Terapist benimle yolları ayrıma kararı almış gibi oldu size sözlerim tesir etmiyo konsutuk bu konuları ama aynı diyor başka biriyle görüşün filan demeye başladı ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsan bazen kızar bir söz sarfeder, niyetini bilemezsin bir kez daha git tepkisini ölç bunda da gitme tarzında bir söylem gerçekleşirse bırak
Şimdi nasıl yaparım onu pek anlayamadim biraz daha acabilri misin
Belli ki bir şeye kızmış, sinirlenmiş ve böyle bir ifade kullanmış. Sana çare olacak ben değilim deyip çekilmek zorunda kalmış. Tesirini göstermediği, etki yaratmadığını düşünüyor. Başka bir terapiste gitseniz hemen etki mi gösterecek. Çok çabuk vazgeçmeyi kendine yakıştırıyor. da derdim. Bu etki işleri bir an da olması da güç. Iki günde zayıflayan ya da huyunu tamamen değiştiren biri oluyor mu v. s?
Burada hasta sensin seçim de senin. Gitmek istiyorsan gidersin girmeyeceksen de seçenekleri değerlendirilsin.
Sende etki yapmadığını diyen terapist etki yapmasaydı bu paylaşımda olmazdı. Umarım daha güzel etkiler bırakır da bizi de yormaz
Başka biriyle görüş. O da olmazsa başka. Böyle sürüp gider.
Yani ne demek olur bu tam haliyle
Boşuna para harcıyorsunuz. Sizin önce kendinizi anlamanız gerek demek oluyor.
Yani ben ona anlatıyorum sinek ağdan kurtulamaz sizinki o hesap deyip ilk başta beni bozdu sonra anlattim özür diledi sonrasında konuştuğumuz konuda yine bi soru olarak gittim ama bana siz başka bakış açısı için başkaları ile görüşün dedi sizce ne kadar doğal böyle demesi bana yanlış geldi çünkü
İlerleme kaydedemiyorsa uğraşması hem etik değil hem de gereksiz. Siz soruya odaklanıp hiç dinlemiyor olabileceğinizi düşündünüz mü?
Bi tık dinlemiyorum gibi görünüyorum ama benim sorus amacım farklıydı
Amacınızı bilemez karşınızdaki. Odaklanmadığınızı düşünmüş ki sizi uzaklaştırmak istiyor.
Şimdi sence bir düşünün bu konuyu filan dedi onunla tekradan düşünmeli miyim yoksa dediği gibi başkasını mi dinlemeliyim yani beni istemiyor ve böylece başkası kelimesini mi kullanıyor olabilir
Kendinize dikkat etmiyorsunuz, bunu vurgulamış. Terapi sorunlara çözüm üretmek için yol gösterme olayıdır. Yolu görmüyorsanız boşuna uğraşmayın.
Kimseyle görüşme kararı almayayim diyosunuz ya da onunla görüşmeyi tekrar denemeyeyim öylece kalmalı mı
Danışmanlık veriyorum şu an sizle terapi yapamıyoruz gibi bişey dedi
Bence kimseyi uğraştırma boşuna. Benim yazıklarımdan da anlamı kendi kafana göre çıkarıyorsun.
Bu sinek olayı örnek vermesi ordaki sinek kelimesini bana uyarlaması ayıp olmamış mi
Size ne söylense fark etmez, gereksiz saçmalıklara kafa yoruyorsunuz daha çok. Benzetmenin ayıbı olmaz.
Pekj bu durumda kendim için en doğru karari nasıl verebilirim onu dinlecegimi ve devam etmek istediğimi mi söylemeliyim yoksa dediği gibi başka biri mi ile olmalı ya da tek başına mi kalmaliyim
Yapamayacağın bir söz vereceksen bir işe yaramaz. Karşındakini dinlemelisin. Bu da kolay iş değil gibi görünüyor.
Benim için kolay görünmüyor diyosunuz yoksa genel olarak mi kolay görünmüyor
Sorun sende bence. İnsanlar dinlemeyen kimselerle uğraşamazlar. Dinlemiyorsanız kime giderseniz gidin faydası olmaz.
Anladım kafanın dikine gidiyosun demek istiyorsunuz
Şaşırtıyorsunuz beni. :)
Yalnız alaylı olmasak daha iyi olur
Ufak bir iğneleme olmasında ne gibi sakınca var? Anladığınızı düşündüm işte. kafanızın dikine gidecekseniz terapiste ihtiyaç yok.
Aslında o fikir verdi ben başka şekilde soru sordum ama o başkası iyi gelebilie gibi bişey dedi
O kısmını anladım sanırım. Mesele bunu neden dediği zaten. Muhtemelen alakasız bir soru sordunuz o da tepki gösterdi.
Evet birinden uzak dur gibi bişey dedi bende beni sebepsiz engelledi niye olduğunu anlmaiyyrium dedim böyle dedi sonra
Anladım. Bence siz bir seans daha alın, dinlediğinizden emin olursa devam edecektir.
Yani şöyle düşündüm şimdi beni başkasına yönlendirdi şimdi gitsem böyle böyle desem yüzsüz mü oluyorum
Kişi olarak birini önerdi mi?
Hayır sadece biriyle görüşün işte farklı bakış açısı hem de tikaniyirusuz filan dedi
Tıkanıyoruz dediyse tam da benim tespitime gelmiş olay. Yönlendirmeye direniyorsunuz. Bunu yaptığınız sürece kime gitseniz aynı sonucu allırsınız.
Peki kendimdeki bu durumun düzelmesi için onun bu duruma müdahale etmesi gerekmiyo mu dirensem de sonuç olarak yoneldiemeye devam edemez mi
Siz farkında olmasanız bile eminim bunu bir çok kez denemiştir. Bu muhtemelen nihai düşüncesi omuş.
Benle yapabilirsn terapi
Kanka o değilde ilk başta kendisini beni bozdu sinek ağa takılır kurtulamaz siiznki o hesap deyip beni kızdırdı sonrasında özür diledi ama bi konu hakkında yine yardım istedim konuştuk ben yine aynı konu hakkında yorumlarımı dile getirdim işte sözleri tesir etmiyomus başkasını denicekmisim öyle diyo
tamam gel deneyelim hakli