Filistin, Çin'in Doğu Türkistan Türlerini katletmesine destek verdi, Savaşı Filistin başlattı ve sivilleri öldürüyorlar hatta cesetlere bile saldırıyorlar çocuk kadın demeden sivil insanları katlediyorlar Kendi topraklarını kendileri satıp İsrail toprağında hak iddia ediyorlar. Berbat yaratıklar kısaca.
Yazdiklarimdan bi şey anlamamışsın galiba. Filistin kendi toprağını İsraile KENDİ sattı. Sonra g**tlük yapıp sattığı bölgeyi işgal etmeye çalıştı. İsrail de işgal saldırılarına karşı haklı olarak savunma yaptı. Filistinlilerin kuruluşu bile Türk düşmanlığı üzerine. Bayrakları Osmanlı devletine karşı ayaklanan isyancıların bayrağı araştırabilirsin. Teröristler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2 Mayıs 1918’de 15 bin Osmanlı Askeri esir alınarak Filistinli halk tarafından kör edilerek öldürüldü. Ar*ptan dost olmaz.
Neden israili destekliyorsunuz?
Filistin, Çin'in Doğu Türkistan Türlerini katletmesine destek verdi,
Savaşı Filistin başlattı ve sivilleri öldürüyorlar hatta cesetlere bile saldırıyorlar çocuk kadın demeden sivil insanları katlediyorlar
Kendi topraklarını kendileri satıp İsrail toprağında hak iddia ediyorlar.
Berbat yaratıklar kısaca.
Filistine İsrailin yaptıklarından bir habersin sanırım.
Yazdiklarimdan bi şey anlamamışsın galiba. Filistin kendi toprağını İsraile KENDİ sattı. Sonra g**tlük yapıp sattığı bölgeyi işgal etmeye çalıştı. İsrail de işgal saldırılarına karşı haklı olarak savunma yaptı. Filistinlilerin kuruluşu bile Türk düşmanlığı üzerine. Bayrakları Osmanlı devletine karşı ayaklanan isyancıların bayrağı araştırabilirsin. Teröristler
Bu konuyu bi araştırayım zaten hakim değilim ama israil hakkında hiç iyi bir şey yok bilinçaltımda nedense.
iki tarafında canı cehenneme
Türkiye Cumhuriyeti Devletini.
Neden kiz acimiyonmu filistinlilere
Ne bileyim knk israil acimadan gerck mermilyle vuruyo ondan deddim sen hic acimiyon vaybe
Bide israil hapishneye atiyo cugunu orada dovuyolar diye biliyorum haberlerde gosrmustum
Yani biraz aciyosundur illaki sj
İsrail bizim dostumuz
İsrail'i destekliyorum.
Tarafszm
Kesinlikle israil.
Hiçbirini
hic birini