- Benim için tek zafer bayramı 30 Ağustos ‘tur
- 15 temmuzda bi akrabam da hayatını kaybetmişti , bana göre bütün halkın , milletin benimsemediği bir şeyi kutlamak doğru değil , ölen kişileri anarsın o ayrı
- siz ne düşünüyorsunuz

15 Temmuz bana hiç bir zafer gibi gelmiyor. Tabii o günü tanklarla burun buruna yaşayanlar daha iyi hissediyor olabilir.
Ama mesela 30 Ağustos zafer bayramında dünyada değildim o günleri yaşamadım ama o tarih daha çok kanıma işlemiş gibi. 30 Ağustos'un zafer günü olduğunu hissedebiliyorum. 15 Temmuz'u maalesef.
30 Ağustos ta düşmana karşı yapılan bir zAferdir, 15 Temmuz’un başlangıcı ak parti iktidarının dersaneleri kapatmak istemesidir , bunu kimse bilmiyor.. o zaman Fethullah hoca idi hoca efendi idi , ama dersaneler kapanınca Fethullah öğrenci , siyasi yapılandırması çöktü , aslında Fethullah birilerinin silahıydı ama yılan kendisini soktu , bunun sonucu yüzlerce kişi hayatını kaybetti , şimdi ben bunları bile bile nasıl Zafer derim ki
Aynen kendi itiş kakışmalarında halk ziyan oldu. Bunu da zafer diye yüceltmeye kalkıyorlar.
Biz yemeyiz bunları
Bu konuyu beynimle istişare ediyoruz, ben gerçek darbe falan dediğimde, o bana "hadi oradan, gerçekse şu sorulara cevap ver" diyor.
Eksozlarına atlet falan tıkayarak tankları etkisiz hale getirmek,
15 yaşında ki harp okulu öğrencilerinin darbe yapmaya kalkması,
Apartmanların çatısına çıkarak havadaki F16 uçaklarına kafa atıp etkisiz hale getirmek,
Meclise verilen 15 Temmuz araştırılsın, siyasi ayak bulunsun önergelerinin defalarca kez akp ve mhp oylarıyla reddedilmesi,
Fetönün en başta gelen imamı Adil Öksüz'ün yakalanmışken gelen bir ricayla serbest bırakılması ve elini kolunu sallayarak yurt dışına gitmesi,
Zekeriya Öz'ün rahatça yurt dışına gitmesi,
Fetöyle boy boy resimleri olan adamların hala bile vekil, bakan, spk başkanı vs.. olması
Gel o beyninden öpeyim 😇 doğruları dile getirmiş
Teşekkürler
@Manolyacelik 30 Ağustos ta düşmana karşı yapılan bir zAferdir, 15 Temmuz’un başlangıcı ak parti iktidarının dersaneleri kapatmak istemesidir , bunu kimse bilmiyor.. o zaman Fethullah hoca idi hoca efendi idi , ama dersaneler kapanınca Fethullah öğrenci , siyasi yapılandırması çöktü , aslında Fethullah birilerinin silahıydı ama yılan kendisini soktu , bunun sonucu yüzlerce kişi hayatını kaybetti , şimdi ben bunları bile bile nasıl Zafer derim ki
Bana zafer gibi gelmiyor. Binlerce insanın birilerinin gazına gelip körü körüne hayatını kaybedip ailelerine acı çektirdiği bir gün zafer değil, ancak katliam olur.
Zafer diyen kişiler aklı başında değil , ya da at gözlüğü takan kesim ben onu fark ettim 🙃
😂 👍
1.) Gerçek değilse senaryo
2.) Gerçekse bunu yapanları bu kadar güçlendiren ve yetkiyi veren akp ve akp seçmeni
3.) Darbenin siyasi ayağını araştırılmasını akp ve mhp reddediyo çünkü senaryo
Cevap
6Cevap
Senaryo tabi ki
15 Temmuz nasıl sanoryo olabılır ya nasıl okadar sivil insanı hankı vicdansız bombalyarak öldurebılır kim kabul edebilir böyle gadarlığı buna nasıl sanaryo denilebilir neyin neden sanaryosu olsun flımmı bu yapılanlar sanaryo yapalım desinler yuzlerce insan öldu
Tatil işte yatıyoz daha ne istiyon
Hollywoodluk senaryo
@Manolyacelik figüranları paylaşıp durma ağababalara bak sen
senaryo
Darbeydi bence
zafer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?