İsten İstifa etmek?

21 yasindayim yaklasik 2 3 ay once mc donalds da calisiyordum sonra mobbing yapan bitane mudur yuzunden cikmistim Şu an hd iskenderde calisiyorum 1.5 ay oldu olcak ve o mobing yapan mudur baska subeye gecmis kalici olarak ve ben tekrar oraya girmek istiyorum okeylediler fakat Şu an hd iskenderde calisirken sozde mutfak elemani diye almislardi ve bulasikci abla olmadigi gunler rapor olsun off olsun beni veriyolardi bulasiga bi cirak benim kalan 3 u usta ztn fakat sorun su ben 8 inde cikcami istifa etcegimi soyledim haberleri var fakat birden bu bulasikciyi yillik izne cikariyolar ve bu hafta full beni koycaklar bulasiga ve bazilari bana izni bitene kdr cikarmazlar seni vs diyolar sacma ki ben niye yikiyorum bulasikci 27 bin aliyor bense asgari napabilirim cikisimi bu 19 unda verirlermi artik ben onun iznini beklemek zorundamiuim

Güncellemeler
9 ay
Konustum ustayla ve bagirdi cagirdi 19 unda cikmak istedigimi soylemistim izin vermedi 15 gun zorunlu dedi sonra da bulasikcinin izni bitince cikarsin dedi 29 bitiomus izni de ve bulasiklar da bende ve beni mutfak elemani diye almislardi bulasik vs bahsedilmedi
İsten İstifa etmek?