Biliyorsunuz seçimler yaklaşıyor. Halk 3'e bölünmüş durumda. Peki siz kime oy vereceksiniz?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biliyorsunuz seçimler yaklaşıyor. Halk 3'e bölünmüş durumda. Peki siz kime oy vereceksiniz?
Arkadaşlar ben bir şeyi çok merak ediyorum. HDP’nin terörist olduğunu herkes çok iyi biliyor. Kalkıp onların desteklediği bir gruba oy vermeyi düşünenler umarım sonuçlarının ne gibi felaketlere yol açacağının farkındadır. Haksız yere sırf çıkarları için halkı talan eden hatta daha da ileri gidip eli bile titremeden bebeklerden tut yaşlılara kadar önüne çıkanı öldürenleri desteklemek, onlara istedikleri gücü vermek ne kadar mantıklı? Kendi adıma buna dur diyeceğim ve ASLA AMA ASLA terörist partilere oy vermeyeceğim.
Haklısın lütfen huda par partisini de araştır
Hüdapar terörist ise katledilen yasin börü için neden Güneydoğu'da savaş çıkmadı?
Bir tarafta hdpkk diğer tarafta hizbullahçı hüdapar var ya... ben sana söyleyim. Hüdapar ın hizbullah ile organik hiçbir bağı yok, bunlar her zamanki gibi sol görüşlü medya organlarının pompaladığı dezenformasyon bilgiler çünkü. Okurken aklederek okuyun, boşa gitmesin.
Cevap
3Cevap
hesabı kapatıp gidicem az kaldı
Hürriyet için Erdoğan
Kemal kilicdarogluna
Kemal Kılıçdaroğlu
Arabada gazzzz pedal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?