Siyaset yüzünden arkadaşlığımı kimseyle bitirmekte istemiyorum ama yaptıkları seçim benide etkiliyor çocuğumuda geleceğimize bu nedenle konuşmayı bırakmak istiyorum ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiyasetin kendi pislik yuvası. Ancak birini seçmek gerekirse bu kesinlikle Kılıçdaroğlu olmazdı, seçimi kaybedince parti içerisindeki entrikaları görünce daha net anladım. Bana gelecek olursak, oy kullanmadım, ne Tayyip Erdoğan'a ne de Kemal Kılıçdaroğlu'na güvenmiyorum. Ben sadece birini seçmek gerekirse diye fikrimi söyledim.
054 Yorumla
Soran+1 yılHiç taraf tutmayana bile hak veriyorum ama ak partiye oy verene veremiyorum nasıl bir zeka diyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlarda sana diyordur belki. Yani bu düşmanlık nereden geliyor? Ülkede PKK ya destek verenlere, lgbt cilere, adalet sisteminin içine edenlere bu kadar nefret besliyor musunuz, merak ediyorum.
Soran+1 yılPkk ya destek için yorumum yok doğru bulmuyorum. Lgbt desteklenmeli bugün avrupanın bi çok yerinde lgbt yasal olarak haklarını kullanabiliyor eş cinsel evlilikler var bu sapkınlık değil bazılarında doğuştan gelen bişey laik yönetimin benimsenmesi tarafındayım benim şahsi düşüncem. Lgbt vs bizi ilgilendiren şeylerde değil kim istediğini yapsın seni beni etkileyen ekonomi zaten
Cevap sahibi+1 yılLgbt bence sapkınlık ve bu ülkede yeri yok. Macaristan Rusya ve birçok Afrika ülkesi bu sapıklığı istemiyor. Sizin Afrika ülkelerindeki açıklamayı duymadığınızı düşünüyorum. Bu ülkelere Avrupa ülkeleri lgbtyi tanıyın yoksa yardımı keseriz diye tehdit edildi, onlarda paranız sizin olsun bu sapkınlığı istemiyoruz dediler. Oturmuş ekonomiden bahsediyorsunuz. Ekonomi batının üzerimizde oynadığı oyunların piyonu, bunu anlsmıyorsunuz, yapacak bişey yok. Ha bu arada yiyecek ekmeğe muhtaçsanız yardım kuruluşu yönlendirebilirim.
Soran+1 yılTamamda beni ilgilendirmez ki lgbt senide ilgilendirmez gay değilsindir diye umuyorum değilsen bırak gay olan istediği gibi yaşasın, Sen zorla dayatılan şeriat gelirse ne olucak onu düşün tarafsız gibi değilde ak partili gibisin, Yardım aldığın kuruluşu önermen güzel bişey tüm Türkiye'nin ihtiyacı var kuruluşun yardımına ama , sefalet endeksinde ülkemiz 9. Sırada fakirlik değil açlık sınıfına doğru gidiyoruz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen herşeyi yanlış anlamışsın ama..😀
Soran+1 yılAk partili olduğunu düşünüyorum konuşmayalım yeter,
Cevap sahibi+1 yılBende yobaz olduğunu düşünüyorum, konuşmayalım bana uyar..🙂
Soran+1 yılYobaz olsaydım evet herkes bu şekilde yaşamalı derdim senin gibi.
Cevap sahibi+1 yılSen hala ne dediğinin farkında değilsin..😀
Soran+1 yılBeni ne ilgilendirir başkasının cinsel tercihi eş cinsel evlilik yapması neden karşı çıkayım sen bunun için bir neden söyle Avrupa ve amerikanın tamamında eş cinsel evlilik resmileşmiş lgbt hakları verilmiş böyle boş işlerle uğraşmak yerine adamlar neyi nasıl üretiriz eğitimi nasıl ilerle titiz ekonomiyi nasıl ilerletiriz buna bakıyor bizim ülkemiz yok o bizim kitapta yok bu bizim kitapta yok diye diye yetişmiş doktorları başka ülkeye kaçırdılar onun yerine Suriye topladılar onca şey varken gelipte lgbt ye takılan bi zihniyet çok mu önemli başkasının cinsel ilişkisi kimle yaptığı sana bana ne etki edecek? Ne boş insansınız afganistanlılar gibi beyniniz
Cevap sahibi+1 yılBence sen seks işçisi olmalısın soruyu soran kişi, hem ekonomik olarak kalkınırsın, hatta cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kabul et, sonuçta seni ne ilgilendirir cinsel eğilimleri..🙂
Para ve ekonomi değil mi her şey..
Soran+1 yılHollanda Kanada Almanya bi çok ülkede yasal hakları var AB de, sen neden rahatsız oluyon onu de bileyim günah diyorsan eğer doğru günah bende bunu düşünüyorum ama başka iki erkeğin birbirini s*kmesi benide alakadar etmiyor. Bide lgbt lisin sen diye aklınca utandırma çabasına giriyorsun bunu ancak Afganlı kafasında insan yapar benim gibiler olabilir der saygı duyar, Yani lgbt yi bırak ekonomiyle ilgilen sen ülke açlıktan ölüyor sende kim kimi s*kmiş ona bakıyorsun
Soran+1 yılAnladım doğuştan çift cinsiyet olanlara ne diyorsun trans bireyler?
Allah yaratıyor napsınlar , ellen diye program yapan kadın var yabancı birisi erkek gibi giyiniyordu o kadın normalde bir kadınla evli, ama tv karşısına çıkabilmiş çokta seviliyor programı insanlar önce topluma yararlımı iyi bir insanmı kendisine faydalımj diye bakmış cinsel yönetimden önce, medeniyet budur.
Bana göre de günah ama kimseyi o şekilde değerlendirmiyorum Neyse sizin fikriniz o benim fikrim bu
Soran+1 yılSenin benim için din de yeri yok sapkınlığa giriyor, çift cinsiyetli ler için bu belirtilmiş mi bazıları tek bir cinsiyet olmak için bi ton hormon ilacı içip ameliyat geçiriyor bence allahın yarattığı gibi kalmalılar ama dışlanmamak için standartlara uymak için doğasını bozuyorlar
Cevap sahibi+1 yılBana göre günah ama öyle değerlendirmiyorum demek Müslümanlıkla ters, dinde bu var ama benim mantığıma yatmıyor dersen dinsizden farkın olmaz.
Soran+1 yılKur'an da açıkça çift cinsiyetli ler için geçen bir ayet yok, bazı alimler tarihte yaratılışı hem dişi hem erkek olan bireylere saygı duyun diye belirtmiş araştır lütfen
Cevap sahibi+1 yılAraştır diyeceğine Lut kavmini araştır, Erkek erkeğe ilişki sebebiyle Allah meleklerini yeryüzüne güzel erkekler olarak indirdi, ahali onların Lut peygamberin evine girdiklerini görünce kapıdan onları istemiş, ama peygamber vermemiş, bunun üzerine onların üzerine azap gönderildi der, okuyan araştıran insan bunları oku önce. Milleti kendiniz gibi cahil zannediyorsunuz.
Hangi alim hangi kitabında hem erkek hem kadın bireylere saygı duyun demiş, kitap ve sayfa numarası ver de araştıralım.
Soran+1 yılErkek erkeğe eş cinsel ilişki için söylenmiş Kur'an'da da var bu zaten onu biliyoruz. Çift cinsiyet yaratılanlarla ilgili doğuştan trans insanlarla ilgili Kuran'da bir şey geçmiyor lut kavminde geçen erkek erkeğe ilişki yasak biliyoruz. Onu ,
Alimler doğuştan çift cinsiyetli bireylere saygı duyulmasını söylemiş ama bazı alimler bazıları yorumsuz ben sana sorayım doğuştan iki cinsiyeti olan bireyin trans olarak yaşaması günah mı ya da kendini onun yerine koy bu herkesin başına gelebilir çocuğumuzda olabilir bu kadar gaddar olmayın tamam günah doğru ama bazı kişilerin ki tercih değil tamamen yaratılışı böyle... Ve sana soruyorum lgbt nin sana bana zararı ne? Bizi ne ilgilendirir? Lgbt bireyin yasal hak alması sırf bir partiye oy vermeni neden engelliyor o hakkı sana vermiyor onlara veriyor daha önemli şeyler var Atatürkün kurduğu bir çok fabrika satıldı Suriyeli mülteci sorunu var kendi vatandaşından çok Suriyeli vatandaşlara birinci sınıf insan muamelesi yapıyor doktorlara giderse gitsinler diyor doktor kalmadı hepsi gitti insan doktoruna değer verir kılıçtaroğlunada bayılmıyorum zaten gelse 2 yıl kalıp yerine başkasını getireceklerdi genç birisi ama olmadı şimdi sokaklarda ağlıyor millet yok onu ödeyemiyorum yok don alamıyoruz...
Soran+1 yılHani ricam şu ki ülkeyi ne geliştirir ne ilerletir ona bakın, laik yönetim bu yüzden önemli millet devlet yönetiminden çok dini düşünüyor, depremde önlemsizlik oldu milyon insan kaybettik neresinden tutup neresinden sayayım deprem bölgesiyiz insan bina sağlamlığını önlem almaz mı ya bi çok şey yangınlarda kocaman ülkemizin 2 uçağı var minnacıkminnacık Yunanistan 4 ya da 5 tane uçağı var yardım gönderdi nereye gidiyor paralar saray yapıyor. Almanya başbakanı var apartman dairesinde oturuyor gidin izleyin evini herkes gibi yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılKılıçdaroğlu olsaydı ülkeyi satacaktı, Daha kendi partisindeki adamlar güvenmiyor, vatandaşa güven diyorlar. Doğuştan çift cinsiyetli diye bişey yok, uydurmayın. Geçtiğimiz hafta İstanbul'da 12 tane doktor için soruşturma başlatıldı, küçük çocuklara diğer cinsiyet hormonu aşı ediliyor diye, bunlar Avrupa fonlaması işler, ama ellerinde patlayacak. Kimse kör ve dilsiz değil hele ahmak asla. Suriyelilere değer veriliyormuş, hangi Suriyeli, evleri yaktığımız mı, sokak ortasında dövdüğümüz mü, bıçaklananlar mı? Elin gavuru Antalya'ya geliyor, döviz getiriyor diye el bebek gül bebek besliyoruz, bu kadar mı görmüyorsunuz bunları, yazık ya.
Cevap sahibi+1 yılBinalar neden yıkıldı biliyor musun, işçi partisi ve chp Elele verip toplu konutlara karşı çıkmasaydı, daha sağlam binalar yapılacaktı. Utanmadan sizin yüzünüzden diye eyyamcılık yaptılar, olan gariban insanlara oldu.
Soran+1 yılKılıçtaroğlu olsa satacaktı diyosunda 20 yıldır kılıçtaroğlu iktidara geçmedi nerden biliyorsun,, ak partinin sattığını herkes şu an biliyor elimizde somut deliller var ama değil mi saray yapmak padişah gibi yaşamak için,,, çift cinsiyet var doğuştan hem testis hem yumurtalıkla dünyaya geliyor bebekler bu iğneyle enjekte olacak bişey değil araştır bunu mutlaka başına gelince anlama sonra, Suriyeliyi halk istemiyor zaten erdoğan oylarınıda aldı iyice bizim içimize soktu arkalarında herşeyini de destekliyor hakkımızıda yediriyor isteyen yıksın isteyen yaksın erdoğan destekkliyor.
Soran+1 yılAdam iktidara geçmediki zekasını görelim kılıçtaroplunun , erdoğanın zekasını tüm dünya duydu dalga geçiyor lise terk adamı başımıza koydular bu oldu, oylarıda onun gibi çobanlar gönderiyor
Cevap sahibi+1 yılDuyanda içimizde milyonlarca suriyeli var zanneder. Oy hakları bile yok, ha şu chp nin medyaya pompaladığı yalan seçmen kağıtlarına inanıyorsan o senin sorunun.
Tayyip 20 yıldır satıyor da bitmedi ülke be, hala ihracat peşinde koşuyor millet, yok altınları iç edecekti, madem sattı ve boşalttı neden kaçmıyor? Kılıçdaroğlu nasıl satacaktı biliyor musun, aynı Özdağ içişlerini mit i istediğinde nasıl parça parça satıyorduysa öyle satacaktı. Tayyibi sevmem ama Kılıçdaroğlu gibi pazarlıkçı adama da oy felan vermem. Adam utanmadan pkk ve fetö için, nereden biliyorsunuz suç işlediklerini, bu onların bakış açıcı diyerek tüm şehitlerin ruhunu sızlattı. Bu adamdan Cumhur felan olmaz.
Soran+1 yılKılıçtaroğlu zeki demedim adam iktidar olmadı nerden biliyorsun dedim hani sırf hakaret olsun diye diyosunda zekasını yaptıklarıyla görebiliriz, aynı şu an erdoğanı gördüğümüz gibi
Cevap sahibi+1 yılErdoğan lise mezunu iken böyle dünyayla oynuyorsa üniversite mezunu olsa neler yapardı be..🙂
Utanmadan yalan söylüyor chp liler. Chp li Yarkadaş açıklama yaptı, üni mezunu olmadan mv olunmuyor, biz adama lise mezunu diyoruz, her yerde söylemeyin, rezil oluyoruz dedi. Halk TV de dedi bunu.
Soran+1 yılErdoğan dünyayla oynuyor derken hani büyük savaşlar vermiş gibi konuştun adam 15 Temmuz'da uçakla kaçıp görüntülü arama yaptı nerde savaşma dünya ile,😂diğer ülkeler bizi ezikliyor kıskanıyor sanıyorsunuz lütfen yapmayın bi kaç yıl öncesine kadar ak partiye oy veriyordum ama yok gerçekten ülkemiz geri gidiyor ben demiyorum kılıçtadoğlu çok iyi terörü destekkemesi, iyi kesinlikle demiyorum ama şans verilmeliydi ak partiye bırakılmamalıydı tekrar...
Soran+1 yılKesinlikle ekran ve mansur olmalıydı ama KK gelsede yaştan dolayı bi kaç yıl sonra bırakırdı adam bunu biliyordum ekrem imamoğlu gelirdi
Cevap sahibi+1 yılSon 100 yılda savaş yok sen top tüfekten bahsediyorsun. Dünyada tahıl krizini Tayyip çözdü, BM ABD AB birliği teşekkür etti. Artık savaşlar psikolojik oluyor. Benim 100 tane oyum olsa birini kk ya vermem, CHP ye asla vermem. CHP önce din işlerinden uzaklaşsın. Seçim öncesi din edebiyatı yapan kk mı laiklik getirecek bu ülkeye...
Cevap sahibi+1 yılMadem eko veya mansur gelecekti, seçim sonrası partiyi bunlara bıraksaydı. Yemez çünkü koltuk sevdası, nasıl kandırıyorlar siz gibileri anlamıyorum.
Soran+1 yılYa KK zaten CHP kendi içindede istifasını istedi... Erdoğan'a vermekten iyidir oyu
Soran+1 yılSiz tartışıyonuz
Cevap sahibi+1 yılKk istifasını istedi onun için İstanbul'da imamoğlunu aday göstermeyi düşünmüyor, onun için daha sağlam geleceğiz diye yardımcılarının işine son verdi yenilerini getirdi, onun için bazı il başkanlarını görevden aldı, kendine yakın olmayanları özellikle. Ne bileyim bana her zamanki gibi inandırıcı gelmiyor. Chp neredeyse orada bi pislik oluyor, onun için uzak durmak lazım.
Cevap sahibi+1 yılSoran sözlerim sana, o arkadaşla ne tartışcam, sağcıyım diyor zaten, kk cı olacak hali yok ya senin gibi.
Soran+1 yılCHP neredeyse orada bir pislik oluyor diyorsun CHP cumhuriyetin Atatürk'ün ilk partisi kurulması Ak parti olmazdı, parti ile ilgili bir mesele yok içerisindeki yönetim ile ilgili bu bir ikinci şu an ki iktidara bakın seviyorsunuz ya seçilmemiş insanı konuşmauın bile hani size ne zararı var ne etkisi size erdoğan yapıyor ama niye gelipte KK konuşuyorsunuz anlamıyorum sizin için iyi kötü değil fanatik takım tutuyor gibisiniz bak bu yanlış desek görmüyor ak parti insanı o kadar ki inanmışlar...
Cevap sahibi+1 yılKk yı deli gibi savunan sen mi söylüyorsun fanatik siniz diye?😀. Yaw zaten nerede sıkışsanız Atatürk olmasaydı diyorsunuz, hepimiz Adem ile havvadan olmayız be yaw..😀
Kabul edin, nerede chp var orada kokuşmuşluk var, parti içinde bile geçinemiyorlar. Birde 4 lü 7 li koalisyonuz, nasıl iyi geçiniyoruz diye takiyye yapıyordular..🙂.. Neyse chp senin olsun, ben almayım. Hatta hiç birini almayım, siyasetten nefret ediyorum, keşke konuşmasaydım, rezillikleri aklıma geldi yine.
Soran+1 yılKK savunmuyorum mantık yönünden gösteriyorum. Atatürk deyince niye rahatsız oldunuz sokak röpörtajında bağıyor bi adam benim atam felan değil diye... Hani tamam sevmediğiniz bir özellik iki özellik olsun belki benim yok liderlik yaptığı dönemde o kadar toprakları genişletip bizi türkiye sınırına dahil etmişken kadınlara değer verip haklar vermişken yaptığı milyonca şeyi görmezden gelmesi ne acı Atatürk ne kötülük yapmışta atam değil diyebiliyor... Bunun eğitimsizlik ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Eğitimli bir insan tarihi bilen insan evet Atatürk'ün bana getirdiği çok şey var Türkiye sınırlarına girebildim diye en azından bi minnet duya bilmeli belirli haklar tanındı diyebilmeli...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın, yok kutuplaşma imiş falan; gerçekleri olanı biteni göre göre, göz göre göre senin ve doğmamış torunlarının dahi geleceğini karartma, balta vurma, göçertme faaliyetlerine destek verenle ne diye arkadaş kalasın? En mantıklı olanı yapmışsın
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
+1 yılyani bence haklısın dediğin gibi her şeyi etkilediler çocuğunun geleceği kendi geleceğin vs bir sürü şeyi etkiledikleri için olabilir mantıklı
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence devir değişti konuşmayı bırakmak yerine takiyye yap.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltakiyye derken sözlük anlamı olarak değil bir şeyleri inkar et diye değil de onlardanmış gibi gözük, sessiz kalman bile yeterli🤷♂️
Konuşma çok mu lazımsın biz kapitalistiz sağcıyız
00 YorumlaBu ne tripler aw sanki Bizim koyduğumuz aday gelip senin geleceğini kurtaracaktı
10 Yorumla- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmışsın haklısın
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani apkli biri sana bişey katamaz zaten.
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birinin de bir şey katmayacağı kesin.
Cevap sahibi+1 yılBenim görüşümün altındasın. Sen ikile hatta bi dön etrafında sizden güzel dönme olmaz çünkü.
Cevap sahibi+1 yılSizin nikahlı ilişkiler de ortada teyze kızı hala oğlu derken SMA dan kurtulamıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılKılıçdaroğlundan biraz akıllısın
+1 yılKonuşmayı birak kaç kaç
30 Yorumla
+1 yılBende konuşmuyorum
30 Yorumlamantıklı
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın
20 Yorumla- Gündem konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru
10 Yorumla
+1 yılBende kesinlikle..
10 YorumlaGüzel kafa 😃👏🏻
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?