sizce hangi ülke daha güçlü rusyamı israil mi oylamaya katılın?
İsrail
Rusya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artık savaşlar bomba gücüne dayalı olarak ilerlemiyor. Yoksa Rusya İsrail'e şeklini yaptı. Dedi ki bak kardeşim, güzel kardeşim. Yıllardır beni Akdeniz ve Ortadoğu'ya indirmek istemedin. Korktun. Bunu Boğazlar ve Türkiye üzerinden yaptın. Sovyetler zamanı Türkiye'ye yollar yaptırmadın. Soveyetler dağıldı ve Türkiye GAP projesine başladı. Finansörü kim sensin. Boğazlardan bir dönem savaş gemisi geçmesine izin verilmiyordu. Sonra zaten asıl olan o gemilerin geçmesi değil senin oraya gelirken kendini savunmandı ve ne zaman o güce eriştin ben savaş gemilerini geçirmeye başladım. ama bilmediğin bir şey var. Ben istersem Kızıl Denizden seni vurabilirim. BKNZ. 1200 km'den Suriye'ye salladı. ANCAK;
Artık durum finansal güç ile alakalı. Rusya - İsrail savaşı çıkar ise kaybeden Rusya olur. İsrail'de insan olur Rusya'da ekonomi + Sistem ölür. Sistem Dünya üzerinde paradan daha önemlidir. Sistem elinde ise para sana akar. Bu para sadece kağıt olarak değil sanal para da önemli. İsrail arkasında ABD var dediğinizin aslında tam tersi var. ABD arkasında İsrail var. Bir ülke düşünün Türkiye - İran arasında ticari ilişki legal olduğu an (Devlet olarak değil özel sektör) ve o şirket İsrail ile çalışıyorsa tamam bitti. Ne İsrail ne ABD nede Avrupa'ya ticaret yapa biliyorsunuz. İşin özü İsrail'in elinde ki sistem olduğu sürece Dünya'nın en güçlüsü o dur.
Hepsinin amanda quın...
bu video kimin yeneceğini çok iyi anlatıyor burada verilen mesaj
sen benim köpeyimsin ayağıma gelirsin ama ben yerimden dahi kakmam demektir
israil sadece bir devlet değildir israil dünyayı yöneten güç demektir el demektir
rusya israile savaş açsın israil tüm dünyayı rusyaya düşman eder böyle bir sorunu cevabı ne israildir
İsrail"in arkasında abd var evet ama Rusya arık çok güçlü bir devlet ve dünya üzerinde yapılan bir araştırma sonucu Putin Obama"dan daha güçlü bir lider seçildi.
Sadece imkanlara değil liderlere ve zekaya bakılacak olursa Rusya kazanır diyorum.
Cevap
16Cevap
İsraille rusyanın öyle olduğuna bakmayın ikiside bir birine çok yardım eder sadece insanlara düşman gibi gözükürler unutmayın eğer 2 devlet halka düşman gibi gözüküyorsa demek ki düşman değiller gizli gizli iş birliği yapıyorlar sadece bu bir siyaset ve kendilerini guya düşman gibi gösteriyorlar
İsrail kım ya 50 öncesi yok toprak ev arsa satın alarak Filistinı işgal ederek 50 yıldan berı amerikanın ortadoguda tam bagımlı bir güç ıstemesınden oluşan her gecen gün büyüyen faşist diktatörler kapitalizmın kurucularının oldugu bı sehır rusya sümüğüyle boğar
Bir öfkeyle Tayyip Reis ikisini birbirine çakar. Ayık olun, dünya liderimiz çüker alayını.
Rusya dünyanın süper gücü sen neyin kafasını yaşıyorsun.
israili toprak parçası olarak görmeyin dünyayı yönetiyor adamlar
İsrail daha güçlü. Ruslarda olmayan şey onlarda var.
İsrail, Rusyadan korkusuna; İsrail hava sahasını ihlal eden rus uçaklarını vuramadı. Sen düşün.
İsrail'in Moskova'yı yerle bir edecek gücü var ama Rusya Tel Aviv'in yanına yaklaşamaz..
Rusya istaille uğraşmaz bile
İsrailin arkasında abd varken rusyanın işi zor.
İsrail tabiki 🇮🇱🇮🇱🇮🇱
6 gün savaşı
İsrail tek katılmaz.
yener ne qmk ya
bu da soru mu şimdi.
Ne gereksizsin.
🇷🇺 Kazanır
israil tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar