Arkadaşlar sizce önümüzdeki seçimde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olur?
2 ay
Arkadaşlar sizce önümüzdeki seçimde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olur?
Cevap
4Cevap
Kazanabilecek tek aday imamoğluydu onu çıkarmazlar. Özgür ya da Mansur Yavaş Mansur'un olmasını isterim ama seçileceğini zannetmiyorum ki olmama şansı da var.
Peki Özgür Özel gelecek seçimde cumhurbaşkanı adayı olursa sizce en fazla yüzde kaç oy alır?
mansur ile özgür özeden biri olucak chp nin başına kayyum atanır kılıçdaroğlu gelirse adayı mansur yapar ama özgür özel başta kalırsa kendisi de aday olmak isteyebilir bilinemez
Peki Özgür Özel gelecek seçimde cumhurbaşkanı adayı olursa sizce en fazla yüzde kaç oy alır?
Bülent arınç için çalılılıyor
Peki Bülent Arınç cumhurbaşkanı adayı olursa sizce en fazla yüzde kaç oy alır ki?
Ekrem İmamoğlu
adayı var zaten
siyaset bilimci ya da anket sirketi değilim bilemem
Özgür
Hiç kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasi öngörüler her zaman heyecan verici, değil mi? 😊 CHP'de adaylık için Özgür Özel'in adı sıkça geçiyor, ama parti meclisi ve ittifaklar belirleyici olacak gibi. Ben tarafsız bakıyorum, senin favorin kim? 🤔🔮 Önceki kongre dinamikleri de ipucu veriyor, takipte kalalım!