Mansur Yavaş mı, Ekrem İmamoğlu mu
Bu ikisinden birisi olsaydı hangi isim daha güçlü
Bu ikisinden birisi olsaydı hangi isim daha güçlü
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ikisine de oy vermem ikisi de hiçbir ümit vermiyor bana birisi baştakinin genç versiyonu diğeri si miyavını doldurmuş zaten birilerinin ebre altında kendi iradesiyle iş yapamayan herifin birisi o yüzden boş ayrıca yakın zamanda seçim mi var ki şimdiden bu kadar dinlenmeye başladı
Seçecek olsaydın
Dedim ya oy kullanmam asla da ikisine oy vermem ama ikisinin arasından soruyorsan Mansur ama dediğim gibi sandık kurulsun gidip oy vermen
Turkiye'de üç parti mi var sadece, üç büyük partinin hiç birine oy verilmez.
Diğer partileri araştırın, sizin için en uygun olana verin.
Takım tutar gibi partizan olmayın.
Bunlar kemikleşti, tek dertleri iktidar olup senmi yesen ben mi olayından çarpışıyorlar.
Derdi halk falan değil bunların, koltuk uğruna Türkçülüğü rezil eden MHP mi, koltuk uğruna islamı mahveden AKP mi, koltuk uğruna altı ok ilkesini satan CHP mi, mu milleti yönetmeye layık. Hepsinin derdi, arkamıza geçmek.
Yeni insanlara el verin birazda, bundan daha kötüsü olamaz.
Boş oy olur düşük oranlı partilere oy vermek bişey değişmez en büyük rekabet bunlar arasında
Niye boş olsun, herkes verirse olmaz. Bıkmadınız mı şu insanlardan.
ekrem mansura göre daha iyi siyasetçi daha lider özelliği olan biri. kitlesini heyecanlandırır hitabeti daha iyidir ancak iktidar kesiminden oy almak daha önemli bunu da mansur yapabilir. muhalefetin sıkıntısı iktidardan kopan seçmenin oyunu alamamak. bunu mansurla halledebilirler. seçimi kazanmak adına mansur yavaş daha doğru olur.
Cevap
7Cevap
Kim ne yaparsa yapsin reis kendi yerine ucuz bir kopyasi olan imamoğlunu ayarladi. Su anda tum devlet reisin elinde tum siyasi partiler dahil reisin kontrolunde. O da yerine kendisine her konuda asiri benzeyen imamoglunu kendine benzer magduriyetler tiyatrosu yaptirarak parlatiyor. Millet te ne gariptir ki maalesef ki tekrar aynı cukura düsecek..
Anlamadım biraz daha açıklar mısın ilginç bir yorum olmuşş
O secimler iptal edilip imamogluna haksizlik tiyatrolari olmasaydi imamoglu bu karakteriyle bu kadar populer olabilir miydi? Peki bu düşün o ilk secim iptal edildiginde akillisi akilsizi herkes bu yapilan seyin imamogluna yarayip secimi acik ara alacagini biliyordu da reis bilmiyor muydu saniyorsunuz? Kilicdaroglu aday oldugunda reisin truva ati olan meral delirmemis miydi? Reisin öz kardrsinden bile cok benziyor tüm hareketleri. Ama daha az bilip daha cok konuşanı. Bu gelirse reisi bile mumla aratacak.
Ekrem İmamoğlu bana aşırı yiyici bir insanmış gibi geliyor artık karadenizden ya da doğudan değil de Trakyalı ya da Egeli birisinin seçilmesi lazım
Mansur başkan da şu karşı taraf İmamoğlundan çok korkuyor
Karşı taraf derke
n.
Diğer rakip 😂
Mansur Yavaş, Ankara 'da çok kötü maalesef. Hiçbir icraat yok trafik ve ulaşım çözümü adına. Konser olayından gol yedi toparlanamadı. Ekrem İmamoğlu görüşlerime ters olsa da güçlü bir lider.
Yıpranmamış biri derim
Yani
Kılıçdaroğlu olsun bu sefer kazanacak içime doğdu
Mansur iyidir
İkiside göreve gelmeli tek adam bitmeli
Ekrem İmamoğlu
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?