+1 yılMuz cumhuriyetine hoş geldiniz.
Cezaların caydırıcılığı yok ki, Teksas'tan beteriz. İnsanlar çığrından çıkmış vaziyette. Cinayet işleyenleri idam etme, darp edenleri hem hapis hem para cezasına çarptırma, yüksek cezalar uygulama.. Her şey bozuk. İnsanı da kanunu da.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece görevini yaptığı için darp edilen bir göz doktoru.
Akp ile birlikte hukuk sistemi çökertildi. Cezalar caydırıcı olmadığından şiddet ve cinayet işlemeyi kendilerine hak görüyorlar.
00 Yorumla
Doktor ruygunsan vermeli zaten o raporu. Bu nasıl bir canım ki rapor alamayınca doktora saldırıyorsun. O zaman yarı kör biri de ehliyet alsın sonra gör yolda filancanın örekesini!
02 Yorumla- +1 yıl
😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Gündem konusunda 27,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet arttırılmalı
10 Yorumla
+1 yılbu sucun cezasi 3 yil, + kamu gorevlisine karsi islenmesi sebebiyle yari oraninda arttirilirsa 4.5 yil. hicbir indirim vs yok. hicbir indirim uygulanmasa (imkansiz gibi bisey) dahi tutuklu yargılanması halinde 4-5 ay yatsa, karar durusmasinda direkt tahliye olur sartli tahliyeyle. bu surede yeni suclar isler biz de aaa adli sicil kaydinda su kadar suc varmis der vah tüh ederiz. ulkenin ne yasasi yeterli ne cezaevi. ekim ayinda cumhuriyetin 100. yili sebebiyle genel af cikarilacagi iddia ediliyor o zaman gorun hengameyi. afedersiniz avrupa birliği uyum sureci bokuna cezaevi bile insa edilmiyor. hak ediyoruz maalesef %52 :) bu ulkenin kaderi bu herhalde
10 YorumlaDoktorlara sağlık çalışanlarına öğretmenlere ve hiçkimseye şiddet uygulanmasını istemem fakat şöyle de bir şey var ki tüm bunlar konu olurken doktorların yaptıkları gözardı ediliyor. Kaç defa kibar biri olmama ve saygılı davranmama rağmen doktorlardan azar yedim öğretmenlerden neler çektik kaba davranışlara da çok maruz kaldım. Hakediyorlar diyemem kimse kimseye şiddet uygulayamaz fiziksel de sözlü de fakat adaletsizlik var ve bazı şeyler saçma abartılıyor. Ben hakkımı arayamıyorum. Böyle bir saçmalık olamaz. Paran kadar sesin çıkıyor neyse
19 Yorumla- +1 yıl
Öeeh şu muhabbete de tavım. Doktorlar, dünyanın her yerinde kibirli olmalarıyla bilinir. Hatta doktorların egosu üzerine dizi yapıldı Amerika'da House M. D. diye.
Öğretmenlerin çoğu genelde tepeden akıllı cahil memur.
Onu da geçtim, ee yani? Adam dövmenin, öldürmenin bahanesi mi bu? Herkes bu meslek grubu ile yaşadığı şahsi problemleri böyle bir olaya sokuşturmaya çalışıyor. - +1 yıl
Halbuki söylediğim şey gayet sarih. Burada sistematik bir şiddet sarmalı var. ''Doktorlara da saldırılmasın ama işte bana zamanında şunu şunu yaptılar'' diye karnından konuşma modası var.
- +1 yıl
Adaleti neyle sağlayacaksın ve konunun bununla ne ilgisi var? Ben ne zaman görsem doktorların hele ki devlet hastanelerinde zaten köle gibi çalıştırılmak yüzünden betinin benzinin attığını görüyorum
- +1 yıl
Türk halkına ''Vay bana hakaret etti, beni aşağıladı'' diye insanlardan şikayet etmeyi yasaklamak lazım
Dincisi sürekl dinim aşağılandı diye mağduriyet kasar, hastası doktor tarafından briaz terslense hemen mağdur olur, sanatçısı yaptığı şarkı beğenilmese başlar ağlamaya
Yahu Fazıl Say bu sene berbat bir 10. yıl marşı yaptı, kimse de beğenmedi bu sefer tepkilere başladı ateş püskürmeye
Bu kadar kibir, en son Roma imparatorlarında vardı bizde halk olarak bir burnundan kıl aldırmama hali var - +1 yıl
10. değil bu arada, 100. yıl. O dandik saçmalığa 100. yıl marşı yazmaya elim gitmemiş
+1 yılTabii şiddet doğru değil ama görevini yerine getirmediği için her gün binlerce kişi haketmediği mağduriyetler yaşıyor, bu bireysel olaylar halkla ya da meslekle ilişkililendirilmemeli
15 Yorumla- +1 yıl
Mağduriyet varsa şikayet mercileri de var ayrıca evet iş doktorla alakasız hiçbir kamu personeline el kaldırılamaz
- +1 yıl
Pupüler yaklaşım, hastasını gerektiği gibi tedavi edemeyen sakatlanmasına ölümüne neden olan doktarın ki hangi kapsama giriyor
- +1 yıl
Malpraktis davası gibi bir hukuki seçenek var
- +1 yıl
O zaman birini dövmek ve hukiki sorumluluklarını yerine getirmek de hukiki bir süreç
- +1 yıl
Birini dövmek hukuki bir süreç değil uygulanması durumunda da kasten yaralama suçundan ceza verilir
Sadece bunun için değil her konuda cezalarını da caydırıcı olması gerekir cezalar caydırıcı olmadığı için insanlar bu kadar rahat suç işliyor, yakında bizim muayene edecek bir tane doktor bile bulamayacağız.
10 Yorumla
+1 yılDoktorlara kalkan elerin sahipleriniiinn🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
14 Yorumla- +1 yıl
Sakin queen :D
- +1 yıl
Tamam 1e alıyorum😎 şiddetle kınıyorum pislikleri tamam mı hıh😏 🤷♀️😅
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaaaaaaaaa doktorrrrr😇💁♀️😅😇🤗
+1 yılArttırılması iyi olur ama Türkische İslamisches Reich'ta yaşadığımız için mümkün değil.
127 Yorumla- +1 yıl
Bu arada arttırılmasından yanayım yanlış anlamayınız. @CptSimonRiley
- +1 yıl
Biliyorum :D
- +1 yıl
@Imnotsalt O tabiri Erdolan Türkiyesi dememek için kullanmadım. Ama İslam'a da karşıyım. Ben dinlere karşıyım.
- +1 yıl
@lmnotsalt
- +1 yıl
@Imnotsalt Abla yanlış anlama bana İslamı savunuyorsun da... Benim sana sorum şu; Başörtüsü takıyor musun?
- +1 yıl
O kadar gereksiz bir paragraftı okurken yoruldum ve kaldırdım. Umarım sami masallarından uyanırsın ve bilimin ışığından gidersin. Muho'nun yalanlarına inanacağına aç Darwin oku. Unutma #Özgür Kadınlar kazanacak.
#KahrolsunİslamYaşasınÖzgürlük
Ömrümün son gününe kadar dinler ile savaşacığım. ✌🏻🙂🫵🏻 - +1 yıl
@Imnotsalt Teoriler kanıtlanmış gerçeklerdir yerle bir olmazlar merak etmeyin.
- +1 yıl
@Imnotsalt Darwin filozof değil bilim insanı. Ayrıca modern biyoloji de Darwin'in görüşlerini doğrular niteliktedir büyük orandaç
- +1 yıl
@Imnotsalt Kuran'ı da okudum Kütübü Sitte'yi de ben 15 yaşıma kadar müslümandım.
- +1 yıl
@Imnotsalt Okudum baştan sona.
- +1 yıl
@Imnotsalt İslamcı Abla ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
- +1 yıl
@Imnotsalt Lütfen Barbarlığınızı başka yerde yayar mısınız?
- +1 yıl
İstemiyorum da çünkü...
- +1 yıl
Bir insanı profil resmine göre değerlendiriyorsan vah haline. Ben barbarlık derken islami kast ediyorum. Ki islamın İran'a ne kadar zarar verdiğini biliyorsundur. Tabi Türkiye'de döt rahat olunca... Neyse sen bir İran'da 1 ay kalda seni o zaman görelim bebişim. Ne İran'ı sen direk Afganistan'a git orada tat islamı. @Imnotsalt
- +1 yıl
Acaba hangi mollanın kaçıncı eşi olursun?🤣
- +1 yıl
O zaman özgürlük diyip ağlamazsın umarım. 🤣
- +1 yıl
İran diye küçümsediğin yeri şeriatle yönetiliyor diye hafife alma. Amerikaya kafa tutan en büyük kimyasal silahlara sahip bir ülke iran. Hani kafa tutması türkiyenin amerikaya eeeey amerika demesine benzemes 😂. O silahları gün güzüne çıkarırsa ilk biz uçarız yani adamlar askeri anlamda amerikaya kafa tutacak güce sahipler
+1 yılNormal insanların başına neden böyle şeyler geliyor anlamıyorum anormal insanlarla çalışmak için mi okudular o kadar seneyi is bulmak o kadar eziyet falan yazık ya
10 YorumlaBöyle kişilere devlet hastanesinde muayne olmama cezaları verilmeli ayrıca da tazminat ve bir yıl yatar verilmeli
10 Yorumla
+1 yılMuhtarlar gibi bu doktorlarada silah taşıma ruhsatı izni lazım artık. İş oraya kadar gidecek en sonunda
10 YorumlaBu insanlara yaranılmaz. Yıllarca oku gördüğün muamele bu olsun. Yazık cidden.
20 YorumlaŞiddeti caydırıcı ağır cezalar gelmedg ve uygulanmadg sürece daha çok yaşanır bu tip olaylar.
20 Yorumladelirdiler iyice kafayı yemişler şöyle ağır bir ceza verseler de günlerini görseler
20 Yorumla
+1 yılDoktorların yurt dışına gitmesini çok yerinde buluyorum.
Çünkü bu ülkeden bir halt olmaz artık10 Yorumla
+1 yılcehalet ortadan kaldırılmadan ülkede hiçbir şey değişmez
10 Yorumla- Gündem konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılKöyünde it otarması gereken adamlar şehirde gemicilik yapmaya çalışınca böyle oluyor.
10 Yorumla
+1 yılArttırılması lazım. Tabi bu insanların cezadan korktuğunu sanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzmanlığımı tamamlar tamamlamaz gideceğim buralardan. Ülkemi çok seviyorum kimseyle de derdim yok yanlış anlaşılmasın ama gerçekten artık insanlar canından beziyor.
10 YorumlaBen şahsen Cengizhan mantığını öneririm. Temiz dünya için ağaç gerekli dünyaya. Ormanlar da yanıyor zaten.
Bol bol ağaç dikerdim herhalde. 💯
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık görevlilerinin derhal sosyal bir etkinlik olarak savunma sporuna yönlendirilmeleri gerekiyor.
10 Yorumla - Gündem konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılİdam cezası gelmeli, her suçun cezası idam olmalı. Kırmızıda geçmenin bile. Hapishanelere harcanacak para da eğitime harcanmalı
00 Yorumla
+1 yılİktidarın buna bilerek izin verdiği belli. Bu yüzden halkın birleşip doktorları darp edenleri darp etmesi taraftarıyım. Bu düzen değişmeli.
00 Yorumla
+1 yılPara cezası alır ancak.. 20-30 hayal ama 10-15 olabilir.
Bu adamları halk yaşatmayacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmayan cezayı nasıl arttırsınlar adalet mi var ah ah
10 Yorumla- Artırılmalı, caydırıcı ceza şart.
00 Yorumla
+1 yılDoktorsuz kaldiklarinda tedavj icin servet doktuklerinde en yakinlari kanserden aci ceke ceke oldugunde belki kiymet bilinir
10 Yorumla
+1 yılOha hiç haberim yok elleri kırılaydı keşke
12 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl kedisin ya gözlerini dört aç
- +1 yıl
Nxndbdjd tamam bir dahakine 4 açarım
Verilen cezalar az buluyorum, en az 5 yil hapis cezasi kesin olmali.
10 YorumlaHerkes aynı değil her doktor masum değil karşısındakini kışkırtan tipler çok
06 Yorumla- +1 yıl
O halde başhekimliğe itiraz edebilir hastalar dövmek yerine
- +1 yıl
Kimse böyle birşeyi haketmez. O insanlar 36 saat çalışıyor. Sinirleri bozulabiliyor. Doktorluk kibirli bir meslek değildir, o insanlar insanlara yardımcı olmak için yıllarını harcıyor. Ve sen onun karşısına gidiyorsun herşeyden önce. Fark bu. Karşısına gittiğin insana ona göre muamele edeceksin. Dr birine bağırsa ben doktoru tutarım.
- +1 yıl
Bağırarak konuşmak yasal bir suç arz etmez
+1 yılBu ülkeye bu kadar insan fazla!
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bu ülke doktorunu korumalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYumruk atmayı kendini korumayı bilecen işte yoksa gelip hep saldırıyorlar durduk yere
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle arttırılmalı
10 Yorumla- Gündem konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ki cezalar ne kadar?
01 Yorumla- +1 yıl
1-3 yıl arası hapis yatarı yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakında doktor bulamiycaklar hallerine yansinlar
10 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun keşke Türkiyede de ! dam olsa
02 Yorumla- +1 yıl
Çok alaka bence birini darp eden diğerini de eder
+1 yılArtsin cezalar
10 YorumlaYeah
10 YorumlaÇok geçmiş olsun.
10 YorumlaCok garip