1. si Mehmetçik Türk Askeridir Mehmetçik Gazzeye Demek Türkiye'yi Kanlı Bir Savaşa Sokmak Demek Tam Da Orta Doğu Bataklığına Batırmak Demek. 2. si Zaten 3 Tarafımız Savaş İle Kaplı Rusya-Ukrayna Azarbaycan-Ermenistan İsrail-Filistin-(İran) İran Gizli Kapaklı Alttan Alttan Oyuyor burada Baklanlarda Bosna ve Sırbistan da Gerilim Ara Sıra Yükseliyor Yakında Orası Da Kaynayacak Net Bir Şekilde Belli Bı Durumda Türkiyenin Çok Stratejik Konumda Olduğu Varsayılırsa Gerçekten Kilit Öneme Sahip Mehmetçik Gazzeye Diyenler de Asla Ve Asla Akıl Mantık Olduğunu Düşünmüyorum Al Eline Silahı Git Kardeş Gazzeye Mehmetçik Neden Gitsin Milletin Evladı Neden Ölsün Orada Çok Tehlikeli Oyunlar Dönüyor Gerçekten. Atatürk'ü Bir İdol Ve Atatürk Gibi Düşünmek Elzem Şu Noktada Ancak Böyle Hepsinin Üstesinden Geliriz.
Dün Filistin'e destek amaçlı gösterilerde mehmetçik gazzeye diye slogan attılar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mehmetçiğin ne işi var orada, toprağını satarken düşüneceklerdi. Dünde kendileri kaşındılar.
israil şimdi orayı dümdüz etse kimsenin bir şey demeye hakkı yok.
suriler gelip burada türk kızının ırzına geçsin bizim got kılı yalayanlar hala daha arap şak şakcılığı yapsın. Araplar bunların anasını mikince görücem ben onları.
çok istiyorlarsa analarına peçeyi taksınlar kendilerine de 4 tane Filistinli baba bulup miktirip gidebilirler gazzeye.
Aynen öyle ne arap sevicisi bir millet olduk taman avrupa da iki yüzlü ama arap sevicisi de olamamalıyız Yüce Türk Milletiyiz Ve Öyle de Kalmalıyız Başka Vatan da Yok 4 bir Taraf Savaşla Doluyor Herkesin Gözünü Açması Lazım her şey İçin Çok Geç Olabilir Sonrasında
Aynen öyle 3 5 densizin lafıyla zaten savaşa girecek değiliz elbette Ya üzüldüğüm masum insanların kadınların ve çocukların ölmesi canımı acıtıyor sadece yoksa yesinler birbirlerini hiç üzülmem
Zamanında filistinden kaçıp buraya gelmiş, şimdi mehmetçiği gazzeye yollamak isteyenlerin hepsini toplayıp gazzeye göndermek lazım. Benim askerim Türk ve bu savaş içinde hiçbir alakası yok. Burada boş boş slogan atmak yerine memleketlerine Gidip kendi topraklarını kurtarmak için kan dökebilirler.
Benim ecdadıma yaptıklarını unutan koca bir embesil sürüleri böyle bağırır. Sabah vakti sinirlendim yine. Bir şehir ziyareti yapmazlar mezarlığa gitmezler ve ailesini ziyaret etmezler ama boş boğaz gibi bağırırlar. Ah Cengizhan sen ne güzel insanmışsın.
Ortadoğu da çoğu ülke bayrağının mimarı zaten belirli güçlerdi. İçlerindeki renkler de Osmanlı karşıtı yapılmış şeylerdi.
Bazılarının yüzüne tükürmek gerekte tükürüğüm ziyan olur işte.
Ahh çok Haklısın Hakikaten Saçmalık Ötesi Zaten Etrafımızda Sırtlan Sürüleri Var Abd Yığınağını Yapmış Dedeağaca Yunanlar Hazır Kıta bekliyor Bişey Olsun da Sağdan Soldan Girelim Bölelim Parçalayalım Diye Bir De Böyle bir sebepten Savaşa Girersek Geçmişolsun bize.
Aynen öyle kardeşim. Zaten bu hafta bir şehir abimizi defnettik. Bunu duyunca iyice sinirlerim zıpladı. Tamam Kudüs dinsel yönden önemli ancak orası ortak yer. Sadece bize ait değil ki. Bense namaz kılarım ve dine bağlıyım ancak her müslümanın yaşadığı Müslümanlık gibi bir şeyleri yaşamam. Yani o kapalı zihniyetim yok. Filistin Azerbaycan olayında Ermenistan'ı tuttu. Daha Filistin KKTC tanımıyor. Rumların Ege denizi tatbikatına destek verdi. Daha say say bitmez. Şimdi benim askerim niye gitsin ki? Daha Araplar onlara yardım etmiyor. Suudiler ile İsrail zaten anlaşmalı. ABD Suudiler'i araya sokacak eğer sonuç olumlu olmazsa Hamas büyük bir hata yaptı gibi. İsrail bu fırsatı bekliyordu zaten. Kış çetin geçecek gibi dünya açısından. Yazdan beri bunu diyorum.
Başımız Sağolsun :( Aynen Öyle Hamas Resmen İntihar Etti İsrailin Ekmeğine Yağ Sürdü Açıkçası Şimdi İsrail ne Yapıcaksa Dünyanın Gözünün Önünde Kimse Sesini Çıkartamadan Yapacak Mossad Malmı kardeşim Bunları Önceden Haber alamayacak Kadar Hadi Alamadı Diyelim israilin Eli Armut Toplamayacak Topraksız Kalmayı Vatansız Kalmanın ne demek olduğunu Çok İyi Biliyorlar çünkü.
Ayben öyle kardeşim. Bak şimdi savaş dediğin topyekün yapılır. Yani orada birileri var savaşıyor ama camilerde hala savaşa davet var. Bu ne saçmalık. 😃 İlk bombolama sonra planörlerle İsrail topraklarına indiler sonra araç girişleri ama sonrasında davet. Bu bir komedidir ve intihardır. Geride kalanları düşünmediler. Bir olay anlatayım. İsrail ilk kurulduğu yıllarda mısır İsrail'e saldıracaktı. İsrail bunu çoktan öğrenip hava saldırısı ile bir günde Mısır hava sahasını yok etti. Aç oku bak görürsün. Yani mossad bunu biliyordu emin ol. Bir aydır son gelişmelere bak. Bir haber çıktı İran ile Azerbaycan böyle böyle gerilim oldu diye. Yalan haberdi ve bilerek yaptılar. Sonra Suriye de düşen sihamız. Yani İran ve Türkiye'yi pasif hale getirdiler başka uğraşlarla. Zaten başka karışan da olmayacak. Yani İsrail dün ki çocuk değil. Hamas da tuzu biberi oldu bunun. Süleyman mabedi hikayesini biliyorsan anlarsın. Üçüncü defa daha inşa olacak ve Yahudiler uzun zamandır kurban kesmiyordu orada. Kırmızı inekler yetiştirdiler. Zaten kaç yıldır Kudüs altını kazıyorlardı. Yani hepsi bir düzenekti. 🤔
Çok doğru gerçeği görüp ona göre hareket etmeli yani aaa hadi savaşa diyip geberip gitmek var her şey projeye hizmet ediyor hamas kendini ne sanıyor acaba yani israille mi anlaştı naptı her saldırdığında binlerce filistinli ölüyor ve bunu biliyor ama halâ devam ediyor saçmalık. Görüşleriniz ve Bakış Açınız Çok Doğru Analizileriniz size katılıyorum Tam Anlamıyla Gerçeği Göremiyor Çoğu insan odak noktamız şu an İçin Türkiye Olmalı Çünkü Sınırlarımız Daha Bir Tehlikede artık
Teşekkürler kardeşim. Sınırlarımız önemli tabi kardeşim. Zaten yol geçen hanına döndü. Bir çıkardılar küresel entegrasyon diye bir şey mayınları temizlettirdiler yıllar önce. Bunu diyen ülkelerin çoğunun askeri bile yok düşün. Düşmanı da olmaz tabi. Bizim tarihimiz bizlere düşman olmuş milletlerle dolu. Neyse kardeşim... Sohbet için teşekkürler...
Ben Teşekkür Ederim Sizin Gibi Neyin ne olduğunu bilen insanları görmek İçimi ferahlatıyor Teşekkürler Umarım buradaki Yazılanları Okuyanlar Da biraz olsun Görürler gerçek Tabloyu. Huzurlu Pazarlar dilerim.
Çok zor Türkiye O Bataklığa Girmez Ama Olası Bir Bosna Sırp Savaşına Muhakkak Müdahil Olur Türkiye Ayrıca Ermenistana Silah Veren Fransa Var Orası Tekrar Yeni Bir Çatışma Hattı Olabilir İzleyip Görücez
Zaten Ermenistan da çok Kaşınıyor en sonunda Türkiyeyle karşı karşıya gelecek peki sence Bosna sırp savaşına veya Ermenistan'la savaşa girersek ne olur?
Bosna Ve Sırp Savaşı Çıkarsa Bu Sefer Bosnayı Biz Savunuruz Ki ben Dahil Hiç Düşünmeden Giderim Bosna Avrupanın Tek Müslüman Toprağıdır. Ermenistandan bir cacık olmaz rusya ile de ters düştü açıkçası iran destekliyor ama nafile ermenistan o kadar kötü yönetildi ki politika filan yok toparlanması kolay değil ermenistan zayıf halka açıkçası destekçileri olacaktır elbette Abd Avrupa Ama zaten Bize Soykırım yaptınız ithamında bulunuyorlardı bu sefer kesin yaparız ve Yaptığımız şeyin cezasınu çekeriz
😂😂😂 Orası biraz meçhul İttfaklar oluşur Yani Zaten 3. Dünya savaşı çıkmış olur muhtemel olarak artık kim kimin tarafında olur hiç belli olmaz Üzülüyorum ermenistana yazık gerçekten oturup gelişmeye çalışmıyor savaşıyor yahu kore gibi ol dostane bir ülke ol iyi geçin geliş bölge güçlensin yok ne doğuymuş bataklık resmen
Bla bla İnsanları Din din diye diye katlettiniz astınız kestiniz doğradınız bu bütün dinler için geçerli tek bir din değil Ayrıca Türk'lüğüme Değer Veriyorum Milliyetçiyim Ben Türk Milliyetçisiyim
Astıysa da ellerine ağzına sağlık asılmayanlar iranda şu an iranı yönetiyor git bir gün gör bak sesini çıkarsan idam edilirsin her hoca hoca mı sanıyorsun sen her insan insan mıdır ki?
Değil zamanın koşullarında kendini Onun yerine koyman gerekiyor o zaman isyanlar başlamış anadolunun ücra köşelerinde biraz araştırırsan zaten kaçanların da irana kaçtığını görürsün dış güçlerin oyunu şimdiki tabirle önce Türk Milleti Olmak Gerekliydi Din'i korumak için Bak Şimdi Koskoca Türk Ordusu Var Ne İçin Var İslam ordusu Demiyormusunuz Düşünsene Atatürk olmasaydı Şimdi Cumhurbaşkanı Eyy İsrail Eyyy Amerika Diyebilirmiydi Bizlere Koskoca Bir Vatan Verdi Ve İslam Daha Güçlü Bir Orduya Sahip Şimdi Anlıyor musun?
Sen onun yerinde olsan şapka değil sarık takıyor diye adam mı idam edecektin yani? Sen onun yerinde olsan çocuğuna Kur'an öğretiyor diye babasını mı alıp götürecektin evden? Bırakın bu ağızları size bildiğiniz tek gerçeği soylicem gerisi size kalmış. Kişi sevdiğiyle beraberdir👍 siz onun izinden devam edin
Tek başına git kurtar senin araplar israille büyük işler halledicekti projeleri vardı sana mı kaldı mescidi aksayı kurtarmak herşeyi tartmak lazım zamanı gelince mescidi aksa da kurtarılır mescidi aksayı kurtarayım derken Türk Topraklarından Oluruz mazallah Allah Korusun o zaman ne olur düşünsene
Ne yapam gidem tost makinesi ile savaşam mı yahu en iyi savaş savaşılmadan kazanılan savaştır demişler yani Mescidi aksa orada alırız. Önce Kendimizi Sonra Başkasını Korumalıyız Zamanı gelince alınır
İşte zaman zaman diye diye beklesek o zaman hic gelmicek bu katil bebek katili ısrail mescidi aksaya yaptıkları yanina kalmasin onlarda bedel ödesin bakalım nasılmış bak saga sola kaçıyorlar canları tatlidir
Gelir Gelir Öyle körü körüne de gidilmez Boşuna Mı Azarbaycan ile kara sınırı oluşturmaya çalışıyoruz sanıyorsun yavaş yavaş Çok kilit hamleler yapılıyor merak etme gidip eliboş dönmek daha kötü sabır.