Neden afgan, pakistan vr surili kardeşlerimize (!) ırkçılık yapılıyor anlamış değilim. Şeriatçı ve hğmanist kız kardeşlerime sesleniyorum, sizi destekliyorum.
Hayır ne var yani kadınlara tecavüz ediyorlarsa? (!)
Ne var yani kızları kaçırıp, tecavüz edip kendilerine karı yapıyorlarsa?(!)
Ne var yani 7 8 yaşındaki kız çocuklarını parayla satıyorlarsa?(!)
Ne var yani 7 8 yaşındaki kız çocuklarını 30 40 bazen de 70 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlarsa? (!)
Ne var yani kadınları recm ederek, beyinlerini patlarak öldürüyorlarsa? (!) iffetsiz kadınların namusunu temizliyorlar değil mi (!)
Ne var yani kadınları koyun gibi boyunlarına ip bağlayarak gezdiriyorlarsa? (!)
Ne var yani değil mi Şeriatçı ve ırkçı olmayan kız kardeşim, değil mi bak ben sizi destekledim şimdi siz beni destekleyin.
Yorumlarını bekliyorum.
Hayır ne var yani kadınlara tecavüz ediyorlarsa? (!)
Ne var yani kızları kaçırıp, tecavüz edip kendilerine karı yapıyorlarsa?(!)
Ne var yani 7 8 yaşındaki kız çocuklarını parayla satıyorlarsa?(!)
Ne var yani 7 8 yaşındaki kız çocuklarını 30 40 bazen de 70 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlarsa? (!)
Ne var yani kadınları recm ederek, beyinlerini patlarak öldürüyorlarsa? (!) iffetsiz kadınların namusunu temizliyorlar değil mi (!)
Ne var yani kadınları koyun gibi boyunlarına ip bağlayarak gezdiriyorlarsa? (!)
Ne var yani değil mi Şeriatçı ve ırkçı olmayan kız kardeşim, değil mi bak ben sizi destekledim şimdi siz beni destekleyin.
Yorumlarını bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hümanist ve ırkçı olmayan kızlar nerdesiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
lan git kara propaganda yapmasını öğren de gel konuş
bursa da hamile bir sürüyeli bir kadına iki Türk tarafından tecavüz edildi sonrada karında ki bebeğinin kafası ezildi bütün Türkler tecavüzcü mü diyelim
Antep'te 12 yaşında ki sürüyeli çocuk 50 lira için kafası kesilip kuyuya atıldı tüm türkler işitici mi oluyor
İstanbul'da afgan çocuk bir kız tarafından durduruldu ve bana para vermezsen tacizi ediyor diyerek bağırırım dedi bütün Türkler şantajcı mı oluyor
mantık fukarası insan ceza suçu işleyene verilir bir topluma mal edilmez
Kardeş bak iyi hatırlattın şunu yazmayı unutmuşum, diyorlar ki işte bu taciz tecavüzü "türkler de yapıyor" diyorlar. Çok haklı bir söz, afganları, pakistanlılar ve surileri ülkeye doldurarak bunu 4 lü şekilde yapmamız lazım. Bu sayede zaten türkler yapıyordu, afgan pakistan ve surili kardeşlerimizde yapacak, bu sayrfr eşitlik ve adalet sağlanacak. Teşekkür ederim kardeşim Allah senden razı olsun iyi ki hatırlattın.
derdin hak aramak değil dimi sadece nefret kusmak
Afgan Pakistan ve Surilere, Türkler ilr eşit tecavüz hakkı vererek onlara haklarını verdik, artık onlarda Türkler gibi tecavüz edebilecek. Diyorsun ya, Zaten Türkler de yapıyor, onlar niye yapmasın? Değil mi?
Yaşasın hümanizm, artık ırkçı değilim Allah razı olsun
ceza suçu işleyene verilir ama sen tüm bir topluluğu sapın ve tecavüzcü diye yaftalıyorsun buda mantık fukaralığına ya da hasta ruhluluğuna yorulması gereken bir şey diyorum bilmem anlata bildim mi hümanizmi birinin hakkını alıp başkasına vermek sanan kardeşim
Ceza suçu işleyene verilir ama bu afgan, pakistan ve suri kardeşlerimizde, özellikle afgan kardeşlerimizde bu olaylar çok normal ve suç değil, aksine bir kültür, nasıl ki bayramda seyranda sen annenin babanın elini öpersin, bu bir kültür olur, onlarda da kadınlara zikmek öldürmek bir kültür, yani bunu yapan afgan kendini suç işlemiş saymıyor, biz de onların kültürlerine saygı duyarak onlara senin dediğin gibi Türkler gibi tecavüz etme hakkı verdik, kötü mü yaptık?
İroni bile olsa sinirleniyorum mk o derece ırkçıyım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!