Neden diğer partilere önem verilmiyor Türkiye’de 136 parti neden dedteklenmiyorda AKP MHP CHP İYİ ZAFER HDP ŞEREFSİZ Bunlar destekleniyor Çok merak ettim
Parti liderinden geçer bu. Kitleleri ardında sürükleyebilecek bir inandırıcılığı olmalı. Bunu lafla sağlamak kolay değil. Öyleyse önce belediye başkanlığı, bakanlık gibi icra makamlarına geçip orada kendini kanıtlamalı, uygun ortam ve zemin oluştuğunda partisini kurup aday olmalıdır. Erdoğan RP zamanındaki başarılı belediye başkanlığından sonra kurduğu partiyle ilk seçiminde tek başına iktidar olabilecek oy potansiyeline ulaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çünkü bu partilerin başındaki kişiler tanınmış kişiler kadroları diğerlerine göre daha tanınır daha güçlü
Doğru eywallah
Diğer sorduğunda cevaplarsan sevinirim
hem atsız pp yapıp hem yeniden refahı nasıl tercih ettin merak ettim :)
Ben milliyetçiyim ama MHP çok değişti aşırı değişti
Ondan Fatih hocayı destekliyorum
iyi de yeniden refahın milliyetçilik ile uzaktan yakından alakası yok. akpnin daha radikal hali :)
Fatih evraksın seviyorum belki
Arkadaş milliyetçi olmak yani bi partiye bağlı olmak mı
hayır değil de milliyetçi olan biri milliyetçi birini tercih eder.
Doğru ama artık kk farkı kalmadı o koltuğa genç bi isim girse eywallah çekerim haklısınız derim ama db olduğu sürece MHP yanaşmak istemiyorum
mhpnin zaten milliyetçilik ile alakası kalmadı. Türkçülüğü ayaklar altına alanlarla yol yürüyor. Ancak başka partilerde var tabi misal zafer partisi.
O şerefsizi hiç sevmiyorum niye diye sorma hiç sevmiyorum
Kanım ısınmadı
Onlara giden oyun seçilemeyecekleri için boşa gideceğini düşünüyor.
Çözüm söyle desem
Seçilebilecek partiye oy vermek.
Anlamadın başka partilere ön plana çıkarmak çözüm söylesen yani empati kur
Parti liderinden geçer bu. Kitleleri ardında sürükleyebilecek bir inandırıcılığı olmalı. Bunu lafla sağlamak kolay değil. Öyleyse önce belediye başkanlığı, bakanlık gibi icra makamlarına geçip orada kendini kanıtlamalı, uygun ortam ve zemin oluştuğunda partisini kurup aday olmalıdır. Erdoğan RP zamanındaki başarılı belediye başkanlığından sonra kurduğu partiyle ilk seçiminde tek başına iktidar olabilecek oy potansiyeline ulaştı.
Bilindik bi kiş olmak lazım yani
Orası kesin.
Eywallah knk teşekkürler
Sana zahmet diğer sorularda cevap ver😂😅
Seni bulmuşken faydalanalım
Diğer sorular ne?
Kostüm partisi bile bu ulkedeki partilerden daha faydalıdır. Cunku kostum partisinin en azindan ulkeye zarari yok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!