Gazze'nin altında ki tünel ağı o kadar geniş ki Gazze'nin altında başka bir Gazze daha olduğu düşünülüyor. Onbinleri aşan askerleri var ve droneları, anti zırhlı silahları, hava savunma silahları.
İsrail, Rusya gibi ter döker mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gazze'nin altında ki tünel ağı o kadar geniş ki Gazze'nin altında başka bir Gazze daha olduğu düşünülüyor. Onbinleri aşan askerleri var ve droneları, anti zırhlı silahları, hava savunma silahları.
İsrail, Rusya gibi ter döker mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şaşırtmaz
Rusya elinde ki asıl gücü kullanmadı kullansaydı Ukrayna yoktu şu an
Kimse nükleer silahları kullanamaz, çocuk oyunu mu sanıyorsun sen bunu?
Abicim onu anlatıyorum ya bende güzel abim
Neyse yaptığın konuşma Rusya'nın elindeki nükleer güç dışında hiçbir gücünün olmadığını kabul ettiğin anlamına gelir.
İşin diğer yanından bakarsak Ukrayna savaş sona erse bile sonsuza dek Avrupa'ya ve Amerika'ya borç ödemeye devam edecek. Ukrayna'da Rusya hezimete uğradı ama geriye bir Ukrayna kaldığından şüpheliyim
Tamam
Sonucu değiştirmeyecek, İsrail alacak her türlü
İsrail uzattıkça İsrail'in içindeki Arapların isyan başlatacağını düşünüyorlar. Ben Lübnan ve Suriye tarafından İran'ın militanlarının da gizli saldırılar yapacağını düşünüyorum. Mısır'dan da Arap milliyetçileri kalkışma yapmaya çalışabilir. İnsanlık dramı artarsa gerilim de artar
Türkiye sürekli yardım göndereceğini açıkladı ayrıca, tünellerden içeri yiyecek, ilaç, su desteği olursa daha da uzun dayanabilirler
Evet öyle bir söylenti var, üzerinde durulan bir konu. Lakin ben yine de israilin alacağı kanaatindeyim. İsrail kendisine birkaç müttefik bulursa, filistin haritadan silinir net.
Belki silinirler bilemiyorum ama kolay olmayacağı kesin. Lakin ABD ve Avrupa bu kadar rahat bir şekilde İsrail'e destek verirken Müslümanların sadece kınaması hoşuma gitmiyor.
Türkiye'nin Ortadoğu'daki gerilim sürerken YPG'yi haritadan silmesi gerekiyor. Boş durmamalıyız.
Bizim ülkeden ümidi kestim, arap sevicileri olmuşlar walla şu saatten sonra savaş çıkmadığı sürece benim bizim ülkeyle alakam yok, yerim içerim yaşarım doğru yurt dışı
Arap sevici? Mazlumun yanında olmak mı Arap seviciliği? Ne olur git ya midem bulandı mk
OlamazMıKardeşim
İnşallah daha da beter olur
Kassam Tugayları düşündüğümden çok daha fazla güçlenmiş.
Valla bu işlerde piyade ile değil teknoloji konuşuyor artık. Zaten piyade ile olsa İsrail orada 1 dakika duramazdı.
Piyadeyi küçümseme. Teknoloji ile bitseydi çoktan biterdi.
Allah din kardeşlerimize zafer versn
Allah müslümanlara akıl, beyin, cesaret ve biraz da inanç versin.
Allah'a sırtımızı dayayıp da kâfire haddini bildiremeyen müslüman mı olur?
Evet allah müslumanlarn üzerindeki bu tembel ve ölu topragı atsn