Selçuk Bayraktar.❤️❤️❤️
Artık AK Parti'nin bazı düzenlemeler yapması gerekiyor.
Mesela; artık Türkiye'de hakimiyet kurup, Türkiye'yi şirket gibi yönetmeli, başka bir partiden CB'ye izin verilmemelidir.
AK Parti bu ülkeye yeter❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selçuk Bayraktar.❤️❤️❤️
Artık AK Parti'nin bazı düzenlemeler yapması gerekiyor.
Mesela; artık Türkiye'de hakimiyet kurup, Türkiye'yi şirket gibi yönetmeli, başka bir partiden CB'ye izin verilmemelidir.
AK Parti bu ülkeye yeter❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
erduvan erduvan erduvan yoksa Türkiye dagılır batar ekonomik krize girer , bir kanun degiştirsek erduvanı yeniden seçsek olmaz mı 🤔
Abd'nin yeni adayı Selçuk Bayraktar demek ki. Şimdiden propagandası yapıldığına göre. Uçak yerini ziyaret ederken ne vaatler aldı acaba?
Genelde böyle çok beklenti olanlar süpriz şekilde yenilir. şu an için akla uygun geliyor yazdığın isim ama bana süpriz biri kazanır gibi geliyor...
Yok direkt babadan oğula geçsin ya olur mu öyle şey :D
Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır bunu aklınıza sokun.
Kim olursa olsun ben bir daha sandığa gitmem. Sonuç belli zaten. Niye okula kadar kendimi yorim ki
Sonraki seçimde ülkede olmayacağım kim olursa olsun beni bağlamıyor.
Bir de başka düşünceleri, fikirleri yaşayalım. Değişiklik iyidir. Yeni kan getirir
@DedektifMinnie selçuk bayraktara kurban ol sen hdpli. İha siha yaptı diye mi battı bir yerlerine?
Hdplı değilim. Türkçüyüm. Ayrıca rahatsız etme beni terbiyesiz.
@DedektifMinnie Türkçü ve selçuk bayraktar düşmanı nah türkçüsün sen
@DedektifMinnie gayet de belli solcu hdpli olduğun
Harf devrimini hedef alan Selçuk Bayraktar. Abd'nin uçak tesisini ziyaret edip sonra cumhurbaşkanlığa göz kırpan Selçuk Bayraktar. Site'de siyaset ile yorumlarımı okumayıp hâlâ hdpli ve solcu diye suçlaman çok komik. Siyasal islamcılardan hazetmiyorum. Kendinizden olmayan herkese saldırmayı bırakın. Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil. Biraz saygı duyun.
@DedektifMinnie siyasal islam niye battı burası islam ülkesi insanlar islama inanıyor
Sen veya azınlığın islama inanmaması kimin umrunda?
Selçuk bayraktar değil hüseyin hakkı kahveci ayrıca reisten sonra ki yeni cumhurbaşkanımız olacak (tahminim)
Türkiye bir din devleti değil, bütün dinleri kucaklayan bir ülkedir. Din ile siyasal islam'ı ayırt etmeyi öğren önce. Ayrıca benimle daha fazla muhattap olma.
@DedektifMinnie hükümetçiyim diye mi muhattap olma diyorsun?
Farklı fikirler de insanlarız. Tartışmak gereksiz.
@DedektifMinnie yoo ben de türkçüyüm aynı fikirlerdeyiz sadece ben daha dindarım öyle yani
Türkçüler şeriât istemez ama.
@DedektifMinnie nasıl bir turkcu olduğuna bağlı sola daha yakın atatürkçü kemalist türkçüsü istemez ama alperen ülkücü mhp li büyük birlikli olup yeniden refahlı olup isteyeni var
Türkçülük sağcı ve ya solcu olmal değildir. Aynı zaman da Atatürkçülük'te sağcı ve ya solcu olmak değildir. Siyasal islamcı olan ülkücülere ve mhp'ye de yakın değildir. Atatürkçülük aynı zaman da Türkçülüktür, çünkü Atatürk Türkçüdür ve Türk devrimleri yapmış, Türk tarihine ve dünya'daki Türkler'e önem vermiştir. Dinlere saygı duyarız ama zorlamalara da karşı çıkarız.
@DedektifMinnie atatürkçüler solcuyum diyor ama ona ne diycen? Senin dinsiz olman ülkenin islama inanması gerçeğini değiştirmiyor
Dinsiz olduğumu söylemedim. Bir dine inandığımı da söylemedim. Atatürk'ü anlayamamışlar o zaman.
Ülke islam'a inanmıyor. İnsanlar inanıyor. Ayrıca konuyu neden uzattığını anlayabilmiş değilim.
@DedektifMinnie atatürkü anlasalardı müslüman olmazlardı mı demek istiyorsun? Sen solcusun kızım hemde basbaya solcu türkçülük sağa giriyor sen asla sağcı olamazsın ki zaten chpliler sözde türkçü. Hem. solcu hem türkçü olunmaz
Atatürk islam'a karşı birisi değildi. Türkçülük sağcılık ve solculuktan eskidir. Osmanlı döneminde çıkmış bir akımdır. Bunu bile bilmeyip hâlâ cahil cahil konuşuyorsun. Muhattap olma benimle artık. Yeter.
@DedektifMinnie mhp neden sağcı o zaman
Mhp ülkücü bir parti. Türkçü değil.
@DedektifMinnie ülkücü ile türkçü aynı şey
Ülkücüler Türk islam sentezini savunur ama Türkçüler savunmaz.
@DedektifMinnie evet işte her türkçü sağcı değil diyorumya atatürkçü türkçüleri solcu oluyor diye
Türkçülük sağcılık ve solculuk değildir. Ne kadar cahil bir insansın.
@DedektifMinnie türkçü partilere bak bakalım ideolojilerinde ne yazıyor
Siyasette gerçekten Türkçü olan bir parti yok.
Bilgisiz bilgisiz yorum yapma
Aynen, size akp müstehak, donunuza kadar almalı
Bilmem ki kime bırakır reis yerini acep