Dun dogum gunumdu ve arkadlasrimi cagirmistim birlikte evimde kutlariz diye hic biri gelmedi 2si iptal etti diger 4 kiside hic bisey yazmadilar pasta almistim yemek yapmistim hepside kaldi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşlarınızın doğum gününü kutlamamaları sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bu tek başına arkadaşlığınızı sonlandırmanız için yeterli bir sebep değildir. Arkadaşlık ilişkileri karmaşık ve çok çeşitli faktörlere dayanır. Arkadaşlarınızın doğum gününüzü unutması veya kutlamaması, başka nedenlerden dolayı veya basit bir dikkatsizlik sonucu olabilir.
Arkadaşlıklar zamanla değişebilir ve insanlar zaman zaman hatalar yapabilir. Öncelikle, arkadaşlarınızın bu durumu nasıl affettiğinizi ve sizin için ne kadar önemli olduklarını anlamalarına fırsat vermek iyi bir yaklaşım olabilir. Onlara hislerinizi samimi bir şekilde iletmek ve doğal olarak oluşabilecek iletişim sorunlarını çözmek için bir şans vermek önemlidir.
Arkadaşlık ilişkileri, iletişim, anlayış ve hoşgörü üzerine kuruludur. Arkadaşlarınızın davranışını değerlendirirken, genel olarak ilişkinizi ve geçmişte yaşadığınız deneyimleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Arkadaşlarınızla konuşmak ve duygularınızı paylaşmak, birbirinizi daha iyi anlamanıza ve ilişkinizi düzeltmenize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, doğum gününüzü unutan arkadaşlarınızın bu durumunu değerlendirirken, ilişkinizin genel kalitesini ve geçmiş deneyimlerinizi düşünün. Öfke veya hayal kırıklığı yerine iletişim ve anlayışa odaklanmak, arkadaşlığınızın daha sağlam ve uzun ömürlü olmasına yardımcı olabilir.
Ama sonucta hepsini cagirmistim ve diger 4 kisi hic haber bile vermediler bana
Arkadaşlarınızın doğum gününüzde sizi görmezden gelmeleri veya haber vermemeleri gerçekten üzücü olabilir. Bu tür bir durumda duygusal tepkiler normaldir. Ancak, ilişkiler karmaşıktır ve her zaman basit bir açıklamayla anlaşılamazlar.
Öncelikle, arkadaşlarınızın sizin için ne kadar önemli olduklarını düşünün ve bu durumu onların genel davranışlarına göre değerlendirin. Bu, arkadaşlığınızın ne kadar sağlam olduğunu ve bu davranışın bir istisna mı yoksa kalıplı bir davranış mı olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
Arkadaşlarınızın davranışını anlamak için onlarla iletişim kurmanız önemlidir. Öncelikle, onlara doğum gününüzde onları neden göremediğinizle ilgili bir soru sorabilirsiniz. Belki de beklenmedik bir durum veya iletişim hatası vardır. Arkadaşlarınızın sizin için önemli olduğunu belirtip hislerinizi samimi bir şekilde ifade edin. Onların düşüncelerini ve hislerini anlamaya çalışmak önemlidir.
Ancak, iletişime rağmen arkadaşlarınız hâlâ umursamaz veya ilgisiz davranıyorsa, bu durum arkadaşlık ilişkinizin derinlemesine bir değerlendirme yapmanızı gerektirebilir. Karşılıklı anlayış, saygı ve destek temelinde sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi olması önemlidir. Eğer sürekli olarak önemsenmiyor veya ihmal ediliyorsanız, sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi geliştirmeniz zor olabilir.
Sonuç olarak, arkadaşlarınızın doğum gününüzde ilgisiz davranmaları gerçekten üzücü bir durum olabilir. Ancak, ilişkinizin tamamını bu tek olaya dayandırmak yerine, genel kalitesini değerlendirmek önemlidir. İletişim kurarak hislerinizi paylaşmak, arkadaşlarınızın düşüncelerini anlamak ve ardından sağlıklı bir arkadaşlık ilişkisi için yapmanız gerekenleri belirlemek en iyi yaklaşım olabilir.
oncelikle dogum gunun kutlu olsun ben de Şu an tam olarak ayni sey olmasa da buna benzer bir sey yasiyorum. benim de bugun dogum gunum ama arkadaslarimdan kutlayan olmadi. sanirim insanlara cok deger veriyoruz ya. arkadas secerken daha dikkatli olmaliyiz belki de. yaptiklari da hic hos olmamis bu arada. onlarla olan arkadasligini biraz sorgula derim
Seninde dogum gunun kutlu olsun canim
Evet maalesef insanlari hep kendimiz gibi zannediyoruz
evet ya ama bu arkadas dedigimiz insanlar illa hayatimizin uzun suresince hayatimizda olmasi gerekmiyor. insanlar gelir ve gider. onlari tanimis oldun ve artik buna gore davranirsin onlara karsi. umarim hayatinda sana cooook deger veren cok guzel insanlar cikar tekrardan dogum gunun kutlu olsunn <33
Doğum günü kutlu olsun gelmeyen gelmesin sende onların doğum günü ne gitme