malum sahis
kilicdaroglu
diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnanamıyorum ya, hala akp diyenler var. Malum şahıs ülkeyi bitirme, yok etme aşamasına getirdi. Çıkıp övünülecek bir şeymiş gibi bir israil projesi olan ve amacı büyük israil devleti yaratıp ortadoğuda ki Türkiye dahil tüm güçlü devletleri bölüp parçalayıp yok etmek olan BOP'un, Eş başkanı olduğunu itiraf etti. Ülkede tarımı, hayvancılığı bitirdi. Cumhuriyet tarihimizin tüm kazanımlarını 3 kuruş paralara peşkeş çekerek sattı ve çoğuda arkasında israil sermayesi olan şirketlere. Seka dan Sümerbanka, madenlerimizden limanlarımıza kadar... Bu da yetmedi dış borcumuzu 550 milyar dolara çıkarttı. Bu da yetmedi ülkede eğitimi ve liyakatı bitirdi, ordumuzu bitirdi, bağımsız yargıyı bitirdi, demokrasiyi yok etti. Yetti mi? Hayır bunlarda yetmedi. Depremde ilk 2 gün sahaya asker gönderilmedi, göçük altındakiler kendi hallerine bırakıldı, kızılay çadırları ve konserveleri parayla sattı, bir yığın yardım toplandığı halde iç işleri bakanı çıkıp milletten çay, şeker ve don istedi, Ülkemize 10 milyondan fazla suriyeliler başta olmak üzere kaçak sığınmacı doldurdu, ülkemizin demografik yapısını bozdu. Suriyeliler için harcanan paranın üçte biriyle şu an tüm depremzedelere ev yapılırdı...
Maalesef daha hala ona oy vereceğini söyleyenler var.
Yahu bu kadar mı nefret ediyorsunuz kendi ülkenizden?
Bu da Kılıçdaroğluna iftira atan alçaklara ve bu iftiraya inanıp balıklama atlayan yarım akıllılara cevaben;
www.odatv4.com/.../kilicdaroglunun-soz-verdigi-avrupa-yerel-yonetimler-ozerklik-sarti-bakin-neymis-0609141200-64130
Sizi alkışlıyorum işte Atatürk'ün bahsettigi türk gençliği
@blackk_eagle
teşekkür ederim
İnsanların dinle aklı yer değiştirmiş bu dinde değil akılda değil koyun sürüsü
@blackk_eagle
Üstelik Kur'an bunları lanetliyor ama bunlar asla Kur'an okuyup anlamazlar. Kur'ana düşmanlar aslında. Kur'anın çevirisini okumayın, anlamayın, biz size ne yapmanız gerektiğini söyleriz diyor sakallı şam şeytanları.
Kur'an bunlar için ne diyor bak
"Allah onların kalpleri, kulakları üzerine mühür basmıştır. Onların kafa gözleri üstünde de bir perde vardır. Onlar için korkunç bir azap öngörülmüştür" (BAKARA Suresi 7. Ayet)
"Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden bir çoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar." (A'RAF Suresi 179. ayet)
"Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır" (YUNUS Suresi 100. ayet)
"Çünkü yeryüzünde debelenenlerin Allah katında en kötüsü, akıllarını işletmeyen sağır-dilsizlerdir." (Enfâl Suresi 22. Ayet)
Maun suresi namazı riyakarlıkla kılanlara lanet olsun diyor Ve sosyal devletin tanımını yapıyor ankebut suresinde şeyh edinenlerin evi karadul örümceğine benzer diyor çünkü karadul örümceği ciftlestikten sonra erkeği öldürür ve Furkan suresinde Hz resul kendi ümmetinden ahiret günü şikayetçi olacak diyor... Ben sizi siz beni çok iyi anlarsınızda bu dinci cahiller anlamaz onlara göre dinci olmayan terörist ve gavurdur
@blackk_eagle
ooo maun süresi bunlar için neler neler diyor. Açıkca söylüyor kamu hakkını yiyenler diye
Sizde yaşar nuricisiniz değilmi 😂
Bunlar ise "boş ver Allah'ı, bizim Allahımız rte" diyor
https://www.youtube.com/watch?v=CAVopyAQDZ0
Ağzımızı yormaya sinirlenmeye değmez o şimdi hellalik ister ama ben etmiyorum o depremde ölenler ananıda al git diyen adamda erenin anneside etmez
@blackk_eagle
Önce Allah, sonra ailem ve sonrada rahmetli Yaşar Nuri Hocam gelir benim için.
O hep bize Kur'an dan söyledi.
Kur'an ayeti dışında hiç bir şey söylemedi.
Altına eklenecek bir Kur'an ayeti olmayan hiç bir laf etmedi
Onda olan tüm hakkım haram zehir zıkkım olsun
Yemin ediyorum aynı kalemdeniz ruhu şad olsun
Onun bir sözü vardı canım mazlum olmaz ve namaz bu ümmetin başına bela edilmiştir
Beni eklermsnz rica etsem
@blackk_eagle
ve Kur'abda geçen namaz 5 değil 3 vakittir.
Ayette yazıyor
Kusurabakma kimseyi eklemiyorum ben ya
https://www.hizliresim.com/7od3yiq
Peki
@blackk_eagle
https://www.hizliresim.com/irc1nnw
Galerimde var bunlar ve bütün programlarını izledim kitaplarını okudum gerçekten akıl dolu bir ilim adamı
@blackk_eagle
Bak şu ayet harika ya
https://www.hizliresim.com/cx2z03s
Cevap
8Cevap
www.tiktok.com/.../7223005621740768518
bunu izleyip de hala kılıctarogluna oy verecek olan net bölücüdür adam açık açık ülkeyi bölecegini söylüyor
Tayyip Recebi kerim diye bir kitap çıkarsın Kur'an'ı Kerim'i unutup ona tapacak koyun sürüsü dolu bu ülke aziz nesinin dediği gibi bu milletin %85i aptaldır
Cehalet nedir biliyor musun bu video yu izleyip ihanete göz yummak tır soğan patates 30 lira olmuş diyorlar ya seçimden sonra düşer emin ol ama vatan parçalanırsa senin soğan ekecek toprağın kalmaz senin gibi cahil insanlara hiç bir şey anlatılmaz göz göre göre ihanete göz yumuyorsunuz
Seçimden sonra diye diye seçim hakkı bırakmadılar insanlara Tayyip gelsin yine soğan 100 lira olacak et 1000 lira olsun müstahaktr size azadi kayann bir videosu var ot yiyin ot bunlar iyi günleriniz faşistler sizi
Bana cahil diyorsun ya senin gibi 100 kişiyi cebimden çıkartır bı daha sokmam
@blackk_eagle evet o yüzden söylediklerime mantıklı bir cevap veremiyorsun sadece laf sokuyorsun :D
Malum Şahısa vereceğim
malum sahis senin g-
Yok malus sahis once senin sonra sulalenin sonra yine senin
malum şahıs yazmana bittim aahahahah
Tabikide her zmaan sol parti 💪
Recep
Tayyip
Erdoğan
Reis e
Kilicdarogluna
Tayip
Kim hak ederse ona