Oyumu her seçimde bu mükemmel ADAMa veriyorum mesela, gerisi onda Allah'ın izniyle.♥️🇹🇷

Oyumu her seçimde bu mükemmel ADAMa veriyorum mesela, gerisi onda Allah'ın izniyle.♥️🇹🇷

O çok sevdiğin ucube r*isinin sattıkları ;
– Paşabahçe Cam Sanayi
– Ereğli Demir Çelik
– İskenderun Demir Çelik
– ASELSAN Hisseleri
– HAVELSAN Hisseleri
– ETi Holding
– PETKİM
– TÜPRAŞ
– BURSAGAZ
– ESGAZ
– EÜAŞ Ahlat Akarsu Sant.
– TEDAŞ Başkent Elektrik
– Ünye Çimento A. Ş.
– Türkiye Gübre Sanayi A. Ş.
– TEKEL Alkollü İçkiler A. Ş.
– İstanbul Sigara Fabrikası
– Kıbrıs Türk Tütün Ltd. Şti.
– Merinos Halı Markası
– Seydişehir Eti Alüminyum
– Mazıdağı Fosfat Tesisleri
– Hekimhan Demir Madeni
– Güney Ege Linyit İşletmesi
– Ayvalık Tuz İşletmesi
– Çankırı Kaya Tuzlası
– Et Balık Samsun Soğuk Hava
– Sümer Holding
– Yeşilova Halı, Yün, İplik
– Manisa Pamuklu Mensucat
– Beykoz Deri ve Kundura
– Manisa Et-Tavuk Kombinası
– Kütahya Şeker Fabrikası
– OYAKBANK
– T. Sınai Kalkınma Bankası
– Yapı Kredi Bankası
– Sabiha Gökçen Havaalanı
– SEKA
– THY-USAŞ Hisseleri
– Türk Telekom
– AyCell
– Araç Muayene İstasyonu
– Ray Sigorta A. Ş.
– Başak Sigorta A. Ş.
– İskenderun Limanı
Daha var da kelime karakteri sınırlı ondan sildim ASIL SİZE KOYMAYA BİZ DEVAM EDECEĞİZ KIZIM. r*is*n erdo ar*plar olmasa seçimi kazanamazdı işi gücü alavere dalavere.
Ankara Fişek Fabrikası (1924) Gölcük Tersanesi (1924) Şakir Zümre Fabrikası (1925) Eskişehir Hava Tamirhanesi (1925) Alpullu Şeker Fabrikası (1926) ... Uşak Şeker Fabrikası (1926) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası (1926) Bünyan Dokuma Fabrikası (1927) Dahası da varda bunları bile okuyamazsın eminim 🤓🤓🤓 benim güzeller güzeli ATAM yapar senin ezik reisin de anca satar kızım sarayın 1 dakikalık masrafı 15 bin Türk lirası ediyor. Senin 2 ayda kazandığını reisin acımadan 1 dakikada yiyor :ddd ha ama sana göre sıkıntı yok benliğini kaybetmişsin kim bilir belki de arapsındır. senin o reisin benim ATAMIN yanından bile geçemez. Hadi sana bu kadar yeter öyle laf edip engellemekle olmuyor senin için parmaklarımı yordum ona üzülüyorum. Atamın bir duruşu bir asaleti var senin reisinde ne var bi togg yapmış anca ☠️ kahkaha atıyorum. Atatürk ün okuduğu üniversiteye bak eşi Latife hanımın okuduğu üniversiteye bak Paris üniversitesi atam akedemilerde okudu senin reisin daha ingilizce bile bilmezken benim canım Atam ingilizce Fransızca Almanca Farsça biliyordu :dddd ayrıca erd*cuk Atatürk’ün okuduğu okulların önünden bile geçemez.
Reisi ta yurt dışından desteklemişim yurt dışında ticaret yapıyorum bütün sarf malzememi Türkiye den tedarik ediyorum her fırsatta ülkem için çivi bile olsa çakmaya çalışıyorum
Vatanın böyle evlatlara ihtiyacı var🇹🇷
Vallahi billahi evin balkonuna bayrak asmakla vatan severlik olmuyor ülke için karınca misali safını belli etmek gerek
Bu ülke çok zülümler gördü görmeye de devam ediyor ben sen sabır etmesek geride nesilin sabır edecek ülkesi kalmayacak
Cevap
4Cevap
Fotoğrafını kullandığını bilse vergi alır senden 😂
Bu kadar çok üzülme benim için🥺
Güzel Türkiye için değil de güzel bir psikoloji için bu adamın varlığını bile unutmak istiyorum 😅
İnşallah alzheimer hastası olursun da unutursun🥰
:D :D Kapak harika :D :D
Evet enflasyon pahalılık milyonlarca siginmaci ülkede çok güzel yapıyorsunuz tebrik ederim
Herhangi bir insana ya da takıma aşırı fanatik olan insanlardan nefret ediyorum. Fanatiklik zeka seviyesini belirler.
Ketçap sevmediğini rumuz olarak kullanmak bir fanatikliktir..
@BeniBöʎleBil komik, iyi günler
Vermeye devam et suriyeliler saldırınca güleceğim
Öyle yapacağım. 😌
canım olduğun icin normal zeki adam oy vermez zaten
Körü körüne siyasi partileri desteklemiyorum
Aynen öyle yapıyorum ben de
Akp oy vermedim vermemde 🤣
Verme senin oyunun hiçbir etkisi yok🤣
Oy vermek mi🤣
Vergimi veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?