Andolu liseleri kapatılmalımı
Bence Anadolu liselerin hepşi fazla olan imahatip liseleri kapatılmalı ve mesleklisesi açılmalı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Andolu liseleri kapatılmalımı
Bence Anadolu liselerin hepşi fazla olan imahatip liseleri kapatılmalı ve mesleklisesi açılmalı
Meslek liseleri zaten dolmuyo. İsteyen yok. Bizim ilçede en kötü lise imamhatip. Tercih eden yok diye yatırım yok. Sonra da Anadolu. Okuyan başka yere gidiyor diye. Çok kötü binası vs var. Meslek lisesine gene yeni bina vs yaptılar. Efsane duruyor. İlçeye işçi lazım diye o yönde yatırım yapıyorlar. Nedeni de basit. Kiralar olmuş 7 binden fazla. Anadan babadan evi olan çocuklar asgari ücret ve biraz üssüne orada kalıp yaşayabilirler. Kirada kalan memurlarsa sürüneceginden, kolay kolay kalmayı tercih etmezler
Ülkede saçma bir algı var
Cevap
1Cevap
Ne alakası var ya bence meslek liseleri kapatılmali unuversite sınavına dahil hiçbir dersi görmüyorlar
Fakat kalifiye eleman oldukları için erasmusla daha lisede yurt dışına çıkıyorlar ve çoğu daha liseden mezun olduğunda avrupada herhangi bir ülkede oturma iznine ve iş yeri açma hakkına sahip oluyor. O kadar da kötü değil. Benim kardeşim meslek lisesi mezunu fakat yine de yukarıdaki gönderi apayrı bir kafa
@Venetor ben hiç görmedim meslek Lisesi'nin yurt dışına çıktığını bizim burada ki liseler mi tek vasıfsız sjfjgk
@Çiçekpplikız meslek liseleri de kapatılmamalı ama ders olarak haklısın. Ders sistemine el atmaları lazm. Bnd meslek bölümünde okudm ve sadece lise1 de matematik gördüm daha matematik gormedm sadece bölüm dersini ağırlıklı gördüm coğrafya falan da görmedim. Ona rağmen üniversite sinavnda başarı bekliolar bizden saçma sistem
Dair * olucakti bu arada
@Venetor cidden bizim burada da cahil cuhela bir kız hiçbir dersi bilmeden meslek liseli diye anaokulunda öğretmenlik yapıyor cidden çok saçma bir sistem
@seyda028 bende meslek lisesi mezunuyum meslek liseleri kendi aralarında 2 ayrılıyor andolu meslek mesleki andolu diye birinde sayısal birinde sözel etin kültür dersi
Evet saçmaymıs normalde yardımcı öğretmen olabiliyor
Meslek lisesi mezunuyum iyi bir Meslekliseside değil
Diğer liselerden farkı son yıl veya yazın sıtaj oluyor özel sektörde kendini sevdirisen
Üniversite bitmeden yarızamanlı işin oluyor
Alanında bir bölüme gidersen ek puan veriyor
Meslek lisesi normal liseler gibi ayt Tyt konuları görüyor
Yaw nie kapatılsın hepsi de olsun isteyen istedgne gitsin
Andolu lisesi kadar saçma bise yok
Cok programlı liseler Düzgün olmuyor Düzgün bölüm kazanamasada iş yeri acma belgesi oluyor
Hayır, tabii ki kapatılmamalı, Anadolu Liseleri öğrencileri üniversite sınavına hazırlıyor.
4 yıl andolu lisesi okuyup istemdiğin bir bölüme gidip işizmi kalmak iyi yoksa 4 yıl Meslek lisesi okuyup özel sektörde sıtaj yapıp üniversite bitmeden yarı zamanlı iş bulmak iyi artı eğer meslek derslerin iyiyse sıtajda yüksek puan alırsan diploma puanın yükselmesi ve alanında bir bölüme gittiğinde ek puan almakmı iyi
4 yıl anadolu lisesi okuyup istemediğim bir bölüme neden gideyim biraz mantık ayrıca anadolu liseleri meslek liselerine bakarak daha iyi öğrenci yetiştiriyor.
Andolu liseleri sınava iyi öğrenci yetiştiriyor
Meslek liseleri bölüme öğrenci yetiştiriyor
Meslek lisesi mezunları üniversite bir cok dersi lisede görmüş oluyorlar
Eml gibi tornacı liselerimi olucak her yer aw kekoları
İşiz kalmaktan iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?