Ama Almanya Türkiye'deki Suriyelilerin Türkiye'de kalması için çalışma yapıyor.
Neden acaba?
Demek ki Alman stihbarat Suriyelilerle çalışacak.
Sığınmacılar gitmezse Türkiye iç savaş yaşayabilir.
Ben istemiyorum irkciliksa evet irkciyim zaten bir biz istemeyince irkci oluyoz avrupa istemeyince onlara irkci diyen yok avrupa istesin bunlari bir tanesi bile burada durmazda
Cevap
1Cevap
bu mantıkla istemeyen birine ırkçı denemez bence :d onlar istilacı oluyor çünkü
Milliyetçi olmak başka bişey topraklarının işgaline rıza göstermemek Vatan, namus kaygısı ırkçılıksa ben ırkçıyım.
Ne alaka hangi ülke ülkesine kontrolsüz geleni alıyor bunu soyelyenlerin birşeyden haberi yok
Gelen kimse hakkında hiçbir net bilgi yok. Özellikle Afganlar ve Pakistanlılar hakkında. Kaldı ki Suriyeliler hakkında da yok. Sicillerini dahi araştıramıyorsun. Kimliksiz binlerce kişi kontrolsüz sokaklara bırakılıyor. Hatta TRT bununla övünüyor.
Her şey gün gibi ortada.
Hadi her şeyi geçtik zaten 10 milyon göçmen olmaz o istiladır.
Tabiki bunu en başta Batı istiyor.
Türkiye şimdiden istikrarsızlaştı. Tüm iyi insan kaynağını Almanya kaptı.
Ben İstanbul'da yaşıyorum en nezih bölgelerinde bile taciz çeteleri var. Süleyman Soylu tacizcileri savunuyor üstelik.
Kusura bakmayın. Biz bu vatanda yaşamak için askerlik yapıyoruz, şehit oluyoruz bedel ödüyoruz. Bizim bedel ödediğimiz topraklarda kimse bedel ödemeden yaşayamaz.
ırkçılıksa bile istemiyorum.
önce kavramların içini boşalttılar, sonra o boş kavramları suçlarını ört bas etmek için kullandılar. ırkçılık, özgürlük, mazlumluk bunlar son zamanların popüler silahları haline geldi yoksa ben de biliyorum ırkçılık olmadığını.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?