video altta :D
Çinli bilim insanları, hiçbir şeyin yapışmadığı bir klozet icat etti. pic.twitter.com/HLcZEvvjhe
— BPT (@bpthaber) August 23, 2023

video altta :D
Çinli bilim insanları, hiçbir şeyin yapışmadığı bir klozet icat etti. pic.twitter.com/HLcZEvvjhe
— BPT (@bpthaber) August 23, 2023

Yani tabi ki güzel bir şey önemli olan suyun ne kadar ihtiyacımız olan şey olduğunu daha iyi anladığımız bu günlere fazla su tüketimlerinin de önüne geçmek teknolojinin de yardımı ile en az su kullanmayı öğrenmek!
Oturup bir kişinin günde kaç defa sifona basıp kaç litre su tükettiğini hesaplayıp önce 30 ile sonra 12 ile sonra da o ülkenin nüfusu ile çarparsan, sadece bir yılda kaç milyon metreküp su tasarrufu edilebileceğini bulursun.
Şimdi sen cevapla, su ihtiyaç duyduğumuz bir şey mi?
Cevap
30Cevap
Hayır saçma bir şey
Bence su israfı açısından çok iyi olmuş bazı boklar o kadar inatçı çıkıyor ki litrelerce su döksen yine çıkmıyor
Norveçlilerden paketinden tamamen akıtılabilinir ketçap ve mayonez yapmıştı sanırım. Yüzey teknolojileri verimi arttıracak evet...
Zaten tuvaleti temiz tutmayan erkekler hiç su dökmezdi😒
Kadınlar içi rahat etmediği için yine temizlerdi
muhtemelen 3 günde o yüzey aşınıp normal halini alır. İcat değil ama, var olan bir teknolojiyi geliştirmişler sadece.
Fırça kullanma olayına hala kavrayamamış canımsın olduğu için adamlar ihtiyaç var ki yapmışlar.
İyi ama kadınlar tuvaletini yapmıyordu öyle demişlerdi erkeklerde zaten işini her şekilde rahatça görüyor ee ne gerek var bunu üretmeye 🤔
Çinlilerde hep böyle acaip işlere kafası çalışıyor o minnacık gözleriyle
Çok güzel kendi kendine temizleniyor. Bence bu malzeme her yerde kullanılmalı. Lavabo, duş, mutfak
Çok mutlu oldum silikon siciyordukya her yere yapışıyordu şimdi teflon gibi yapışmaz
Merhaba,
Çok güzel olmuş valla, su tasarrufu olur, Çinlilerin yapmadığı şey yok! 😅
Hep istediğim şeydi bu Türkiye de gelir umarım.
Yani yapışanı toplayıp yerlerdi aslında nasıl kaçırmışlar böyle harika bir lezzeti
Tuvalet temizlemekten bıkmış insanlar için güzel bir icat
Çok iyi bir icat. B0kumuz Rafting yapacak artık kanala gidene kadar.
Bence çok taktir edilmesi gerekli. Boşa su tüketimini de azaltacak
yihhu artık tuvalet fırçası kullanmak zorunda kalmayacağız. Onu kullanmamak için bu çok pahalı olacağı garanti klozetten alarak kar sağlayabiliriz olley.
Kulağa biraz tehlikeli geldi klozete yapışan b. k görmediğimde bişeylerin yolunda gitmediği hissine kapılabilirim 😂
Bi b…. a karışmadıkları kalmıştı o da oldu 🤦🏻♂️
Kesinlikle ihtiyaç duyulan bir şey
Ne gerek var yahu tutkal mı sıçıyoruz :)
🤣🤣🤣🤣
Kadınlar sıçmıyor demi :)
Yok biz böbrekte biriktiriyoz😅 maksat zulm olsun😂
Dışkı böbrekten geçmez :)
Aaaa klavye hatası bagırsak yazmıstım yaaa huu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu çok benlik bir hata nasıl sen yaptın :)
Aynı hataları yapabiliyoruz 😅 keşke aynı doğruları yapabilsek🤷♀️😅
Çinliler bunu yaptıysa uzak durun.
Artık s*çıp sıvamak yok mu yani🤯😱
Allah’ın delileri oturup bunu mu araştırmışlar.
Ufff bu cinlilerde sacma sapan seyler yapiyorlr
Adamların hayatı o kadar rahat ki lüzumsuz şeyler buluyorlar keyiften
Aslında buda bir ihtiyaç😂🤦♀️
🤣🤣 bunu hindistanlilar beyendi
Bilemedim ki şimdi 😂😂
Poh yapışmasın diye mi
Duyuluyor ki etmişler 😂
Beni ilgilendirmiyor tuvalet kullanmıyorum ben ☺️
Helal
İyi plur
Baya iyi
daha iyi