r5 5600 bundan çok çok iyi bir işlemci i5 12400f ve 13400f e rakiptir ama güçlü bir işlemci ve soğutması biraz sıkıntı stok soğutucuyla soğutmak zor yani o bütçeyle biraz zor tabi şu an görsele bıraktığın sisteme mi ekran kartı ekleyince 13-14 oluyor?
Oyun oynamak isteyen biriysen gt730 tavsiye etmem Görüntü almak standart işlevleri karşılamak maksadıyla alinir alinirsa Hem çok eski hem zamanının bile giriş seviyesi Tam anlamıyla oyun için yapıldıgı söylenemez
Ryzen işlemcilerin G ibaresi bulunmayan modellerinde dahili grafik işlemcisi bulunmadığindan görüntü alamazsın ama G ibaresi olanlardan evet görüntü alabilirsin Elinden geldiği kadar ryzen5 olsun ama butçe meselesi tabi ki yoksa da yapacak pek bir şey yok Butçeni biraz arttırıp elde tutulur bir hazir sistem de bakabilirsin Acelen varsa da ona göre bir şey alabilirsin tabi
Açıkcası biraz sabırsız bi insanım stajdan elime 5.5k falan geçicek üstene bi 4.5 falan ekleyip üstünü de babama ekleticektim ama en iyisi biraz erteleyip daha düzgün bir şey toplayım çok teşekkür ederim yardımın için 🙏🏼❤️
Bence de biraz erteleyip duzgun bir şey alman daha iyi olur kesinlikle Bütçe topladığın zaman tekrar görüşebiliriz Ben yine uygun bir şey var mı diye bakayım tabi Rica ederim🥂
Hey Jane! Bilgisayarına bayıldım. 😍 Ryzen 3 4300G, Valorant için gayet yeterli. Ram'in 16GB olması da süper, oyunda rahatça kasılmadan oynayabilirsin. SSD de güzel, hızlı yükleme süreleriyle seni memnun eder. Kasa da sağlam duruyor. Kısacası, bu sistemle Valorant'a dalabilirsin, hiç problem yaşamazsın. Hadi bakalım, Viper ile ortalığı tozu dumana katmaya hazırsın! 🎮🔥
En İyi Cevaplar