Selamün Aleyküm Cümleten Şükür Kavuşturan Rabbimize O Rahmet Bereket huzur Ayı Ramazan'ı Şerif Geldi 1 Gün kaldı Sadece 2 Nisan Gecesi İnşallah Sahur Olacak İlk oruç Ramazan'ı Şerif sizin için ne ifade ediyor Oruç tutacak mısınız? Oruç Tutanlar Oruç Nasıl Geçiyor Sizler için Bana göre zorluğu var tabiki de Açlık neyse de susuzluk zorluyor Ama Rabbim Bunun karşılığı sevap yazıyor günahlar affoluyor gerçekten Kalpten isteyerek samimi Tutulan oruç ta
Şükür Kavuşturan Rabbimize Ramazan'ı Şerif 1 Gün Kaldı Oruç Tutacak mısınız? Tutanlar Oruç nasıl geçiyor Sizler için?
Ne güzel söyledin 😊 Keşke Herkes böyle Sevgi dolu olsa Ama Bakıyorum maalesef Türkiye de toplum rezil pislik içinde Özgürlük diye diye din Ahlak unutulmuş durumda allah onların yaptıklarını gösterir elbet Bu ay o kadar güzel ki insana huzur veriyor oruc zor ama o çekilen zorlukta Günahların affolmasjna neden oluyor
Onlar Pislik Nefsinin Kölesi Olmuşlar Tabi Şimdi Oruç tutunca istekleri kısıtlanacak ya Cinsellik yasak yeme içme yasak Bunlar da zorlarina gidiyor Tutmuyor Tamam yasak ama neden yasak Rabbim Bunun hayrını vermiş nefsimizi terbiye edelim diye yemek içmek cinsellik nefis isteği oruç bunları kısıtlıyor Birde Aşırı açık giyinenler nefret ediyorum Böylelerinden Türkiye nasıl böyle rezil ülke oldu be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Heyecanlıyım. Zor olacak ama manevi doygunluğa değer.
Ne güzel söyledin 😊 Keşke Herkes böyle Sevgi dolu olsa Ama Bakıyorum maalesef Türkiye de toplum rezil pislik içinde Özgürlük diye diye din Ahlak unutulmuş durumda allah onların yaptıklarını gösterir elbet Bu ay o kadar güzel ki insana huzur veriyor oruc zor ama o çekilen zorlukta Günahların affolmasjna neden oluyor
Evet. Herkes yaptıklarından mesul. Biliyor herkes neyin ne olduğunu ama düşünmekten bile kaçıyorlar. İnşallah gaflet uykusundan uyanırlar.
Onlar Pislik Nefsinin Kölesi Olmuşlar Tabi Şimdi Oruç tutunca istekleri kısıtlanacak ya Cinsellik yasak yeme içme yasak Bunlar da zorlarina gidiyor Tutmuyor Tamam yasak ama neden yasak Rabbim Bunun hayrını vermiş nefsimizi terbiye edelim diye yemek içmek cinsellik nefis isteği oruç bunları kısıtlıyor Birde Aşırı açık giyinenler nefret ediyorum Böylelerinden Türkiye nasıl böyle rezil ülke oldu be
Aleykümselam. İnşallah tutacağız. Özlemişim Ramazanı be.
Aleykümselam inşallah tutacağım
Tutucaz sınavlarla zor da olsa.
iyi geçcek
İnşallah 2020 2021 Maalesef Kısıtlama Çok vardı Tutacak misin?