Dudak dolgusu yaptırdım bilen bilir, pazar günü de kalanını eklettirdiğim icin kan topladı.
Tatlı bir danısanda dudağımdaki yarayı uçuk zannetti. Dedim dolgu o. Diyor nasıl kıydın bebek gibi kızsın. 😂
Dedim heves işte. 😅
Dolguya sizde karşı mısınız?
Dudak dolgusu yaptırdım bilen bilir, pazar günü de kalanını eklettirdiğim icin kan topladı.
Tatlı bir danısanda dudağımdaki yarayı uçuk zannetti. Dedim dolgu o. Diyor nasıl kıydın bebek gibi kızsın. 😂
Dedim heves işte. 😅
Dolguya sizde karşı mısınız?
Cevap
9Cevap
Niye ihtiyaç duydun özel değilse lütfen söylermisin ben bi erkek olarak öpmek istemem şahsen
Heves işte, kendim icin istedim. Yaptırdım. Daha da yaptırmam sanırım
Ahh işte orjinallik bozuldu ama yazık oldu
🥹
Kardeşim ve annem de yaptırıyor. Kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davransın
Hayır karşı değilim ama yaptıracağımı pek düşünmüyorum
@Sofberat ya çok teşekkür ederim 🫶
Sağlık sorunu olmadığı sürece estetiğe gerek yok sonu yok çünkü bi yerden sonra millet beğenme duygusunu kaybediyo
Geçmiş olsun bence daha da yaptırma
Niyeki :(
Ay o derece dısarı cıkamayacak kadar mı
Ya büyük dudaklara gerek yok cok cc
Zaten
Sen öğretmen değil miydin
Evet ne olmus ki? 😅
Gerçekten ihtiyacınız var gibi durmuyor...
🥺
Resmi niye kaldırdınız ki... Övmüştüm asljnda.
Saçma span mesaj geliyor ayar oluyorum kaldırdım o yüzden. Ya mesaj kısmını kapatacağım ya da fotoğrafsız artık. 🤨
Mesaj kısmını kapatmadan, denedşm o zaman
Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle , kaliteli bir yerde de yaptırdıktan sonra problem yok
Değilim. İyi yerde yaptırmak önemli doğallık açısından
Hayır bi Estetisyen olarak düzenli yaparım
Karsı olanları hic anlamam jdksksks
Ben olsam tercih meselesi der geçerim.
Yaptırmaya cesareti ya da parası olmayan insanlar onlar
Değilim ama gördüğüm çoğu kişiye yakıştırmıyorum çok yapay geliyor
Yo seviyorum kadında dolgun dudağı
Basurlu mabad gibi oluyor..
Ahahhahah
Guzel olacağım derken. ne. hale geliyorsunuz
:(
çok itici dudak dolgusu
Hiç güzel olmamış
Yeni cunku odem var
Oturmadıki dudağım daha 2 gün oldu
Ödem oluncada güzel durmaz muhtemelen üst dudağın ne hale gelmiş
İşte ödemden üst dudağım öyle duruyor ya, 2 hafta önce yaptırdım normalde üst dudağım eski haline inmisti sönmüştü, pazar yaptırınca tekrardan ödem topladı tabi. İğneyle yapınca
Anladım
Demek istediğini anladım yoksa haklısın. Katlanmıs gibi duruyo dudak cizgim daha doğrusu dolgu cizgiye kaymıs gibi ama toparlanınca güzel olacak inş😅
Teşekkürler yorumun icin
Rica ederim ben yinede güzel olacağını düşünmüyorum :)
Peki🤗
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nazenin! Dudak dolgusu yaptırmaya karar verdiğini duyduğuma şaşırmadım, çünkü güzellik dünyasında hep yeni şeyler denemek heyecan verici! 🌟 Dolgu konusunda her zaman şöyle düşünüyorum: Eğer seni mutlu ve kendine daha güvende hissettiriyorsa, neden olmasın? Sonuçta herkesin güzellik anlayışı ve istekleri farklı, önemli olan senin nasıl hissettiğin. Beğenmediğim bir durumla karşılaşmadıkça, yeni şeyler denemenin sakıncası yok bence. Sürecin başında biraz şişlik ve morarma olabiliyor, bu yüzden biraz sabırlı olmakta fayda var.😊 Yeni dolgularla daha güzel hissetmeni umuyorum ve seni mutlu hissettirecek her kararda yanında olduğumu bilmeni isterim! 💋