Bıktınız mı artık bu durumdan benim gibi
AKP/MHP/HÜDA PAR
CHP
İYİ Parti
Zafer Partisi/Memleket Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bıktınız mı artık bu durumdan benim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aslında Kemalist biri olarak Chp'den başka hiçbir partiye oy vermem, ama bu seçimlerde İyi Parti'ye oy vermeyi düşünüyorum.
Yeter ki bunlardan kurtulalım
Ama bu seçim sadece belediye başkanı seçimi, cumhurbaşkanı seçimi değil.
Bende öyle yapıcam
Senin kafani si
Şimdiye kadar olduğu gibi oy kullanmayacağım ama eğer kullanacak olsaydım partiye değil de adaya verirdim. 😏
Lütfen kullanın bu gidişatı değiştirelim
Memleket partisine vereceğim ama zaferle ittifak yaparlarsa asla vermem o halde MHP ye veririm
Neden Zafer Partisi en iyi parti şuanda Atatürkçü vatansever ve en önlemlisi sığınmacılar gönderecek
CHP için neler söyledi, sonra da kendini 2 bakanlık sözüne sattı.
Lafa değil eylemlere bak.
Ayrıca sığınmacıların hepsini göbereceğini söylüyor ama bu uluslararası hukuka göre mümkün değil. Bunu bile bile yalan söyleyen bir ahlaksız bu adam
Peki ne olacak sığınmacılar özellikle sorun çıkaranlar ve savaşacak güce sahip olan erkekler gidecek mi 20-30 yaş gibi
Elbette gidecekler burası yurtları değil. Ama palavra hariç bir işlevi olmayan adama sörf göndereceğim dedi diye de oy vermem
puhahaha sen git seloya selam gönderen Ok partiye ver ya da git Erdoğan'dan cumhurbaskani olmaz diyen sonra yanına ittifak olan MHP ye ver
Akp ve yardakçıları hariç her şeye herkese oy verebilirim?
Ayni benim gibi
oy kullanmadıydım bu seçimde. Yerel seçimlerde de kullanmayacağım.
Lütfen kullanın bu gidişatı artık değiştirelim
bu gidişat kimle değişecek ki? Hepsi aynı. 85 yıllık yozlaşmış Türk siyasetinin bugünkü temsilcileri. Her zaman yanlış bir duruma ses çıkardım. Çıkaracağım da fakat bu işin sorumlularına oy vermeyeceğim. Yurtdışına umarım çıkabilirim üni bitince temelli.
Eksik parti var onlarida tamamla öyle anketine katilirim
Chpye verdim akpyede vereyimde bizede beleş para gelsin Suriyelilere geliyor nede olsa belki bizede iş yapar
B*k yapar bize anca Suriyelilere
Deme yaaamo zaman kaldıkmı iyi partiye 😁😁
Evet iyi partide olur CHP'de zaferde hangisi kazanacak ise ona vericem
Helal sana
Gönlüm zaten hep 1 partiden yana ama söylemicem
Zafer veya CHP dur büyük ihtimal
🤐
Yalnız chp ye de CHP HDP eklemeyi unutmuşsun
Boşa atalım farklı kişi çıkmıyor
Boşa atınca Tayyibe gidiyor
Değişen durum yok fakrlı kişiye atınca kazanmıyor
Belki bu sefer kazanır çünkü emeklilerde çoğu vermeyecek çünkü sürünüyorlar hepsi bu durumdan şikayetçi
zafer partisi
Helal bende ona vercem
umarım uyanırlar
Hiçbiri
Chpye vericem
Akepe
Zafer