Gündem CB seçiminde kime oy vereceksin? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Reco Maarrem Kemo Sino Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl mnbvbbn Güncellemeler+1 yıl mbnvnvnm CB seçiminde kime oy vereceksin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Kılıçdar, 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muhoya oy yok çünkü saraya hizmet ediyor 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Yorumla
burcutekinn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Baybay ke mal 1 4 Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Şortlu ve akpli ne ilginç Yorumla burcutekinn +1 yıl Chp li olmayan herkes akp li mi oluyor? Acıyorum size bu zihniyete sahip olduğunuz için Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Şimdi düşündüm de haklısın açık saçık giyen kızlar akpli olmaz zaten ya incecisin ya da solcusun Yorumla burcutekinn +1 yıl Herhangi bir siyasi görüşe sahip değilim. Ülkemi milletimi seviyorum. Yorumla
hivdayılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hdp olmadığı için hicbirine 0 1 Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Pkklısın yani? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kılıçdar,
Muhoya oy yok çünkü saraya hizmet ediyor
Baybay ke mal
Şortlu ve akpli ne ilginç
Chp li olmayan herkes akp li mi oluyor? Acıyorum size bu zihniyete sahip olduğunuz için
Şimdi düşündüm de haklısın açık saçık giyen kızlar akpli olmaz zaten ya incecisin ya da solcusun
Herhangi bir siyasi görüşe sahip değilim. Ülkemi milletimi seviyorum.
Hdp olmadığı için hicbirine
Pkklısın yani?
baykemal