Gündem Güldür Güldür mü daha gerçekçi 15 Temmuz mu? yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En azından Güldür Güldür kanlı değil Güncellemeler+1 yıl Bakıyorum da hepiniz kudurmuşsunuz ama bence Güldür daha iyi tiyatro Güldür Güldür mü daha gerçekçi 15 Temmuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kansızdan karakterli bir şey beklemek de ahmaklık olurdu zaten. Devam et böyle. #Vesselam 2 4 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Kardeş evliliği zararları için iyi bir örnek sin Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Gayr-i meşru evliliğin ürünü olarak da sen de güzel bir örneksin. Yiyorsa kaldırma bu yorumu. Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Bu mu cevabın? Kendine yakışanı yazmışsın. Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Söylediklerinle beni haklı çıkarıyorsun. Devam. Yorumla
İstanbulzede06 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Profil koymakla olmuyor o işler 1 4 Yorumla yesilyarpak +1 yıl En azından eşek fotosu değil Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Karşılık verecek kadar düşmedim iyi geceler Yorumla yesilyarpak +1 yıl Ne kadar düşsende Erdoğan dan aşağılık olamazsın haklısın Yorumla İstanbulzede06 +1 yıl Her zaman haklıyımdır Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Ne alaka? 0 2 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Hangi tiyatro daha güzel Yorumla korkmazCHT +1 yıl Bizde biliyoruz işin içindeki oyunu. Ama senin ifade şeklin yanlış. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anan yarpak yesin 0 6 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Senin ananda benim yaprağı sever. Ama biraz büyük geliyo anana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi bir orzbu evlâdı olman için ananın yarpak yemesi lazım babandan önce çakan çok olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta baban varken bile çakan çok olmuş bir tur da ben çakabilir miyim ananın numarasını atsan Yorumla yesilyarpak +1 yıl Senin babana çakarkende öyle diyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lpgli xibne Yorumla yesilyarpak +1 yıl Sana çakmayı sevmişsin evlat babanda severdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kansızdan karakterli bir şey beklemek de ahmaklık olurdu zaten.
Devam et böyle.
#Vesselam
Kardeş evliliği zararları için iyi bir örnek sin
Gayr-i meşru evliliğin ürünü olarak da sen de güzel bir örneksin.
Yiyorsa kaldırma bu yorumu.
Bu mu cevabın? Kendine yakışanı yazmışsın.
Söylediklerinle beni haklı çıkarıyorsun. Devam.
Allah seni ne yapmasıca ya, yeni nesil niye böyle arkadaşlar? 😳
Profil koymakla olmuyor o işler
En azından eşek fotosu değil
Karşılık verecek kadar düşmedim iyi geceler
Ne kadar düşsende Erdoğan dan aşağılık olamazsın haklısın
Her zaman haklıyımdır
Tiyatronun her hali çok güzel
Ne alaka?
Hangi tiyatro daha güzel
Bizde biliyoruz işin içindeki oyunu. Ama senin ifade şeklin yanlış.
Marmara sıcaktır koğuşlarda klima yok
Anan yarpak yesin
Senin ananda benim yaprağı sever. Ama biraz büyük geliyo anana
Senin gibi bir orzbu evlâdı olman için ananın yarpak yemesi lazım babandan önce çakan çok olmuş
Hatta baban varken bile çakan çok olmuş bir tur da ben çakabilir miyim ananın numarasını atsan
Senin babana çakarkende öyle diyordu
Lpgli xibne
Sana çakmayı sevmişsin evlat babanda severdi
Malsın
Tiyatro sevmek mallıkmı
:) …