Güncellemeler
+1 yıl
Ben genelde çok enerjik yerinde duramayan biriyim okul hayatım çok hareketli ve dolu dolu geçiyor şu an memleketteyim enerjimi mi atamıyorum acaba 😢 ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 gecedir böyleyim uyuyamıyorum. Önceden böyle değildim. Çok rahat uyuyordum gece uyanmıyordum. Şimdi gece 12 de uyudum. 2.30 da kalktım yok yani. Bu çok can sıkıcı bir durum ☹️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle bir soru sorduysan az sonra sapıklar damlar buraya.
Bu yüzden ben kaçıyorum. İyi uykular.
Gündüz uykunu kısaltmalısın. Bir iki gün de uyku seviyeni minimuma indirmelisin. O zaman rutinine döner.
Gündüz hiç uyumuyorum uyku seviyemi düşürürsem ilevyatar belki
Gündüz uykusu derken uyandığın saat de olabilir. Mesela şu an saat 3, sabah 7’de kalkarsan akşam yattığın saatte uyursun.
Teşekkürler
Rica ederim
Kötü bir rüya falan mı görüyorsun ya da karnın acıkmış olabilir tuvalet ihtiyacın gelmiş olabilir susamış olabilirsin
Hiçbiri yok nedensiz
Yeni bir aşk falan başladıysa duygu vs varsa tek taraflı ya da , ondan onun heyecanından da olabilir, stresten de kaynaklı olabilir kafana taktığın birşeyden olabilir başına son zamanlarda gelen üzücü ya da sen de şok etkisi yaratan bir şey geldiğinden dolayı da olabilir bilmiyorum devam ederse eğer bir psikplsga görünümde yarar olabilir diye düşünüyorum
Bu aralar çok stresliyim bundan dolayı olabilir inşallah bu uzun sürmez
Aynen bundan kaynaklı olabilir, uzun sürmesi durumunda dediğim gibi bir psikologa gözük, inşallah sürmez, ama bu biraz da senin elinde, fazla kafana takma bazı şeyleri sinir stresten uzak durmaya çalış, kendini fazla yorma üzme
İnsanların ne dediklerini umrunda olmasın bir kulağından girip öbür kulağından çıksın kafana takarsan sinir stres sahibi olursun ve sonuç da böyle olur
Umarım uzun sürmez gönlünü ferah tut uyumadan önce dua et bildiğin süreleri uyu Bismillahirrahmanirrahim de ve öyle uyu hatta abdest alıp namaz kılıp üstünde bir de eğer biliyorsan biraz Kur'an'ı Kerim oku abdestini bozmadan o şekilde yat uyu faydasını görürsün umarım sabaha kadar inşallah delilsiz güzelce bı uyku çekersin melekler seni korur 🙂🙏
Bendede oyle ama libido sanırım
Yok benim öyle şeyler değil
Valla benim ondan uyandım
gun icinde ne yaptin
Teyzemdeyim ev işi yaptım pek yorucu değil bir iki bir şey tatlı yaptım vs
Var bi fikrim
Yorulmak lazım
Aynı şey bende de
Ne düşünüyorsun