Güncellemeler
+1 yıl
Paris’ten selamlar
10 günde 8 Avrupa ülkesini gezdim ve çok üzüldüm gerçekten hayat yaşamamışız Türkiye’de kaybettiğim zamana herkesten ailemden sevdiklerimden uzaklaştım bazen acaba bir an geri mi dönsem diyorum sonra dönsen ne değişecek ki diye sorguluyorum, insan özlüyor ama yeminliyim ülkenin sistemi değişmeden dönmem asla?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi yolculuklar
Teşekkür ederim
Ay abicim valla iyi cesaret tebrik ediyorum seni
8 ülke geçtim şu an avusturyadayım kimseyi tanımıyorum burada insan sadece ailesini özlüyor. Bazen hata mı ettim diyorum bilemedim
Herkes senin yaptığını yapmak istiyor aslında ama cesaret edemiyorlar. İyi mi kötü mü bilemiyorum, ben şehir dışında ailemden uzakta yaşamakta zorlanıyorum sen ülkeler değiştirmişsin
Göze aldım her şeyi öyle geldim çok düşündüm başka seçeceğim kalmadı en sonunda yola çıktım 3 günde 8 ülke geçtim şimdi son hedefime ulaşmaya çalışıyorum Fransa’ya gideceğim günlerce dışarda yattım uyudum ama her şeyi güzelleştireceğim zaman sadece biraz zaman lazım bana, hayatta hiç bir şey imkansız değil ilk hedefim çalışmak sonra güzel bir aile kurmak çoluk çocuğa karışmak istiyorum.
İnşallah her şey gönlünce olur abiciğim, rabbim yardımcın olsun hayırlı kapılar açsın inşallah 🤗
İnşallah kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum 🙌
Yolun acik olsun. Merak ettim nasil gittin vize turist mi
Saol bro kaçak yollarla geldim
Sormasi ayipda 19lira 1 euro. Nasil geciniyorsun kanka. Kacak ne yiyip iciyorsun bi kahve 7 euro 160 lira amanakim
Ben yürüyerek geldim kardeşim ayrıca bir kahve 1.2 Euro doğru Türkiye’den buraya TL yi Euro ya çevirip geldim ama yolumu buluyorum bir şekilde 7 gün sokaklarda uyudum tanıdık hiç kimse yardım etmedi telefonlarımı açmadı bile sağolsun bizim bir kaç Türk yardım etti bana burada. Ama her şey çok farklı olacak ben rezilliğin dibini görmüş biriyim kimseye minnet etmem yalvarmam çalışıp işime gücüme bakarım zaman her şeyin ilacıdır.
Orada nasil internete giriyorsun telefon falan
Wi-Fi kullanıyorum banhoff larda otobüs duraklarında hep internet var sabrediyorum
Hedefin neresi, nereye gidip ne yapacaksn
Şu an avusturyadayım Fransa’ya gideceğim hayırlısı ile
Orada durumlar nasil, plan ne kardesim
Sonra gözlerimi bir açtım baba, meğer rüyaymış ama çok güzeldi yavvv
nasıl gittin ya sınırdan nasıl geçtin inanmadım
Sırbistan’a gittim oraya herkes gidebiliyor ama sıkıntılı yerler ordan başladım 80 km yürüdüm otobüs tren Macaristan’a ordan Slovakya bratislavaya ordan da trenle Avusturya Viyana’ya geçtim şimdi de Avusturya’nın diğer ucundayım
ee polisler falan sormuyor mu kimlik falan
Sordular tabi tutuklandım serbest kaldım İltica verdim mecbur Paris’e kaçtım yeni
Maliyet ne oldu
Maliyet 3 bin Euro gitti şimdiye kadar.