Aynen hepsi anca içten içe konuşuyorlar hani kaç milyon insan karşıydı hani neredeler kaç milyon insan sokağa çıksın bakıyım nasıl korkuyorlar en az o oy atanlar kadar onlarında suçu var hiç kendilerini temize çıkarmasınlar dillerini yuttular
Çünkü biz uyuyoruzzz bizi hafife alıyorlar bunlar uyuyor nasıl olsa ne yapsak ses çıkarmazlar kafasındalarr kimse ses çıkarmadığı sürece bu böyle devam edicek o zaman kimse şikayetçi de olmasın
Benim kriterlerine uygun gençleri destekleyen çalıp çırpmayan anca laf sokmak la uğraşmayan biri olursa o mührü basarım gayette s9z hakkım var koskoca devleti iki seçenek arasında mı bırakalım yani
Yemin ediyorum arkamda yürüyecek bir sürü kişi olacağını bilsem yanıma birkaç kişi alır yürüyüşe çıkarım ama durmazlar hepsi anca durur seyrederler bizim millet bu kafada anca uyurr
Desen ne olacak yapsan ne olacak bir kişiden ne olacak diye diye bu haldeyiz kaç milyon kişi bu yönetime karşı niye kimse çıtını çıkarmıyor dillerini mı yuttular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dur daha ulke batmadi tam batirsinlar sonra gidecekler miletimiz sag olsun
Batsın da o zaman ağlayalım o zaman niye batmadan ayağı kalkmıyoruz ya bari şikayetçi olanlar ses çıkarsın onlarında mı dili yok
Bende soktayim nerde ulkuculer vatan severler hepsi kayip
Aynen hepsi anca içten içe konuşuyorlar hani kaç milyon insan karşıydı hani neredeler kaç milyon insan sokağa çıksın bakıyım nasıl korkuyorlar en az o oy atanlar kadar onlarında suçu var hiç kendilerini temize çıkarmasınlar dillerini yuttular
Uyuyorlar anca
Guzelim ulkem cennet hersey var ama insan yok elin avrupasinda olsa bu ulke dunyanin en zengin ulkesi olur yazik
Çünkü biz uyuyoruzzz bizi hafife alıyorlar bunlar uyuyor nasıl olsa ne yapsak ses çıkarmazlar kafasındalarr kimse ses çıkarmadığı sürece bu böyle devam edicek o zaman kimse şikayetçi de olmasın
Daha yeni seçtiniz ne istifası deseler haklı olmazlar mı? Böyle devam...
İki tarafa da diyoruz ben hiçbirini seçmedim iyi ki vermedim elim kırılsın verirsem
Seçmezsen nasıl istifa diyeceksin ki? Daha seçimi bile yapmamışsın
Niye diyemezmiyim iki taraftanda nefret ediyorum ikiside aynı aynı tas aynı hamam
Nefret etmediğin tarafa oyunu vereceksin ki söz hakkın olsun yahu
Benim kriterlerine uygun gençleri destekleyen çalıp çırpmayan anca laf sokmak la uğraşmayan biri olursa o mührü basarım gayette s9z hakkım var koskoca devleti iki seçenek arasında mı bırakalım yani
Neden 2 seçenek ki, kaç tane aday vardı...2 tane arasına sen kalmışsın
Yoo diğerlerini seçenek olarak bile görmediğimden saymadım aslında hiç biri seçenek olarak değil o kadar pasifler ki
Sana göre aday yok demek ki, bu durumda senin adayın sen ol. Çık yürü biz seni seçelim
Yemin ediyorum arkamda yürüyecek bir sürü kişi olacağını bilsem yanıma birkaç kişi alır yürüyüşe çıkarım ama durmazlar hepsi anca durur seyrederler bizim millet bu kafada anca uyurr
Uyumayalım yahu, bunlar bizi uyurken s kiyorlar
puahhaha
Milyonlarca kişiyiz
Desen ne olacak
Desen ne olacak yapsan ne olacak bir kişiden ne olacak diye diye bu haldeyiz kaç milyon kişi bu yönetime karşı niye kimse çıtını çıkarmıyor dillerini mı yuttular
Seçimler öyle demiyor li
Ya seçimlerde %100 mü oy aldı bunlarrr kafayı yiycem diğer %50 lik kısım neredeeeeee
Bence fazla kendini yorma siyaset uzak dur knka
Niye ses çıkarmak suç mu
Gereksiz yerde gereksiz hamle
Niye gereksiz olsun belki birkaç uyuyan uyanır sesinde neyse bir şey diyecektim boş ver
Kaç yasindasin
12345668009