bodaisy +1 yıl Ylsy bursiyeriyim İngilteredeki okuldan kabul aldım. Devlet gönderiyor beni Yorumla bodaisy +1 yıl Yetişmem lazım Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Maalesef sorun çıkabiliyor sizde de, TÜBİTAK ile gidenlere de uzun süredir gelmeyenler var. Tek değilsin yani Yorumla bodaisy +1 yıl Yaa öyle demeseydin😭😭 bazıları bana 1 ay dediler 1 haftada çıktı diyor Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Kötü örnekler duydum sadece belki de onlar gibi olur senin de. Umarım olur Yorumla bodaisy +1 yıl Of çok tedirginim 20-25 eylülde okula kayıt yaptırmam gerek Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Senin gibi çok kişi var telafisi olacaktır Yorumla bodaisy +1 yıl Telafisi olacağını sanmıyorum Yorumla Capt_Andrey +1 yıl Yanılırsın umarım Yorumla
samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benide al knk 0 4 Yorumla bodaisy +1 yıl Ben gittim de😂 Yorumla samet19997 +1 yıl Yüksek lisansmı yapacaksın Yorumla bodaisy +1 yıl Doktora Yorumla samet19997 +1 yıl Yaş kaç hangi bölüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
daha önce yurtdışında bulundun mu hiç? ne vizesine başvurdun?
Öğrenci vizesi. Evet daha önce yurt dışına çıktım
süresini bilmiyorum ama ozaman olumlu cvp alırsın. şu an Türklere vize vermekte pek hızlı depiller
Okuldan kabul falan aldım, ingilteredeki sigortamı da yaptırdım. Devlet bursumu da yatırdı pound olarak. Korkuyorum ama
hadi hayırlı olsun bizi unutma ingiltereye gidince
Yoğunluğa bağlı ne üzerinden başvurdun
Öğrenci vizesi
Dil okulu mu
Ben de gitmek istiyorum kaç yıldır aklımda
Doktora
Oo yakında açıklanır ya
Açıklanırsa haber ver bari merak ederim şimdi dkfkdkdkdk
Açıklanmazsa mahvoldum
10 gün önce başvurmuştum
20 günüm kaldı
O da bir şey mi biz 9 ay beklemiştik arkadaşım için 😂
Ohaaaa ne için gidecekti?
Ankara anlaşmasıydı onunki
Haa ben ordan bi okuldan kabul aldım sigortamı falan da yaptım daha hizli olur mu sence
Bence olur çünkü bizim dönemimizde covid vardı
Şu an biraz daha hızlı
Ben de kaçak gelicem artık 😂😂
Ahahah iyiymiş😂😂
Evet memur bey bu görüş skkfksksksod
Gelmez
Niye
İngiltere zorlaştırdı bu ara çok gecikiyor, vermeme ihtimali dahi var. Neden gidiyorsun sen?
Ylsy bursiyeriyim İngilteredeki okuldan kabul aldım. Devlet gönderiyor beni
Yetişmem lazım
Maalesef sorun çıkabiliyor sizde de, TÜBİTAK ile gidenlere de uzun süredir gelmeyenler var. Tek değilsin yani
Yaa öyle demeseydin😭😭 bazıları bana 1 ay dediler 1 haftada çıktı diyor
Kötü örnekler duydum sadece belki de onlar gibi olur senin de. Umarım olur
Of çok tedirginim 20-25 eylülde okula kayıt yaptırmam gerek
Senin gibi çok kişi var telafisi olacaktır
Telafisi olacağını sanmıyorum
Yanılırsın umarım
Benide al knk
Ben gittim de😂
Yüksek lisansmı yapacaksın
Doktora
Yaş kaç hangi bölüm
gelmez