İsrail’e Wagner müdahalesi kartları yeniden dağıtırdı.
Rusya'nın çok ciddi nükeer füzeleri var, bunları caydırıcı unsur olarak kullanırsa Amerika'ya geri vites yaptırtabilir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsrail’e Wagner müdahalesi kartları yeniden dağıtırdı.
Rusya'nın çok ciddi nükeer füzeleri var, bunları caydırıcı unsur olarak kullanırsa Amerika'ya geri vites yaptırtabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Putin Direniş Ekseni'ni destekliyor. Direniş Ekseni'nin oluşanları Beşar Esad Suriyesi, Lübnan Hizbullah'ı ve İran. Aynı zamanda Suriye lideri Beşar Esad Lübnan Hizbullah'ı, Hamas ve İslami Cihad gibi örgütleri İsrail'e karşı desteklemektedir. Hamas, İslami Cihad ve Lübnan Hizbullah'ı Suriye ordusunda askeri eğitim almıştır. Bu üç örgütü de İran ve Suriye silahlandırır. İran ve Suriye Putin Rusyası'ndan silah satın alırlar.
Destekleyecekse sırf Amerika ve Avrupa ülkeleri İsraili destekliyor diye destekler. Filistin, Rusya’nın desteğiyle bir başarı elde ederse bu da artık Rusya’nın ortadoğuda söz sahibi olduğunu gösterir bizlere
Rusya Wagnerin üzerini çizeli çok oldu. Ama Rusyanın nükleer gücünün büyüklüğünü Amerika da kabul etti zaten. Rusyadaki nükleer güç olmasa Amerika oraya da demokrasi getirmeye çalışırdı.
Filistin hem Türkiye hem Müslüman dünyası için çok önemli. Araplar bizim gibi düşünmüyor. Putin denge adamı. Bekler. Tarafsızlığını korur. Şu an ukrayna varken adım atamaz
Putin kendine destek bulması lazım bence. ABD onları zayıflatmak için etrafında her yerde savaş çıkaracak
Yok vermez. İsraili kolay kolay karşısına alamazlar
Lafta herkes destek veriyor zaten icraat sıfr
Adamlar zaten, savaşta 😂
Verir bu arada
Silah satabilecekse para vrsa verir
Güzellik sen boş ver Rusya'yı sen nasılsın?
çok iyi
Daim olsun 👍
Verir bence
Fiziki olarak vermez