Gündem Rusya-Ukrayna savaşı global bir savaşa dönüşebilir mi ? Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rus savaşı dünya çapında bir savaşa dönüşebilir mi yoksa bu amerikanın rusyaya siyasi ve ekonomik bir yıpratma hareketi mi siz ne düşünüyorsunuz Rusya-Ukrayna savaşı global bir savaşa dönüşebilir mi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedalinko Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Burada ülkelerin üstlendikleri roller de oldukça önemli. Ancak burada olan savaş dolayısıyla ithalat ve ihracat yapan ülkeler için ciddi kriz kapıda. Bu durum yasal uzlaşmalara varmazsa globalleşen bir tutum sergileyebilir. 0 1 Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Zekice ve mantıklı Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum 0 0 Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnsallah dönüşür de hepimiz ölürüz bu kadar yaşamak yeter insanlığa valla 0 0 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl masada da sahada da savaş senelerdir sürüyor zaten 0 0 Yorumla