Filistin
İsrail
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarafszm ama yahudi musluman savasnda dinsel olarak turkler filistinli din kardeslerinin yaninda olacaktir
Israil hic sütten çıkms ak kaşık degl
Hep sömürge devleti oldu simdi kendi halkını buna bulaştırdı ettigini çekiyor
Tabi ki osmanlıya pusu kurup askerlerimizin üzerinden tren ile geçen hain arapları destekleyecek halimiz yok çok şükür.
Peki sence İsrail masum mu
Şu an ki duruma bakarak yorum yapmak mantık dışı olur bunun sebebi ise 1 osmanlıya ihnaet edip oraya yahudileri dolduran kendileri 2 1941 ve 1967 yılları arasında filistinlilerin çoğu evlerini, topraklarını para karşılığı ve misli misli para karşılığı yahudilere kendileri satmıştır ve gelinen noktaya bakarsak sence filistin masum mu? ne yaparsan onu ödersin ve israil yahudi yani kendi kitaplarında bizden olmayanları öldürmek sevap yazan bir hadis var onlarda sana bana göre masum olur olmaz fark etmez ama adamlar sevap işlediklerini sanıyorlar kendi kanlarında boğulsunlar tek diyeceğim bu benim askerimi katleden hainlere zerre acımıyorum.
Ya ben İslami acidan soruyorum İsrail sence İslam için bir tehdit değil mi?
Bende müslümanım ama adamların kanun dışı yaptığı bir iş yok onları oraya dolduran araplar yani Türkiye cumhuriyeti açısından bir tehdit değil. Israil ile iyi ilişkilerimiz var dış ticaretimiz çok iyi hem alıyoruz hem satıyoruz benim eski çalıştım metal firması bile israile malzeme gönderiyordu düzenli olarak. şu 2 ülke arasında bir seçim yapacaksak tabi ki israil olmalı filistinin bize ne yararı var ülke menfaatlerini düşüneceksin çok islam diyorsan 22 tane arap ülkesi var defolsun gitsinler onlar düşünsün
Cevap
1Cevap
kimsenin yanında değilim.
Karabağda bizim yanımızda olan İsrail'in yanındayım. Ermeni bayrağı sallayıp ermeni soykırımını kabul eden Filistinle işim olmaz. Bir de Çinin Türkistandaki zulmünü desteklemiş bu Filistin.
Sence küçük çocukları öldüren İsrail masum mu?
küçük çocukları öldürenler şu an filistinliler yalnız. bak görüntülere neler yapıyorlar İsraillere. ayrıca ermeni soykırımını kabul eden filistinlileri mi savunacan kalkıp yani. bize karşı bu adamlar.
Türkiye için ve bizler için hayırlısı olan lehimize ola neyse o olur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?