Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), Eskişehir'de, depremzede öğrenciyi başörtüsü nedeniyle okula kaydetmediği belirtilen özel okul müdürü hakkında 89 bin 571 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), Eskişehir'de, depremzede öğrenciyi başörtüsü nedeniyle okula kaydetmediği belirtilen özel okul müdürü hakkında 89 bin 571 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Farkında mısın bilmiyorum. X zihniyet ile Z zihniyeti arasında sürekli laf dalaşı kavga ayrımcılık olaylarında artış var. Bunları kimler yapıyor kim kime hizmet ediyor bilmiyorum. Algı operasyonları işliyor. Bu olay hakkında bir şey yazmak gerekirse hoş değil. Ayrımcılığın her türlüsüne karşıyım. Toplum olarak son 5 yılda ayrıştırılmaya ötekileştirilme doğru gidiyoruz.
Benim şu an başörtülü çalışan almayacaklarını bildiğim birkaç kurum var mesela onlara başvuru bile yapmayacağım. Hala bu zihniyet olduktan sonra biz yerimizde sayarız zaten
Cevap
2Cevap
çok uzun zaman sonra
Yazik ya hala basortusune ya da mini etegine gore etiketliyorlar... ne zqman biticek farkliliklarimiza saygi duyucaz
Ya bazi odun kafalilar her zaman az da olsa cok da olsa olucak... ama bunlar toplumun tamamini temsil etmemeli... disari ciktigimda ben basortulu ile basortusuz kizlarin arkadas olduklarini kol kola gezdiklerini goruyorum ve mutlu oluyorum... aramizdaki marjinal ve yobaz kesimi susturursak zaten turkiye boyle kol kola yasar gider
Az bile vermiş. Bu , Türk İslam düşmanı faşist zihniyet tamamen yok edilmeli
Gerçek cumhuriyet öğretmeniymiş 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?