Acil öneri Sinir oldugunuz biriyle çalışmak?

Yabancı ülkedeyim ve diliniz az biliyorum. İşe gireli 2 hafta oluyor. Bana işi öğreten kadınla ilk baş aramız iyiydi. Ama nolduysa 5 gündür falan suratı hep beş karış. Ben soruyorum yinede bugün hasta mısın iyi misin diye. O iyiyim diyor sadece bir de selamlaşıyoruz. Onum dısında hiç konuşmuyoruz. Bugün ufak bir gerilme oldu aramızda. Normal saygımı asla bozmam ama içinden mırıldanarak söylendiği için aşırı sinirim bozuldu ve elimde ki kargo paketini ister istemez şap diye masaya bıraktım agırdı da zaten.(Bu arada kargo deposunda calısıyoruz) O da bana kızdın mı dedi. Ben de neden diye sordum. Öyle hızlı kargoyu vurdunda da dedi. Normalde de zaten agır kutu paketleri pat pat diye vura vura gönderiyoruz. Neyse işte. Zaten birlikte çalışırken de acayip bana negatif enerji geliyor suratsızlıgından dolayı bir kaç gündür. Kendi kendine bir hallere giriyor gibi. Bu arada iş yerinde yaptıgım hata nerdeyse hiç yok. nasıl öğretildiyse öyle yapıyorum. Diyeceğim ki yanlıs yapıyorum hep, gıcık oldu bana ama öyşe bir durum yok. Allah aşkına taktik verin sabır için kendimi zor tutuyorum. Bugün iyice gıcık oldum artık içinden içinden söylendiği için.

Acil öneri Sinir oldugunuz biriyle çalışmak?