Adolf Hitler, yahudiler için şu sözü kullanmıştı: "Yahudiler kesinlikle bir ırktır, ancak insan değildirler."
İsrail'i seviyor musunuz? Peki Yahudileri?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adolf Hitler, yahudiler için şu sözü kullanmıştı: "Yahudiler kesinlikle bir ırktır, ancak insan değildirler."
İsrail'i seviyor musunuz? Peki Yahudileri?

2. Dünya savaşı başlatılma sebebi Avrupadan gelmeyen yahudiler içindi. Avrupa da zengin yaşamlarını bırakmadılar İsraile gitmek istemediler. İsrail de tek çatı altında toplamak istiyordu. Adolf Hitleri keşfettiler ve onu fonlamaya başladılar. Olası çünkü o kadar seçime gitti o kadar devasa parayı nereden bulacak? Yahudiler fonladı. Hitlerin bazı üst mevki adamları bile yahudiydi gizli tutardı yahudi olduklarını saklarlardı herkesten Hitler biliyor tabi. Yahudi karşıtı biri üst mevkilere yahudi birilerini almazdı. Göstermelikti Hitlerin ki. Avrupanın diğer ülkeleri istese alırlardı Yahıdileri ama almadılar proje belliydi çünkü.
Irk değil ama kötü insanları sevmiyorum ırkı dini farketmeksizin.
Cevap
6Cevap
Hayatta sevmiyorum Adolf Hitler'in sözüne katılıyorum öldürmediğim her Yahudi için bana küfür edeceksiniz
😃😃
Ne israili ne yahudileri seviyorum hepsini canı cehenneme
ülke yönetimi siyasal hareketler ittifaklar falan komple kusursuz bir yönetim favori ülkelerimden
Onlar yüzünden çüküm kesildi
Ben de insan değilim ama Yahudi de değilim.
Sevmiyorum, sevmiyorum
hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?