- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBunları aslında ülkeden temelli göndermek lazım ya da ömür boyu hapis falan verilmesi lazım. bu tiplerden o kadar çok var ki etraf da gezinir insan gibi görünüp dolaşırlar kadınlara kötü davranırlar böyle beyinsizlik yaparlar. hatta daha kötülerini yapanlar da var. asıl bunlardan kurtulmak lazım ve çok ağır ceza verilmesi lazım. aynısı kötülük yapan diğer kişiler için de geçerli öyle ellerini kollarını sallayarak bir daha gezmemeliler kesinlikle..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra ekonomi çok kötü yaşayamıyoruz her zaman derim adam insna olmayı bilmeyen toplumuz olmak da istemiyoruz o zaman niye ekonomi kötü yaşayamıyoruz diyoruz zaten adam insan degilsin sen yaşasan ne yaşamasan ne bu millet biz pisslikkk icinde yasayacaz istedigimiz yapacaz ama ortalik temiz olsun bize dokunmasinlar gelip duzeltecek kisiler ariyorlar ama böyle olmaya devam ediyorlar seni kim niye düzeltsin sen kendini düzeltmedikce hic bir sey duzelmez ekonomi önemli degil senin yaşayamaman da önemli degil seen zaten adam insan degilsin ki senin yaşamaman gerekiyor bu toplum kadar bozuk bir millet yok suriyelisine afganlisina konusuyor bir de sen onlardan daha betersin bu milletr hersey müstehak
00 Yorumla
Yahu bi bana mı troll ve keşke yangın tüpü yerine hafif soğuk su olaydı daha zararsız ve komik olurdu demek geliyo aw fkgkglg neyse şikayetçi olmuşsa gereğini yaparlar da bir çok kadında bunu idrak edecek beyin yok gidip evine kapanıp ağlamıyordur umarım şimdi şikayet edip hakkını savunmak yerine
00 Yorumla
+1 yılTCK’nın 123. maddesinde düzenlenen Kişilerin huzur ve sükununu bozma suçunu işleyen kimse, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Ayrıca böcek kelimesinden dolayı da 3 aydan 2 yıla kadar hakaret nedeniyle hapis cezası verilebilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Verildi mi sonuç ne oldu hani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Gündem konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılMemlekette bi tane akıllı adam kalmadı. Deli millet yemin ediyorum. Yolunda giden kadına bunu niye yaparsın. Hatta bunu niye yaparsın erkek kadın çocuk farketmez bu hareketin anlamı ne bi taraflarına monte edicen yangın söndürme tüpünü o zaman anlarlar
20 Yorumla
+1 yılBu toplumun en büyük sorunu başka hayatlara yaşama hakkı tanımayıp benimsememeleridir. Herkes aynı düşüncede, aynı fikirde, aynı zevklerde buluşmak zorunda değil..
Birkaç zengin şımarığın kendilerini eğlendirme gecesine dönüşmüş yaşanan eylem insanların hayat tarzına saygı duyulmadığı sürece bir adım öteye ilerleyemeyiz.
20 Yorumla
+1 yılkadınlar seks işçisi diye böcek muamelesi göremezler. pek çok kadın bu yola karaktersiz erkeklerin baskılarıyla sürükleniyor. sonra yine bu kader çizgisi yüzünden erkeklerin yüz karaları tarafından aşağılanıyorlar, hedef gösteriliyorlar. o kadın muhtemelen üstü başı battığı için iş yapamayacak ve bağlı olduğu kişiler kim bilir nasıl cezalandıracak. kadını değer vermeyen, bunu reva gören, haklarını gasp eden, ve sonuçlarını yaftalayan toplumumuzun geldiği son nokta işte bu
110 Yorumla- +1 yıl
"erkeklerin baskılarıyla sürükleniyor" bu kısma katılmıyorum ve genelleme yapmanı kınıyorum. Bunun sebebi espiri ve mizah anlaşının toplumda çürümesi gerek sosyal medya ve Tv lerde Arsızlık bel altı konuşmalar küfürler vesaire komik birşeymiş mizahmış gibi lansedipdi ve halk bunu normalleştirdi. Hal böyleyken birileride yaptığı şeyi masum bi eşşek şakası olarak görüyor.
- +1 yıl
@Milabeni dikkatli okursan karaktersiz erkekleri genellemişim. (herkes zorla bu işi yapıyor da demiyorum ama büyük bir kitle var ve bu erkek dominant sistemin bir getirisi). dediğin diğer sebeplere katılıyorum. toplumsal olaylar çeşitli sebeplerin birleşiminden doğar, farklı pencerelerden bakıyor olsak da doğrulardan söz ediyoruz
- +1 yıl
ayrıca tvde medya gayet sansür kültürüne boyun eğdi ama sosyal medyada acımasız bir linç kültürü de bir o kadar yaygınlaştı. özgürlük ve insan hakları diye boşuna kıçımızı yırtmıyoruz. bu olay da açıkça insan hakları ve özgürlüğün ihlali
- +1 yıl
Valla ben nasıl sansür var anlamıyorum. Dizilerden tv programlarına neler görmedik neler. Bak bu videoyu izle çok iyi bir örnek https://youtu.be/51aY9M7Bjr0 İşte buyur sana özgürlük Bu hale gelinmesinin sebebi Bu iki danga, lak bu yüzden böyle bir mizah anlaşına sahip anlarsan
- +1 yıl
@belkidesperado O değilde bu yola erkekler sürüklüyor lafı çok komik : D onlar sürüklendiği için değil o yol kolay geldiği için yapıyor emin ol boş edebiyat yapmaya gerek yok bunların modası geçti çünkü... İstiyan insan bı şekilde ekmeğini taştan çıkarır ülke şu haldeyken bile en azından hayatta kalır.
- +1 yıl
@Milabeni verdiğin örnek tv medyası örneği değil. özgürlük de bu yayınları insanlara dayatmak değil zaten
@kaanarducc bak buraya birkaç makale bırakayım ben, konuyla ilgili birkaç kelime yazsan yüzlercesi çıkar. aksini söyleyen bir makale varsa siz de atın okuyayım. bana cinsiyet ayrımının, kafın erkek eşitsizliğinin, toplumsal rollerin seks işçiliği üzerinde etkisi olmadığını savunamazsınız
scholar.google.com/scholar
scholar.google.com/scholar - +1 yıl
Dostum hepsini bir güzel okudum ama sence bu kendi pazarlamak için haklı bir sebep mi? Türkiye'de evet cinsiyetçilii ve kadınlara baskı olabilir ama bu yeterli bir sebep değil , baktığında Türkiye'nin geliş yerlerinde yüksek mertebelere kadın çalışanlarda var.
- +1 yıl
Bana bunların hepsi bahane geliyor , bunlar seks işçiliğini meshru kılmaz kiliyorsa da o zaman o insanların onalra saldırması da meshru çünkü onlar seks işçisi? 😂😂 Böyle bi düşünce olamaz
- +1 yıl
Kadınlar Erkek zaten eşit değildir. Sadece fırsat ve hukuksal eşitlilkten bahsedilebilir Ve evet bu konuda da değiliz maalesef Kadına tanınan pozitif ayrımcılık çok daha fazla bu kadınlarında bu yola düşmesi yine erkek zorlaması ile olmuyor. Zira kadınlar iş konusunda bir yol seçmek zorunda kalsa her daim olabilecek en rahat kolayına yönelir Çok az kadın idealist düşünüp bir iş kuracağım dünyaca ünlü bir marka sahibi olacağım cinsinden ciddi hedeflere sahip ve o yolda mücadele eden düşüncelere sahiptir baya Az bu yüzden dünya milyarderleri hep erkek zaten dünyanın en zengin kadını Amazonun sahibinin karısı oldu Peki niye NAFAKA sayesinde :D yani kendi çalışıp iş kurup felan büyütmüş değil. Neyse durum özetle böyle Asıl konuya gelirsek cinsiyettten münezzeh aynı şaka ve mizah kafasını sadece kadına değil erkeğede yapılıyor Toplumda rezalet bir mizah anlaşı var ve yukarda verdiğim örnek bunun arka perdesi
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılArsızlığı küfür etmeyi bel altı espirileri televizyonda ve sosyal medyada komik birşeymiş gibi gülen tepki göstermiyen bir toplumuz. Şaşırmıyorum yaptıklarını eşşek şakası mizah olarak görüyorlar kendince çok daha beterine halk gülüyor nasıl olsa
10 Yorumla
+1 yılHer şey yapanın yanına kâr kalırsa millet de rahatça her türlü pisliği yapıyor. En fazla sorguya çağırılıp bir saate serbest bırakılırlar onlar da ömürlerince gevşek gevşek gülerek anlatacakları bir anı sahibi olurlar
20 Yorumla- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılülke olarak ekonomik anlamda çökerken haliyle belli başlı kazanç kapıları rağbet görmeye devam ediyor, kimse isteyerek bu işi yapmaz yapamaz ama bu duruma yangın söndürme cihazı ile bir yerlere varacağını düşünen aklı evvellere selam olsun
00 Yorumla
+1 yılYarın formaliteden ifadelerini alıp salacaklar. Sonra bu videolarla kazandıklarını çatır çatır yiyecek bunlar. Maalesef ki bunlar daha iyi günlerimiz. Adaletin olmadığı bir ülkede bakalım gelecekte daha neler görecez.
00 YorumlaÜlkemizin şu an ne kadar geriye gittiğini hepten şahit oluyoruz. Şahsen bu ülkede böyle insanlarla aynı ortamda yaşama değil bu tiplerle aynı havayı soluduğum için utanıyorum daha doğrusu zaten gerçek aklı başında bir işçi yok ki çoğu torpille geliyor başa bu gibi insanlar meslek sahibi ise ülkemizin sonu gelmiştir bu kadar zaten hukuk polis hepsi taraflı kesin bunlarda birinin adamlarıdır hemen dışarı salarlar.
10 YorumlaHaberleri ve gündemi takip etmiyorum. Ülkenin akıl hastanesine dönmüş olmasına katlanamıyorum. Bu ve yüzden bu tarz ruh hastası bana denk gelecek ben onu öldürürde hapse girerim diye, geri duruyorum.
10 YorumlaKendini ahlak bekçisi gibi gören yobaz öküz kıro cahil zihniyet rahat bırakın insanları. Her türlü ahlaksızlığı kendi yapar etek boyuna karışır andavallar.
10 Yorumla
+1 yılAdalet sistemi olmadigi icin daha ck olacak bu olaylar cunku kadinlara taciz , tecavuzun, saldirmanin hakaret etmenin cezasi yok. Olmadigi igibi insanlarda ayaklanmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKanı bozuk adi serefsizler memleketin çivisi çıktı artık yakalanınca arka kapıdan çıkarlar mahkemeye bile çıkmazlar adelet sadece lafta kalıyor olan her zamanki gibi garibana oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Cezası belli içeri at nonoş olsunlar
İyi bir dayak şart planlı şekilde kızlara yapıyorlar erkeğe yapma ihtimali yok çünkü yiyeceği yumruğu biliyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMklarim sonra bana kiziyorsunuz turkler a p tal ve g er izek ali diyince hangi akilli insan evladi boyle bir sey yapar ben dunyanin hicbir yerinde boyle bir haber okumuyorum.
20 YorumlaYobazlarin ülkesi Türkiye daha bunlar başlangıç daha çok şey olacak orada.
20 Yorumla- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılYazık gerçekten bu kadar rezil insanlar oldukları için.
20 Yorumla
+1 yılCezası direğe vağlanıp böcük ilacı sıkmak suretiule zehirlemek olmalı. Esas böcek bunlar ve bunlar gibiler😒😒😒
00 Yorumlaböyle yapmak yerine keşke bir karakola şikayette bulunsalardı kadın için duruma göre zaten ceza alırdı belki
00 YorumlaCan sıkıntısından dolayı yapmış olabilirler ama yanlış bir hareket hiç tasvip etmiyorum kadınlara saygı duyulmali bence
00 Yorumla
+1 yılO arabanin anahtarini alıp camları kapayıp iceri yangın söndürme tüpüyle sıkılmalı bi empati yapabilmeleri lazim
00 Yorumlayaptıklarını doğru bulmuyorum , kadının da orada durmasının yaptığı işten kaynaklı olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılHangi kadın onların canını böyle yakmış ne yara bu. bana sıksa bir tarafında monte bulur o şeyi
10 Yorumla
+1 yılYangın söndürme tüpünün borusunu ağızlarına sokup püskürtmek olmalı cezası
10 Yorumla
+1 yılŞaşırmıyorum erkeklerin çoğunun gelişmediğini düşünüyorum zaten.
10 Yorumla- Gündem konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim*cukları... Kadınlar böcekse bu itler birbirlerini s i k s i nler.
11 Yorumla- +1 yıl
*O.. pu çocukları
+1 yılEsas böcek kendileri. Yetkililer bir şey yapmıyor maalesef..
01 Yorumla- 1 yıl
Sende temiz biri değilsin
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok ağır ceza verilmeli. bir insan neden durduk yere böyle yapar ya
00 Yorumla
+1 yılEskortlara yapılan bir hareket ama yaptıkları hareketi onaylamiyorum şerefsizler ya.
00 Yorumla
+1 yılböyle beyin yoksunu insanlara aynı ya da daha ağır ceza verilmeli bence
00 Yorumla
+1 yılBu dünyada kadın olmak zor. Erkek canlısının zulmü bitmiyor
00 Yorumla
u +1 yılKendilerine sıkmaları gerekirken yaptıklarına bak şunların 😒
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sıkıtığı insanlar hayat kadınlari da olsa biraz rahatsız edici geldi
00 YorumlaBi bu eksikmis keske icselermis daha yararli olurmus
00 Yorumla
+1 yılO kadınlar hayat kadınıdir , İstanbul’da yolda laf atan ( iş atan ) çok hayat kadınına denk geldim
00 Yorumla
+1 yılMüebbet versinler. Çevre arınmış olur o zaman böceklerden.
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOyunlara özenmişler diyecem ama bunlar tam odunluk.
00 Yorumla Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskortlara yapmışlar ama yinede terbiyesizlik
00 Yorumla- Gündem konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılÜlke olarak hiç iyiye gitmiyoruz.. Bu canlılar bunu yapmaya nasıl cesaret edebiliyorlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnelerinin boş yere kulakları çınlıyor. Aynı anda milyonlarca kişi anıyor!
00 YorumlaOrasını burasını açıyor yok fuzelerıni çıkarıyor yok mini giyiyor bacak show kişisel bakım ürünlerine dunyanın parasını harcıyor Allahtan bu ülkenin devlet başkanı olsam 100 de 90nını kurşuna dizdirim
019 Yorumla- +1 yıl
Boyle elestirenlerin cogu da gece fazlasini gorebilmek icin p*rno izler. Ne iki yuzlu ucubelersiniz..
- +1 yıl
Neyini kopariyim senin be? Ortada zorbalik var ama sen acik giyinmeyi bahane ederek adamlari savunmussun. Dar giyinen adamlara da biz mi bunu yapacagiz?
- +1 yıl
Aa pardon unuttum.. Kadinlarda nefis de hormon da yoktu..
Siz ustsuz fotograflar atinca, daracik giyinince hicbir kadin etkilenmez doğru. Hatta Seksi de siz aglamayin diye hatriniz icin yapiyorlar. Iyi hatirlattin ☺️ - +1 yıl
Benim zaten oyleleriyle isim yok ama biri sirf bedenini acti diye de sorudaki zorbaligi hak etmez.
- +1 yıl
Her açılana yangin sondurme tupu mu sikacagiz? Bunu mu destekliyorsun yani?
- +1 yıl
Oyle olsa bu sorunun altina bunu savunma amacli yazmazdin. Neyse.
- +1 yıl
Bu paylasimin altina bunu yazdiginda sonuc bu cikiyor. Bu kafadan akil alacak kadar dusmedim sag ol. Aklin zaten sana bile yetmemisken bana verme.
- +1 yıl
Merve degil melike..
Bu postun altina bunu yazinca o anlam ciktigini bence sen de farkindasin ama ölesiye savunacaksan buyur savun. Ben artik cekiliyorum. - +1 yıl
Bana uzak ol dedikten sonra cevap bile atmadim ama 14 saat sonra bana geri yazmissin. Amacın ne tam olarak?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmin degilim ama galiba hayat kadinlarina sikmislar ana yine de terbiyesizce bur hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİncellik canlarına tak ettiyse demek ki ben de incelim kimseye bi zararım yok ama dksdjks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl birini vur ötekine işte. Biri f. hişe diğeri k. vaşe.
00 Yorumla
+1 yılAğızlarına böcek ilacı sıkılmalı o kadınlar tarafından
00 Yorumla
+1 yılYapmaları normal inşallah şeriat gelecek. Bir gün bu ülkeye.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöceklerle dolu odaya salın xd
20 Yorumla Bunlar harrbiden yobaz.
10 YorumlaCahil insanlardan arinmali asıl bu ülke
10 YorumlaKadınlara değil eskortlara
00 Yorumla
+1 yıl2~3 yıl hapistir bence
00 Yorumla
+1 yılŞaka yapmışlar yahu ne cezası
00 Yorumla
+1 yılBöcekten beter kadınlar var yok değil hani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayvan severlerden ozur dilerim ama bence yaklasık bi 5k bocegi canlı canlı bunlara yedirmek gerek
00 Yorumla
+1 yılYangın tüpüyle dövelim. 😏
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılen az 1 er yıl yatmalılar
00 Yorumla Hangi semt? Bellimi acaba?
00 YorumlaGündem konusunda 317 cevap paylaştı. güzel kardeşim iste
00 Yorumla
+1 yılHapşs suçu direkt.
00 YorumlaHayvan herifler
00 Yorumla
+1 yıl3 4 ay hapis yatsalar iyi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?