Türkiye'nin AB'ye katılım sürecinin "mevcut koşullar içinde" yeniden başlatılamayacağı belirtilen rapor, Avrupa Parlamentosu'nda kabul edildi.
Raporda ayrıca Türkiye'den, İsveç'in NATO üyeliğini en kısa sürede onaylaması istendi. (NTV)

Türkiye'nin AB'ye katılım sürecinin "mevcut koşullar içinde" yeniden başlatılamayacağı belirtilen rapor, Avrupa Parlamentosu'nda kabul edildi.
Raporda ayrıca Türkiye'den, İsveç'in NATO üyeliğini en kısa sürede onaylaması istendi. (NTV)

milyonlarca mülteci varken demokrasi insan hakları adalet her geçen gün zedeleniyorken ne bekleniyordu ki? ha şu var her şey dört dörtlük olsa bile bir bahane bulup yine bizi almazlar. bizimkilerin AB'ye girme hayaline anlam veremiyorum. bizi asla almayacaklar
Çok da makbul bir yer değil emin ol.
evet öyle.
Eic için teşekürler
Rica ederim
60 yıldır uygun değiliz, sorun değil
Cevap
3Cevap
ben şaşırmadım
Böyle olacağını biliyordum bu yüzden bir şey hissetmedim
Göçmen seti olması bahaneleri şu an. Avrupa demografik yapısına önem veriyor çünkü.
Gerçekçi düşünmeliyiz. Türk olmamız ve Müslüman olmamızdan ötürü asla alınmayız. Umarım üyelik onaylanmaz İsveç'in. AB'ye asla giremeyiz.
Bak sana ne dicem. Türkiye İsveç için olumlu oy verecek. Ama AB tr ye vermeyecek.
Ben bu konuda biraz çekimserim. Belli olmuyor bizimkilere. Onayda verebilir. Batılılar gibi meclis onaylamadı şeyi de yapabilir. Öyle olacak gibi duruyor çünkü ben onaylıcaktım ama meclis onaylamadı diyebilir numaradan batılıların yaptığı gibi. Açıklamardan anladığım o tabi bir olay olur aniden onaylar o da ihtimal belli net duruş yok sonuçta.
Son cümlen olayı bitirmiş 👍
Dayatmalara boyun eğmemek lazım
Bunun için güçlü bir ekonomi şart.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar