Peygamber Efendimiz e saygıda kusur etmek istemem açıklamak istedim
Bugün Muhammed (sav) in dogum günü nasıl degerlendiriyorsunuz?

Peygamber Efendimiz e saygıda kusur etmek istemem açıklamak istedim
Öncelikle mevlit kandiliniz mübarek olsun...
Rabbim alemlere rahmet olarak gönderdiği peygamber efendimizin hürmetine dualarımızı kabul etsin en iyi şekilde ibadet ederek geçirelim inşallah (namaz, Kuran ve dua ederek)
hz. yani hazreti yazıp yazmamaız sorun değil. hz. bir özel allahın bahşettiği bir lütuf değil bir makam değil
hz yani hazret haız huzurda olan demektir. demeniz ya da dememeniz bir eksiklik değildir.
Rebiulevvel ayının 12. gecesi diye geçiyor ve o gün mevlit kandili olarak kutlanıyor sonuçta o bizim peygamberimiz bize yol gösteren kişi Allah'ın emir ve yasaklarını anlatan kişi bence güne aya değilde buna odaklanmamiz gerekiyor
herkesin kandili mübarek olsun içten duygularımla saygılar 🙏
Kur an okuyacağım. Namaz kılacağım. Bütün müslüman aleminin kandili mübarek olsun. Allah’a şükürler olsun.
@TürbanlıHuriş 6kere evvavi namazı koşmak çok önemli Allah kabışnetsin şimdiden
Sağ olun
Allah kabul etsin namaz ve dualarımızı...
Cevap
5Cevap
Muhammed benim gözümde Ahlakli ve iyi bir insan degildi. Resmi Islam bize Muhammedi bir melek olarak anlatti ama Islami arastirdiginizda Muhammed aslinda nasil birisi oldugunu ögreniyorsunuz.
Neyse malum Islam gerceklerini anlatanlari iceri aliyorlar bu yüzden pek birsey yazmiyorum, herkes kendisi arastirabilir.
Bugün benim icin diger günlerden farksiz bir gün.
100 yıl önceki insanların doğum günü belli değildi, nasıl kayıt tutmuşlar?
@Chıld_Of_GOD
Gününü gec, Muhammedin dogudugu sene bile tam belli degil.
Uydurulmus bos isler iste...
Siz işinize bakın size sormadık atalarımızın bi lafı vardır bilirmisiniz " cahille ugrasacagina dağıdolaş " derler yani zize anlatmaya çalışmak zaman kaybı fikirlerinizi kendinize saklayın
Sana tatli yalanlar ile mutlu olmani diliyorum o zaman. Dogudugu senesi bile belli olmayan adamin bugün dogum günü kutla ve mutlu ol :)
@yeniay1991 Kime sorduğun belli mi? Ortaya soru sormuşsun herkes cevap verebilir kısmını işaretlemişsin ama işine gelmeyen cevapta da çark ediyorsun
100 sene önce doğan insanların doğum gününü bırak yılı belli değil. 1400 sene önce doğan birinin nasıl kayıt tutmuşlar?
Evdeyim namaz kılarım
Allah kabul etsin
Sağolasj
Ben evdeydim
Uyurum
En İyi Cevap